Sony Ericsson Idou

poruka: 72
|
čitano: 17.514
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson Idou
Batista kaže...

Zasto bi trebao imat velku internu memoriju ??? To je uopce nepotrebna izjava, sta fali microSD-u ?? Sta mozda ti presporo ocitava ??? Ok je imat velku memoriju,ali to naravno samo povecava pocetnu cijenu

Zato jer microSD ide do 16GB... znaci Idou moze imati maximalno 16GB memorije... a da je imao 16 unutra, mogao bi imati maksimalno 32 GB
17 godina

Onda se kupuje laptop -npr. acer aspire one, mobitel prvenstveno nije skladiste podataka, to su nebuloze. Sumnjam da ima tu 007 da bi im trebale tako ekstremne stvari. Moze se tu raspravljat o svacem, neciji ukus ovo-ono, ma daj koga vraga ti treba tolko memorije osim da se mozes radit faca kako imas mob s velkim kapacitetom. Da mi je znati kakve bi to korisne stvari morao imat na mobu da napunis 16 gb ???

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Onda se kupuje laptop -npr. acer aspire one, mobitel prvenstveno nije skladiste podataka, to su nebuloze. Sumnjam da ima tu 007 da bi im trebale tako ekstremne stvari. Moze se tu raspravljat o svacem, neciji ukus ovo-ono, ma daj koga vraga ti treba tolko memorije osim da se mozes radit faca kako imas mob s velkim kapacitetom. Da mi je znati kakve bi to korisne stvari morao imat na mobu da napunis 16 gb ???

1-2GB GPS mape. 4 GB Wikipedija (pisalo je o tome nedavno na bugovoj stranici). 5-6 GB pjesme. Ostalo slobodno da imam mjesta za fotke, a ne da moram svaki dan nove fotke prebacivati na komp
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

zar nije bolje samsung pixson 2 ili kako več

0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...
Batista kaže...

1-2GB GPS mape. 4 GB Wikipedija (pisalo je o tome nedavno na bugovoj stranici). 5-6 GB pjesme. Ostalo slobodno da imam mjesta za fotke, a ne da moram svaki dan nove fotke prebacivati na komp
 I ostane ti 4 gb za fotke, a onaj tko treba fotke jace kvalitete kupuje digitalac, pitaj Oly-a E3.
16 godina
neaktivan
SasaH kaže...

nokia.fan(hahahahahaha) samo da kazem nokia je u japanu jedna od najneuspješnijih firmi...samo 1% ljudi kupuje njihove mobitele.

A što se tiče softvera od Sony Ericssona možeš napravit mašinu pomoču A2 uploadera(znam iz iskustva),ako ne valja driver,ubaciš novi i imaš bolju sliku,a kod nokie to ne pali...

Japanci su čudni ljudi!Smijeh
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

molim..vas da mi kažete...što mislite o sony ericssonu k 850 i...kakav je...kakav je kamera...softver...hvala..Nevinašce

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Idou

Ovo ljeto radi se za Idou-a

Po dosad viđenom čini se super, jedino me smeta onaj izlaz/ulaz koji služi za punjenje, slušalice i ostalo jer mi ispada priključak nekad iz njega.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Idou

Bit će i od tog nešto, symbian OS + 12MP kamera se ističu ostalo je sve skoro lošije nego na xm5800.

Ak nebude previše koštao mogao bi biti best buy pokraj xm5800, ali ipak mislim da će se ova xm5530 prodavat kao hot cakes.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Bit će i od tog nešto, symbian OS + 12MP kamera se ističu ostalo je sve skoro lošije nego na xm5800.

Ak nebude previše koštao mogao bi biti best buy pokraj xm5800, ali ipak mislim da će se ova xm5530 prodavat kao hot cakes.

Slažem se! Onima kojima je loša 5800xm i ovaj idou će biti loš!

17 godina
Treba_do_neba kaže...

zar nije bolje samsung pixson 2 ili kako več

pa nije. pixon 2 nije smartphone.

SMECHKER kaže...

molim..vas da mi kažete...što mislite o sony ericssonu k 850 i...kakav je...kakav je kamera...softver...hvala..Nevinašce

ma odličan je. ja ga imam i prezadovoljan sam.

17 godina
protjeran
Vergil kaže...

A to što je touchscreen nije minus nego veliki plus. Imas puuno veci ekran jer nemas tipkovnicu,

a ona onscreen qwerty tipkovnica koja ti iskoci kod tipkanja nema nekih mana kad se naviknes na nju

Ja sad na iPhoneu tipkam brze nego sto je to bilo moguce na obicnim mobitelima i sad kad razmislim nebi

se više nikad vratio na staro

Touchscreen je budućnost i veliki + za Idou

iPhone je klasa za sebe, probao već prije omniu, n5800, n97... evo baš danas ovaj glupi sony. tipkanje na Idou je KATASTROFA; mobitel je drven i zapravo mu je tačskrin povelika mana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice