Zasto bi trebao imat velku internu memoriju ??? To je uopce nepotrebna izjava, sta fali microSD-u ?? Sta mozda ti presporo ocitava ??? Ok je imat velku memoriju,ali to naravno samo povecava pocetnu cijenu
Onda se kupuje laptop -npr. acer aspire one, mobitel prvenstveno nije skladiste podataka, to su nebuloze. Sumnjam da ima tu 007 da bi im trebale tako ekstremne stvari. Moze se tu raspravljat o svacem, neciji ukus ovo-ono, ma daj koga vraga ti treba tolko memorije osim da se mozes radit faca kako imas mob s velkim kapacitetom. Da mi je znati kakve bi to korisne stvari morao imat na mobu da napunis 16 gb ???
Onda se kupuje laptop -npr. acer aspire one, mobitel prvenstveno nije skladiste podataka, to su nebuloze. Sumnjam da ima tu 007 da bi im trebale tako ekstremne stvari. Moze se tu raspravljat o svacem, neciji ukus ovo-ono, ma daj koga vraga ti treba tolko memorije osim da se mozes radit faca kako imas mob s velkim kapacitetom. Da mi je znati kakve bi to korisne stvari morao imat na mobu da napunis 16 gb ???
zar nije bolje samsung pixson 2 ili kako več
nokia.fan(hahahahahaha) samo da kazem nokia je u japanu jedna od najneuspješnijih firmi...samo 1% ljudi kupuje njihove mobitele.
A što se tiče softvera od Sony Ericssona možeš napravit mašinu pomoču A2 uploadera(znam iz iskustva),ako ne valja driver,ubaciš novi i imaš bolju sliku,a kod nokie to ne pali...

molim..vas da mi kažete...što mislite o sony ericssonu k 850 i...kakav je...kakav je kamera...softver...hvala..
Ovo ljeto radi se za Idou-a
Po dosad viđenom čini se super, jedino me smeta onaj izlaz/ulaz koji služi za punjenje, slušalice i ostalo jer mi ispada priključak nekad iz njega.
Bit će i od tog nešto, symbian OS + 12MP kamera se ističu ostalo je sve skoro lošije nego na xm5800.
Ak nebude previše koštao mogao bi biti best buy pokraj xm5800, ali ipak mislim da će se ova xm5530 prodavat kao hot cakes.
Bit će i od tog nešto, symbian OS + 12MP kamera se ističu ostalo je sve skoro lošije nego na xm5800.
Ak nebude previše koštao mogao bi biti best buy pokraj xm5800, ali ipak mislim da će se ova xm5530 prodavat kao hot cakes.
Slažem se! Onima kojima je loša 5800xm i ovaj idou će biti loš!
zar nije bolje samsung pixson 2 ili kako več
pa nije. pixon 2 nije smartphone.
molim..vas da mi kažete...što mislite o sony ericssonu k 850 i...kakav je...kakav je kamera...softver...hvala..
ma odličan je. ja ga imam i prezadovoljan sam.
A to što je touchscreen nije minus nego veliki plus. Imas puuno veci ekran jer nemas tipkovnicu,
a ona onscreen qwerty tipkovnica koja ti iskoci kod tipkanja nema nekih mana kad se naviknes na nju
Ja sad na iPhoneu tipkam brze nego sto je to bilo moguce na obicnim mobitelima i sad kad razmislim nebi
se više nikad vratio na staro
Touchscreen je budućnost i veliki + za Idou
iPhone je klasa za sebe, probao već prije omniu, n5800, n97... evo baš danas ovaj glupi sony. tipkanje na Idou je KATASTROFA; mobitel je drven i zapravo mu je tačskrin povelika mana.