Sony ericsson c510 HELP!!!

poruka: 35
|
čitano: 6.554
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

molim vas pomagajte,

danas sam pokušavo staviti neke nove fontove i slično na moj mobitel skinio sam a2uploader i skinio ovaj pack   http://modmy-forum.com/index.php?topic=7769.0

to sam sve stavio preko originala, i upalio mobitel i napiše mi  KONFIGURACIJSKA GREŠKA JAVITE SE SVOM OPERATERU . ja sam ga onda ugasio skinio sam neta original fajlove sve

i sve vratio nazad, ali nikakve promjene nema, probao sam 100 puta vračati originale, brisati sve pa opet stavljat al opet ništa, još uvijek ima te nove ikone i sve sto sam stavio, znači ja nemogu ništa radit s mobom, a vratio sam mu sve kak je bilo, molim vas pomagajte

MaTeO

0 0 hvala 0
17 godina

jesi li ga debrandirao?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Sony ericsson c510 HELP!!!
crni_031 kaže...

molim vas pomagajte,

danas sam pokušavo staviti neke nove fontove i slično na moj mobitel skinio sam a2uploader i skinio ovaj pack   http://modmy-forum.com/index.php?topic=7769.0

to sam sve stavio preko originala, i upalio mobitel i napiše mi  KONFIGURACIJSKA GREŠKA JAVITE SE SVOM OPERATERU . ja sam ga onda ugasio skinio sam neta original fajlove sve

i sve vratio nazad, ali nikakve promjene nema, probao sam 100 puta vračati originale, brisati sve pa opet stavljat al opet ništa, još uvijek ima te nove ikone i sve sto sam stavio, znači ja nemogu ništa radit s mobom, a vratio sam mu sve kak je bilo, molim vas pomagajte

Nisi stavio customization. Nisi dovršio flashanje i moram napomenuti da nemaš blage veze šta radiš. Najjednostavniji način da sve vratiš kako je bilo je da ga update-aš preko SEUS-a.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 16:17 (vexx5555).
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
crni_031 kaže...

molim vas pomagajte,

Nisi stavio customization.

točno to .. i to najviše ljudi zaboravi napraviti , i taj razlog čini 90% tema po forumima o problemu kod modanja sony ericssona .. TREBA TI ODGOVARAJUĆI CUSTOMANIZATION  !!!

(:
16 godina
neaktivan

znam da nemam pojma vidio sam na netu kako ti fino izglea i probo i eto, a mozete mi samo rec kako da ga update-am, jel moram neki prgram skinit, ili kako

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
crni_031 kaže...

znam da nemam pojma vidio sam na netu kako ti fino izglea i probo i eto, a mozete mi samo rec kako da ga update-am, jel moram neki prgram skinit, ili kako

Skini sony Ericsson Update Service>odaberi mob i prati upute.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
17 godina
neaktivan

idi na sonny erricson support i tamo odabri tip mobitela pa idi na software download te downloadaj update service, instaliraj na komp, pokreni progam i slijedi upute.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo jesam i kaze mi  NEMA NOVIH UPDATEA ZA VAŠ MOBILNI UREĐAJ

šta sad da radim

aj plz odgovorite

MaTeO
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 17:00 (crni_031).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Plač kmee

MaTeO
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 17:00 (crni_031).

0 0 hvala 0
16 godina

Je si li napravio customize_upgrade.xml?

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako misliš, imao sam taj fajl u mapi koju sam stavio u mobitel, ali to sam obrisao isto

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

<customization>

<info>

<model>MODEL_MOBITELA</model>

<cda-number>CDA_BROJ</cda-number>

<cda-revision>R6A</cda-revision>

</info>

</customization>

Upiši model mobitela i neki drugi cda broj (samo da nije onaj koji ti je već u mobitelu), stavi to u mobitel i onda nadogradi soft...

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
17 godina
neaktivan
crni_031 kaže...

Plač  kmee

Ne kmeci vec "kazi" SEUS-u da ti jos jednom flasha sa istim firmwareom. SEUS nudi tu mogucnost.

Dakle jos jednom sa istim firmwareom...unatoc tome sto SEUS kaze da nema novih updateova

I batali forume gde ti nista nije jasno vec idi i pazljivo gledaj tutorijale na www.esato.com (regstraciju trebas samo ako postavljas pitanja)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan

di da to napisem u notebook-u,  i di da onda to stavim

MaTeO
16 godina

Napiši u notepadu, spremi kao customize_upgrade.xml i stavi u tpa/preset/custom.

16 godina
neaktivan

a-a vidi meni je samo objasnio on kako da spojim i isve i onda kad je zavrsio napiso je samo da sam vec nadograđen i imam samo exit

MaTeO
16 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Napiši u notepadu, spremi kao customize_upgrade.xml i stavi u tpa/preset/custom.

e a ovaj jel mi mos rec samo još kako da nađem taj cda broj  koji mi je

MaTeO
16 godina

Prvo ti meni kaži koji ti je sad:

>*<<*<*

karakteristike>softver

Pod prilagodba, napiši šta ti piše drugi red.

16 godina
neaktivan

mobitel nemogu upalit, dode mi do zaslona i stane, a neznam di da pogledam koji mi je sada, joooj, xD

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
crni_031 kaže...

mobitel nemogu upalit, dode mi do zaslona i stane, a neznam di da pogledam koji mi je sada, joooj, xD

lol

Ma nema veze..

Evo ti ovo:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>

<customization>

<info>

<model>c510</model>

<cda-number>1224-5236</cda-number>

<cda-revision>R6A</cda-revision>

</info>

</customization>

16 godina
neaktivan

ee hvala ti puno, gle sad sam stavio tu tamo di si rekao, i šta sada

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo sada sam probo opet pokrenit SEUS  i opet mi kaze da sam na najnovijem

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
crni_031 kaže...

ee hvala ti puno, gle sad sam stavio tu tamo di si rekao, i šta sada

Kad ga staviš tamo, odspoji mob od kompa, vrati bateriju i kartice, upali ga..

Nakon što se upali, izgasi ga, izvadi kartice i spoji ga na SEUS.

16 godina
neaktivan

evo ga skida nekakav update

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
crni_031 kaže...

evo ga skida nekakav update

I trebao bi... Belji se

16 godina
neaktivan

e sad da vidimo

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

AAAA RADIII,,, E HVAALLA TI PUNO SAD BI TE NA CUGU ZVAO, Xd RECI MI JEL TE JA MOGU NEKAKO POHVALIT TU NA FORUMU

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
crni_031 kaže...

AAAA RADIII,,, E HVAALLA TI PUNO SAD BI TE NA CUGU ZVAO, Xd RECI MI JEL TE JA MOGU NEKAKO POHVALIT TU NA FORUMU

Ma nema problema.. Namigiva

Nego, ako hoćeš još nešto da napravimo, samo javi i pomoći ću ti... Smijeh

Npr. drivere za zvuk, kameru,  grafiku, ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 18:50 (ivan123).
16 godina
neaktivan

pa htio sam i ja sam za zvuk i kameru grafika neznam sta je  xDD, ali kada neznam xD

MaTeO
16 godina
neaktivan

jel ja na moj c510 mogu stavit camera driver od bilo kojeg sony ericssona, ili ne

tu ima tih drivera i svega    http://modmy-forum.com/index.php

MaTeO
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 18:57 (crni_031).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice