Samsung s5230 problem u slušanju pjesama

poruka: 13
|
čitano: 5.372
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo kupio sam taj mobitel i sve je super radilo sve dok jedan dan nisam slusao muziku(i prije sam slusao pa je bilo normalo) i stisnuo pauzu, onda sam opet stisnuo play i nije tio pustat niti kad ubrzavam nece radit... moram otic nazad na neku pjesmu i opet na ovu da bi mogo slusat...ja sam vratio na tvornicke postavke i sve radi i onda tako opet dva puta...ali sigurno nije do mene kad sam slusao sve normalno radi  i onda opet stisne pauzu-play radi drugi put ne radi....neznam jel ste shvatili al ako znate molim vas pomozite

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung s5230 problem u slušanju pjesama
ja imam taj mob i to mi se nikada nije desilo..tako da stvarno nzm u cemu je problem.
nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan

ok hvala sve jedno

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

evo kupio sam taj mobitel i sve je super radilo sve dok jedan dan nisam slusao muziku(i prije sam slusao pa je bilo normalo) i stisnuo pauzu, onda sam opet stisnuo play i nije tio pustat niti kad ubrzavam nece radit... moram otic nazad na neku pjesmu i opet na ovu da bi mogo slusat...ja sam vratio na tvornicke postavke i sve radi i onda tako opet dva puta...ali sigurno nije do mene kad sam slusao sve normalno radi  i onda opet stisne pauzu-play radi drugi put ne radi....neznam jel ste shvatili al ako znate molim vas pomozite

A jesi ga pokušao ugasiti-upaliti? Maknuti mem karticu dok je ugašen i probati opet?

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan

ma nisam ovo s memori karticom ali sam resetiro postavke i ugasio i upalio pa je radilo malo pa opet neradi i tako vise puta...ovo s mem karticom mislim da nije zato sto i pjesme koju su na mobu isto tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ma nisam ovo s memori karticom ali sam resetiro postavke i ugasio i upalio pa je radilo malo pa opet neradi i tako vise puta...ovo s mem karticom mislim da nije zato sto i pjesme koju su na mobu isto tako

Pa nema veze, probaj.. Isto tako, izbriši sve pjesme iz music playera i stavi sa kompa nove, pa vidi da li ti radi.

/| ACTA NON VERBA |\
16 godina
neaktivan

Jel pomoglo to sa memorijskom???

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nisam jos probao zato sto je sad normalno malo je malo nije(kad resetiram postavke je normalno) ... ali cu probat...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e jel se moze stavit neka tema za obicne mobitele (mislim ne touch)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kako instalirat igre na ovaj mob

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvat717471 kaže...

kako instalirat igre na ovaj mob

skines neku java igru ili aplikaciju,prebacis je na mobitel preko kompa. naci ces je u folderu ostalo,tu udjes kliknes na igricu i pratis upute za instalaciju.

17 godina
neaktivan

sve to uradim i kaze (unsoported File) ako mozda znas neke igre koje rade

0 0 hvala 0
15 godina
decko1987 kaže...

i ja imam taj mobitel i to mi se desava samo kad premotavam pjesme koje su jako velike..recimo imam pjesmu od 36 mb i kad zelim premotat naprijet mob samo zasteka

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice