evo kupio sam taj mobitel i sve je super radilo sve dok jedan dan nisam slusao muziku(i prije sam slusao pa je bilo normalo) i stisnuo pauzu, onda sam opet stisnuo play i nije tio pustat niti kad ubrzavam nece radit... moram otic nazad na neku pjesmu i opet na ovu da bi mogo slusat...ja sam vratio na tvornicke postavke i sve radi i onda tako opet dva puta...ali sigurno nije do mene kad sam slusao sve normalno radi i onda opet stisne pauzu-play radi drugi put ne radi....neznam jel ste shvatili al ako znate molim vas pomozite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ok hvala sve jedno
evo kupio sam taj mobitel i sve je super radilo sve dok jedan dan nisam slusao muziku(i prije sam slusao pa je bilo normalo) i stisnuo pauzu, onda sam opet stisnuo play i nije tio pustat niti kad ubrzavam nece radit... moram otic nazad na neku pjesmu i opet na ovu da bi mogo slusat...ja sam vratio na tvornicke postavke i sve radi i onda tako opet dva puta...ali sigurno nije do mene kad sam slusao sve normalno radi i onda opet stisne pauzu-play radi drugi put ne radi....neznam jel ste shvatili al ako znate molim vas pomozite
A jesi ga pokušao ugasiti-upaliti? Maknuti mem karticu dok je ugašen i probati opet?
ma nisam ovo s memori karticom ali sam resetiro postavke i ugasio i upalio pa je radilo malo pa opet neradi i tako vise puta...ovo s mem karticom mislim da nije zato sto i pjesme koju su na mobu isto tako
ma nisam ovo s memori karticom ali sam resetiro postavke i ugasio i upalio pa je radilo malo pa opet neradi i tako vise puta...ovo s mem karticom mislim da nije zato sto i pjesme koju su na mobu isto tako
Pa nema veze, probaj.. Isto tako, izbriši sve pjesme iz music playera i stavi sa kompa nove, pa vidi da li ti radi.
Jel pomoglo to sa memorijskom???
nisam jos probao zato sto je sad normalno malo je malo nije(kad resetiram postavke je normalno) ... ali cu probat...
e jel se moze stavit neka tema za obicne mobitele (mislim ne touch)
kako instalirat igre na ovaj mob
kako instalirat igre na ovaj mob
skines neku java igru ili aplikaciju,prebacis je na mobitel preko kompa. naci ces je u folderu ostalo,tu udjes kliknes na igricu i pratis upute za instalaciju.
sve to uradim i kaze (unsoported File) ako mozda znas neke igre koje rade
i ja imam taj mobitel i to mi se desava samo kad premotavam pjesme koje su jako velike..recimo imam pjesmu od 36 mb i kad zelim premotat naprijet mob samo zasteka