Samsung Galaxy S+ i t-mobile

poruka: 5
|
čitano: 1.978
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
T-mobile

Evo stigo mi mob all mi kaže prodavač da mi ga ne može prodat u tarifi koju sam odabrao nego mora napraviti neku provjeru.

Novi sam korisnik i kolko sam shvatio provjeravaju kretanje korisnika po mrežama(nemam pojma čemu im to služi).Sad me zanima dali se netko susreo s tim?

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 21:21 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: T-mobile

Ja nisam.

Da ne otvaram novu temu, na T-Mobileovoj stranici pise da se mjesecna naknada 24 mjeseca smanjuje za 50% ako prenesem broj k njima. I sad ako ja kupim Vip karticu za 25 kuna na kiosku i donesem ju k njima i zatrazim da mi prenesu broj, placat cu manju naknadu {#} za bilo koji mobitel koji uzmem (konkretno me zanima SGS II u tarifi Extra Total L)? Jesam li dobro shvatio?

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
15 godina
neaktivan
Re: T-mobile
piksic kaže...

Ja nisam.

Da ne otvaram novu temu, na T-Mobileovoj stranici pise da se mjesecna naknada 24 mjeseca smanjuje za 50% ako prenesem broj k njima. I sad ako ja kupim Vip karticu za 25 kuna na kiosku i donesem ju k njima i zatrazim da mi prenesu broj, placat cu manju naknadu {#} za bilo koji mobitel koji uzmem (konkretno me zanima SGS II u tarifi Extra Total L)? Jesam li dobro shvatio?

Trebas minimalno 3 miseca biti u nekoj mrezi da bi mogao prebacit broj. Ovo 50% vrijedi samo ako prenosis broj koji je na pretplati.

16 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S+ i t-mobile

Nije mi jasno... A sto onda s tom pretplatom? Placamo i T-Mobilu i toj drugoj mrezi ili?

iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S+ i t-mobile

Ne, nego raskines ugovor sa starim operaterom, i pređes kod novoga iliti ga T-mobilea.. To je najbolja opcija za one kojima je istekla ugovorna obaveza, drugacije se ne isplati..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice