Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.273
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

a jel trebam prvo rootat mob da ga stavim ili moze i bez roota? zapravo, kako mi je najjednostavnije? odin, root, pa stavim kernel ili ima i brzi nacin? promijenio bi samo kernel, rom bi ostao stock

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!

Perseus kernel i je za stock romove. Dakle, prvo root, onda kernel.

15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Još jednom mi se desilo, pobrisao sam za sad 5 zadnjih aplikacija koje sam instalirao, ako se opet desi resetiram. Hoće li mi ostati aplikacije (free) na google računu ako napravim factory reset ili da napravim popis.

Ako napraviš factory reset, neće ti ostati ništa.

Kako ne. Ja sam radio FR i sve aplikacije su mi ostale na playu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
herr_martin kaže...

a jel trebam prvo rootat mob da ga stavim ili moze i bez roota? zapravo, kako mi je najjednostavnije? odin, root, pa stavim kernel ili ima i brzi nacin? promijenio bi samo kernel, rom bi ostao stock

1. Ubaciš cf-root preko odina... restart...bla bla... sad ti je mob rootan...

2. Ubaciš perseus preko odina (najlakše opet)... to je to

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
17 godina
shadowplay kaže...
Dardevil kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Još jednom mi se desilo, pobrisao sam za sad 5 zadnjih aplikacija koje sam instalirao, ako se opet desi resetiram. Hoće li mi ostati aplikacije (free) na google računu ako napravim factory reset ili da napravim popis.

Ako napraviš factory reset, neće ti ostati ništa.

Kako ne. Ja sam radio FR i sve aplikacije su mi ostale na playu.

Ma krivo sam pročitao, mislio sam da pita za aplikacije na mobu.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

pozz svima od ponosnog vlasnika titanium grey-a :)

Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina

@EchoOne

Znaci imam taj problem da kad ocu kernel prebaciti preko ODIN-a po tvom naputku. Tocnije, ja skinem onaj zip file di bi trebao biti kernel s onom .tar ekstenzijom ( odavde ga skinem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1927852 ), ali kad idem extractat taj file, jedino sto dobijem extractano je boot.img, a to je IMG file.. i naravno kad idem u ODIN-u na PDA da dodam taj file, odem u folder di je extractano i tamo ga naravno ne vidi jer je .img file, a ne .tar... e sad, dali je caka jednostavna ili sto? rootao sam bez problema preko ODIN-a. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 14:55 (herr_martin).
17 godina

nemoj ga extraktirat..

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

hvala, evo u 5 sekundi sve rjeseno :) idem prckati sad malo po njemu :D btw. ima li neko kakve sugestije sto da tweakam rucno onak a da je jednostavno i pozeljno. tj dali samo po sebi kad instaliram taj kernel, je mobitel brzi i baterija duze traje, ili moram rucno neke stvari podesiti za takav ucinak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa s obzirom na to da svakome odgovara nešto drugo malo se poigraj sa postavkama, da vidiš što ti najviše odgovara. Netko voli što brži mob, netko napravi UV da mu baterija duže traje. Ja sam prćkao po zvuku najviše, ostalo nisam toliko dirao.

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

undervoltao sam procesor dosta i tak te stvarcice. sve je super za sad. nego imam jos jedno pitanje, dali cu dobivati automatske updejtove kao i inace posto je ostao stock rom, ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
herr_martin kaže...

undervoltao sam procesor dosta i tak te stvarcice. sve je super za sad. nego imam jos jedno pitanje, dali cu dobivati automatske updejtove kao i inace posto je ostao stock rom, ili ne?

Nećeš. Probaj Check for Updates pa će ti bacit neki error. Bar je meni tako bilo.

Morao sam flashat preko Kiesa.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Nema update-ova ako je uređaj na bilo koji način modificiran.

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Nova sviježa vijest da Samsung za Note II preskače update za 4.2.2. i ide direktno na Android 4.3. {#}

Link vijesti.

Po meni odlična vijest {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onda budu preskočili 4.3 i išli direktno na 5.0, pa na 5.1 i tako mi nikad nećemo dobiti update ustvari :-)

A mi nek čekamo na widgete na lockscreenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 10:16 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo čisto da kažem da sam uspio otkriti zašto se gasi mobitel... Kada se spojim na wifi kod ujaka, i samo tada! Shvatio sam kada sam uzeo bratov SGS3 jer mi je Note bio prazan, te se kod njega isto dogodilo... Svašta

I Mini se gasi, rofl :o

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 11:54 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ujakov wireless očito ima bug {#}

Što se tiče updateova, mislim da je to samo zavlačenje i da od toga na kraju neće biti ništa. Gle samo koliko je S3 star model pa još i dan danas nema poštenog update-a.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Realno i ovako je mobitel do ja**,najbolji koji sam imao do sada,cak i u usporedbi sa novim s4,htc one i se xperia z,tako da mogu i bez update.

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jedina stvar koju bih volio sa S4 je infrared (wooow, sad su se sjetili vratiti nešto staro 20 godina kao novost) da gasim televizore okolo :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Jedina stvar koju bih volio sa S4 je infrared (wooow, sad su se sjetili vratiti nešto staro 20 godina kao novost) da gasim televizore okolo :)

To bi ti bilo zanimljivo prvih pol sata i onda više nikad. Kao i većina S4 featurea.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zanimljivo bi mi bilo do sljedećeg finala lige prvaka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
PLASMAorLCD kaže...

To bi ti bilo zanimljivo prvih pol sata i onda više nikad. Kao i većina S4 featurea.

Nije istina, kad god ti je tesko u zivotu, pogasis svima TV-e.

Neprocijenjivo :D.

Ali da kolega je u pravu, sve ti to dosadi brzo.

17 godina
neaktivan

Koliko vrijedi note 2 star nekih 7-8 mjeseci? U dobrom stanju, bez ogrebotina na ekranu itd. ?

GL&HF
14 godina
neaktivan
AmD kaže...

Koliko vrijedi note 2 star nekih 7-8 mjeseci? U dobrom stanju, bez ogrebotina na ekranu itd. ?

Ovisno o garanciji i malo rasisticki, boji... da nazalost

Pretpostavka da ima jos godinu i nesto garancije.. od 2800 do 3000 bi rekao.

Kazem bijelih je dosta manje i zato su obicno vise cijene od sivih ili nekih drugih boja...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Imam nekoliko problema, prvi je da mi senzor za izmjenu portrait/landscape rada NE Funkcionira s vremena na vrijeme, mogući razlog zbog čega ne funkcionira i nekakvo riješenje?!?! Drugi problem je taj što kada na Operi i/ili nekom drugom pregledniku hoću na Index.hr pogledati video, mob vrti, vrti i vrti, ali nikako pokazati video, zašto i neko moguće rješenje?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...

Imam nekoliko problema, prvi je da mi senzor za izmjenu portrait/landscape rada NE Funkcionira s vremena na vrijeme, mogući razlog zbog čega ne funkcionira i nekakvo riješenje?!?! Drugi problem je taj što kada na Operi i/ili nekom drugom pregledniku hoću na Index.hr pogledati video, mob vrti, vrti i vrti, ali nikako pokazati video, zašto i neko moguće rješenje?!?! 

I meni se sa vremena na vrijeme desi da mi zbloka izmjena portrait/landscape, a skonto sam da mi to napravi kad sam u google store-u na landscape modu i onda mi više neće vratiti u portrait mode u bilo kojoj aplikaciji koja podržava oba moda. Pa onda odem u settings i isključim automatsku orijentaciju i ponovo uključim i opet sve ok radi. Mislim da Google store ima neki bug. A Operu nemam tak da ti ne mogu pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 21:56 (MasterOfDisaster).
17 godina
MasterOfDisaster kaže...

I meni se sa vremena na vrijeme desi da mi zbloka izmjena portrait/landscape, a skonto sam da mi to napravi kad sam u google store-u na landscape modu i onda mi više neće vratiti u portrait mode u bilo kojoj aplikaciji koja podržava oba moda. Pa onda odem u settings i isključim automatsku orijentaciju i ponovo uključim i opet sve ok radi. 

Meni samo restart pomaže dok se to zbloka. To je poznat problem, dešavao mi se i na S3.

16 godina
Bitanga kaže...
MasterOfDisaster kaže...

I meni se sa vremena na vrijeme desi da mi zbloka izmjena portrait/landscape, a skonto sam da mi to napravi kad sam u google store-u na landscape modu i onda mi više neće vratiti u portrait mode u bilo kojoj aplikaciji koja podržava oba moda. Pa onda odem u settings i isključim automatsku orijentaciju i ponovo uključim i opet sve ok radi. 

Meni samo restart pomaže dok se to zbloka. To je poznat problem, dešavao mi se i na S3.

Sva sreća nije mi se još desilo da sam morao restartati, nego mi je pomoglo to u setingsima ili aktiviranje aplikacije koja isključivo radi u portrait modu.

17 godina
ATJLučko kaže...

Kad je u pitanju Auto Rotate, već smo pisali o tome tu, problem je bug u samom Rom-u, kojeg će valjda riješiti na idućoj verziji. Što se tiče Opere i videa, nek stranice su problem, ovisno o tome na kakav način su postavili video na stranicu. Ja sam postavio Operu tako da mi prikazuje stranice kao i na kompu pa se u većini slučajeva klikanjem na video otvara Youtube aplikacija.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Bok ekipa, ako bi neko prodao svoj titanium gray note za 2500-2600 kn nek se javi na pm. Hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice