Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 493.232
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Je li vama čita titlove dobro?

Meni š i ž (čini mi se) čita dobro, ali č,ć nikako.

A complex man drawn off of simplicity.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Defaultna aplikacija?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam prešao na MX player, ide mi na živce to što stock player kad jedan video završi drugi ne krene iz početka, nego tamo gdje je stao prošli put. Jedino što nisam probao titlove da vidim da li rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Na MXu rade. I ja njega koristim.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy Note II!
PLASMAorLCD kaže...

Defaultna aplikacija?

Da, defaultna, baš ću probati MX.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

MX je meni odličan što se tiče UI, jako jednostavno prilagođavanje titlova (koje rijetko koristim ali eto), povučem po lijevoj strani i mijenjam brightness, po desnoj pojačavam/stišavam zvuk, jednostavno lockanje screena itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

nisam znao u koju temu da ovo ubacim ali pogledajte na sto sam naisao =)

odlicna cijena navalite hahahaa

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galxy-note-2-n7100-bijeli-sve-mreze-oglas-7714909

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Shaka111 kaže...

nisam znao u koju temu da ovo ubacim ali pogledajte na sto sam naisao =)

odlicna cijena navalite hahahaa

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galxy-note-2-n7100-bijeli-sve-mreze-oglas-7714909

Odlična cijena ZA KGOA KONKRETNO, za {#} ili za {#}, a možda {#}, jer ono što je na slici koja je stavljena na oglas, ONO NIJE Samsung Galaxy Note II {#}!?!? 

Pa tog morona treba prijaviti za lažni oglas ili što već!!!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-note-2-prodaja-zamjena-oglas-7701225

Evo kada vec stavljate oglase,super cijena,3000 kn i realan oglas.

Vidim da se dosta povoljno prodaje po njuskalu,za koliko se prodavao po oglasima kada je tek stigao kod nas ?

Evo da jos jednom pohvalim mob nakon par dana koristenja,stvarno je vrhunski,i prelazak sa s3 se definitivno isplati!

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chingy-os kaže...

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-note-2-prodaja-zamjena-oglas-7701225

Evo kada vec stavljate oglase,super cijena,3000 kn i realan oglas.

Vidim da se dosta povoljno prodaje po njuskalu,za koliko se prodavao po oglasima kada je tek stigao kod nas ?

Evo da jos jednom pohvalim mob nakon par dana koristenja,stvarno je vrhunski,i prelazak sa s3 se definitivno isplati!

Frend je pocetkom prosinca prosle godine uzeo za 3800 sa garancijom,neotvoren.

17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo ss od baterije,prvi puta je napunjena

2 h i 30 min sam imao razgovora.

50% svjetlina

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 0:42 (chingy-os).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
chingy-os kaže...

50% svjetlina

Kod ovog uredaja ss-ovi za izdrzljivost baterije nisu potrebni =)

dok sam ga imao sam se morao potrudit da ju iscrpim u jednom danu...

17 godina
chingy-os kaže...

50% svjetlina

Jedini bed je što ti je na slici upaljen airplane mode, pa gubi na vjerodostojnosti :-P

A i 50% brightnessa je gay, ja imam 100% ;-)

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Čemu 100% brightness, ja nikada ne dižem iznad 50% osim vani na suncu jer stvsrno nema potrebe, ubija mi oči...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Čemu 100% brightness, ja nikada ne dižem iznad 50% osim vani na suncu jer stvsrno nema potrebe, ubija mi oči...

Zato što mi bolje izgleda sa 100% brightnesa!

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da boje su izraženije ali na ovom ekranu meni osobno nema potrebe i previše blješti u unutrašnjim, malo zatamnjenijim prostorima, jedino gdje je uvijek 100% je kada gledam videe, no opet i to je subjektivno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
chingy-os kaže...

50% svjetlina

Jedini bed je što ti je na slici upaljen airplane mode, pa gubi na vjerodostojnosti :-P

A i 50% brightnessa je gay, ja imam 100% ;-)

Airplane je uvijek ukljucen navecer,jer ne zelim da mi zraci nad glavom i da me netko nervira dok spavam,svjetlina mi odgovara na 50%,100% je ipak pretjerano,i trosi bateriju previse.

17 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

100% brightness je totalno nepotrebno i glupo izgleda, a da ne govorim o bateriji. Automatic i napola je i više nego dovoljno.

2 1 hvala 0
17 godina
epic kaže...

100% brightness je totalno nepotrebno i glupo izgleda, a da ne govorim o bateriji. Automatic i napola je i više nego dovoljno.

A sad ćete vi mene učit što glupo izgleda, a što ne. Brightness napola izgleda poprilično glupo.

I potpuna je šteta super amoled ekrana koristiti ga na 50% brightnessa.

Kupio sam mob da služi meni, a ne da štedim na bateriji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 16:27 (Bitanga).
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

pa ovisi sve kako kome odgovara,mislim da bi svatko volio drzati na 100% kada to ne bi utjecalo na bateriju previse,nekako svi drze brightness malo nize kako bi izvukli sto vise baterije,no kad vec imate takav prekrasan i veliki ekran mislim da je steta ne povecati ga barem preko 50%

moje iskustvo kaze ovako,posto uredaj punim ionako svaku vecer bez obzira koliko posto ostalo(ak je ispod 50% baterija punim je svakako) uvijek brightness drzim na fiksnoj vrijednosti cca 70%,oku i bateriji ugodno i odlican kompromis =) svi sretni

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ne znam gdje bih to uopće napisao, pa ću eto tu, jer i Note2 koristi microsd kartice. Uglavnom, prošle godine sam (par mjeseci prije kupovine Note-a) kupio G-Skill microsd od 32GB, klasa 6. Bila neko vrijeme u tabletu, zatim u Note-u. Prije jedno dva mjeseca počeli su problemi s njom, u prvi mah sam pomislio kako nešto nije u redu s telefonom. Šta god da pokušam dodati na nju od fileova, error. Formatiram, probam opet, ide ide ide i onda opet error. Prvo me zbunilo što uvijek isti file, a onda skontam da je to uvijek "na istom mjestu". Da budem precizan, kasnije provjerivši, kartica prima fileove do pola kapaciteta i onda error. Izvadim iz moba, stavim u čitač, ista stvar. Odnesem u Ve-Mil, reklamiram, utvrđena neispravnost, dobio novu. Da bi kolegi s posla jučer nastao isti problem. Ista kartica, isto sve. Pa eto, iako se dobije nova, sad sam opet skeptičan i sa ovom novom šta će biti. Pa ako ste se odlučili za kupnju, pokušavajte ih izbjeći. Dakle, G-Skill, klasa 6, dobije se SD adapter uz nju.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zna li netko dal bi to radilo kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dardevil kaže...

Ne znam gdje bih to uopće napisao, pa ću eto tu, jer i Note2 koristi microsd kartice. Uglavnom, prošle godine sam (par mjeseci prije kupovine Note-a) kupio G-Skill microsd od 32GB, klasa 6. Bila neko vrijeme u tabletu, zatim u Note-u. Prije jedno dva mjeseca počeli su problemi s njom, u prvi mah sam pomislio kako nešto nije u redu s telefonom. Šta god da pokušam dodati na nju od fileova, error. Formatiram, probam opet, ide ide ide i onda opet error. Prvo me zbunilo što uvijek isti file, a onda skontam da je to uvijek "na istom mjestu". Da budem precizan, kasnije provjerivši, kartica prima fileove do pola kapaciteta i onda error. Izvadim iz moba, stavim u čitač, ista stvar. Odnesem u Ve-Mil, reklamiram, utvrđena neispravnost, dobio novu. Da bi kolegi s posla jučer nastao isti problem. Ista kartica, isto sve. Pa eto, iako se dobije nova, sad sam opet skeptičan i sa ovom novom šta će biti. Pa ako ste se odlučili za kupnju, pokušavajte ih izbjeći. Dakle, G-Skill, klasa 6, dobije se SD adapter uz nju.

Ja kad sam imao Note 2 sam također imao problema sa microsd slotom (ne karticom!)

Znaci izmjenim ja 4 razlicite kartice, razlicitog kapaciteta i klase (4,6, i dvije po 10) i na svakoj je kamera spremala slike tako da je 60% bilo sivo i vidjeli su se oni karakteristicni zeleni rubovi kad se nije dobro povukla slika sa senzora u memoriju.

Inace na unutarnju memoriju spremalo sasvim u redu.

Nakon reklamacije sve radilo normalno.

Tako da kad kazu da nedostatak microsd je mana uredaja, neka razmisle dvaput. Rade veca interna, nego manja interna + sd

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Da, ali ovdje se radilo o kartici koja nije htjela raditi ni izvan moba, odnosno ni u čitaču kartica. A i vidiš da se to dogodilo na obje kartice iste serije, a na sasvim drugačijim uređajima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Shaka111 kaže...

pa ovisi sve kako kome odgovara,mislim da bi svatko volio drzati na 100% kada to ne bi utjecalo na bateriju previse,nekako svi drze brightness malo nize kako bi izvukli sto vise baterije,no kad vec imate takav prekrasan i veliki ekran mislim da je steta ne povecati ga barem preko 50%

moje iskustvo kaze ovako,posto uredaj punim ionako svaku vecer bez obzira koliko posto ostalo(ak je ispod 50% baterija punim je svakako) uvijek brightness drzim na fiksnoj vrijednosti cca 70%,oku i bateriji ugodno i odlican kompromis =) svi sretni

Ne znam je li do mene, ali kad povećam na 100% slika mi je nekako malo losija, previse svijetla.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav presao bih sa S III na Note II pa me zanima koje su prednosti i mane Note II nad S III (osim jaceg CPU i RAM-a)

Kolika bi trebala biti okvirna nadoplata ako prelazim sa SGS III na SGN II

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 21:50 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nekih 500kn ti je ok doplata.

A sad, veci ekran, fullRGB, ali opet manji PPI pa je to tu negdje iako je opet na Note2 bolji ekran svakako.

Po brzini i svemu ostalome, razliku neces osjetiti. Osim 2Gb rama na Note2, tu se osjeti razlika itekako, sve aplikacije ti rade u memoriji stalno, nista se ne gasi, sve je ultra instantno.

Baterija je osjetno bolja na Note2, ne mozes vjerovati kakve rezultate mozes dobiti s 3100mah.

SPen funkcije itd itd, sto je zabavno po meni ali nista pre bitno, i jos imas specijalan Note2 featurese koji su isto zgodni.

Ako mozes podnjet velicinu, nosi!

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

S tim da ima verzija S3 sa 2gb i LTE tako da,iako su rijetke kod nas mislim,ali je onda poprilicno sa perfomansama sa Note 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

S tim da ima verzija S3 sa 2gb i LTE tako da,iako su rijetke kod nas mislim,ali je onda poprilicno sa perfomansama sa Note 2

mislim da je za obican s3 realna nadoplata 100 eura, a za taj tvoj mozda nekih 500 kn :)

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Velicina moba mi nije važna.

mislim da je nadoplata od 500kn fer jer je mob star malo manje od pola godine,savršeno stanje,sva oprema,1,5 godina garancije,Tele2

Dali je mob bolje direktno zamijeniti uz nadoplatu ili ga prodat pa kupiti Note II

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice