Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 491.407
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Emcho kaže...

Jel ima ovdje netko da mu je mobitel dobio SDS ? znači da se odjednom ugasio i da se više neće upaliti?

Nije i nadam se kako niti neće. Koliko je to često? I pogađa li samo mobitele sa određenom verzijom softvera ili nešto sl., tj. postoji li nekakav obrazac kada se to događa?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Postoji obrazac, vidim da će  tebi za točno 11 dana.

Šalu na stranu :D, trebalo bi to biti ispravljeno novom verzijom softwarea tako da bi trebali biti sigurno (valjda je većina ako ne svi na njoj već?)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pogađa samo mobitele sa određenom vrstom čipa (ima aplikacija na PlayStore-u s kojom se može provjeriti kakav je čip u mobu). Ali tko god je prešao na 4.1.2 sa SDS fix-om nema straha, bez obzira imao takav "loš" čip.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 12:44 (Dardevil).
15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Pogađa samo mobitele sa određenom vrstom čipa (ima aplikacija na PlayStore-u s kojom se može provjeriti kakav je čip u mobu). Ali tko god je prešao na 4.1.2 sa SDS fix-om nema straha, bez obzira imao takav "loš" čip.

Želiš reći da oni koji su na 4.1.2. ne mogu "uživati" u iskustvu SDS?

Stvarno je katastrofa tako izgubiti mobitel, iako ga imam svega par dana, stvarno sam oduševljen njegovim mogućnostima.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da, fix je došao sa novijom verzijom androida.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shadowplay kaže...
Emcho kaže...

Jel ima ovdje netko da mu je mobitel dobio SDS ? znači da se odjednom ugasio i da se više neće upaliti?

Nije i nadam se kako niti neće. Koliko je to često? I pogađa li samo mobitele sa određenom verzijom softvera ili nešto sl., tj. postoji li nekakav obrazac kada se to događa?

Nije riječ o software-u već u eMMC čipu ( memorija 16 gb)

( Type: VTU00M
FwRev: 0xf1 )

skineš si sa play store-a aplikaciju po imenu eMMC brickbug check ( https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=hr )

i ako ti piše ono gore imaš zaraženi čip.. ali to nemora ništa značiti a pogotovo da će mobitel crknit pošto samsung nikada nije rekao niti riječ o tome bugu.. vjerovatno su vršeni ispravci u samom bootloaderu i recoveryu uz patch-ani kernel.. znači 4.1.1 romovi su zaraženi a 4.1.2 je navodno siguran ;)

- Samsung GALAXY Note II -
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

http://mob.hr/stize-nadogradnja-za-samsung-galaxy-note-2-ali-jos-uvjek-ne-android-4-2/

"Samsung je danas počeo puštati softversku nadogradnju za Galaxy Note 2 koja sadrži ispravke bugova i donosi dodatnu stabilnost uređaja. Također rješava problem koji su neki korisnici iskusili, a tiče se brže potrošnje baterije."

Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

@ emcho

zahvaljujem na pojašnjenju i na linku. Izgleda kako je moj ok.

Ovu nadogradnju sam dobio u ponedjeljak.

0 0 hvala 0
15 godina

3 0 hvala 0
17 godina

Ne bude to ništa za nas, Note2 nikad nije imao titulu flagship telefona.

17 godina

Dobro sam mislio, stigao testni 4.2.2 za S3.

14 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Ne bude to ništa za nas, Note2 nikad nije imao titulu flagship telefona.

Realno je za očekivati da najprodavaniji mobitel (S3) prvi dobije update, pa čak iako je malo slabiji nego naš Note2 :)

Ipak je N2 prodan u nekoliko puta manje primjeraka nego S3

Sve u svemu, dobit ćemo uskoro i mi update. Kad smo čekali do sad, možemo i još koji tjedan..

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Od jucer mi je mobitel poceo govoriti tko me zove i tko mi sms salje, kako to iskljuciti?

0 0 hvala 0
17 godina

Postavke -> Pristupačnost -> TalkBack

Support http://blog.scssoft.com
14 godina
neaktivan
orke kaže...

Od jucer mi je mobitel poceo govoriti tko me zove i tko mi sms salje, kako to iskljuciti?

Taj talkback je dobar kad popiješ. Imaš s kime pričat i "smarat" ga cijelu noć :D

17 godina
orke kaže...

Moguće da si upalio driving mode u notifications panelu.

17 godina
EchoOne kaže...
orke kaže...

Taj talkback je dobar kad popiješ. Imaš s kime pričat i "smarat" ga cijelu noć :D

I onda ti mob u pola razgovora odgovori sa "budalo pijana" {#}

13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Malo novosti. Jedva čekam viditi ovu mrcinu.

http://www.sammobile.com/2013/07/03/galaxy-note-iii-rumoured-to-have-3gb-of-ram/

Nadam se da ovo ne spada pod off topic.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma kakav off topic, sve je to vezano :)

Note 3 će biti prva liga. Vjerojatno iste veličine kao i note2 sa malo većim ekranom. Primjenit će Samsung formulu sa S4.

Kad se sve zbroji i oduzme, trebali bi dobiti tanji, brži, lakši i dosta bolji uređaj.

Jedino nemojte misliti da će Samsung odstupiti od svog dizajna sa Note3 jer to je praktički nemoguće. Uzevši u obzir da proces stvaranja Note 3 traje sigurno već pola godine, teško da ćemo ugledati nešto novo sa njim.

Tek S5 bi trebao imati novi dizajn, karbon i svašta nešto...

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Eto od jučer isto ponosni vlasnik Samsung Galaxy Note II. Mob je bolesnoća čista. Sada polako, ali sigurno uživati u svim blagodatima uređaja {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo počeo mi se gasiti mobitel. Ostavim ga, za 5min nema nikakve reakcije. Moram vadit bateriju. Četiri puta danas mi se desilo, ako se nastavi ne gine neki reset..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Probaj ugasiti sve pokrenute aplikacije, da eliminiraš to. Pa ako onda radi probati jednu po jednu vraćati nazad.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da, uradio sam to i očistio cache, nije se od tada ugasio više, sad ću obraćati malo više pažnje za svaki slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:49 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako se ne bude smrzavao, onda je vrlo vjerojatno neka od aplikacija u pitanju. Probaj vraćat jednu po jednu pa pratiti stanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da, jedino što sam uopće instalirao u zadnje vrijeme je winamp, vidjet ću. Moram staviti i Perseus kernel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Još jednom mi se desilo, pobrisao sam za sad 5 zadnjih aplikacija koje sam instalirao, ako se opet desi resetiram. Hoće li mi ostati aplikacije (free) na google računu ako napravim factory reset ili da napravim popis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jel mi moze neko onak iz osobnog iskustva napisati najbolje znacajke Perseus kernela, tj koliko je bolji od stock kernela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
herr_martin kaže...

Jel mi moze neko onak iz osobnog iskustva napisati najbolje znacajke Perseus kernela, tj koliko je bolji od stock kernela?

Ne znam odakle početi, ali toliko se osjeti razlika da znaš kada pređeš sa jednog na drugi. Od boja i prikaza, odaziva, zvuka do nema čeg sve ne... Pročitaj si changelog malo ako ti se da pa ćeš shvatiti koliko je uloženo u njega...

Čovjek koji ga je složio (AndreiLux) ima gotovo 11000 thx-a na xda, a nije ROM kreator neg samo za kernel. Razumije se u sve živo.. laički teško mi bolje ga objasnit..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1927852

Skoro 3 mjeseca nije napravio ništa na kernelu jer čeka 4.2.2. kernel kod pa će onda izdati i nove inačice.. ali evo, zadnji 36.3 imam već 2 mjeseca sigurno i šta reći? najbolji kernel.

17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Još jednom mi se desilo, pobrisao sam za sad 5 zadnjih aplikacija koje sam instalirao, ako se opet desi resetiram. Hoće li mi ostati aplikacije (free) na google računu ako napravim factory reset ili da napravim popis.

Ako napraviš factory reset, neće ti ostati ništa.

17 godina
herr_martin kaže...

Potpisujem sve što je EchoOne napisao. Koristim Perseus već dugo vremena i stvarno je odličan kernel. Meni je primarno bilo imati jači zvuk u slušalicama, a sad imam i to plus kvalitetniji zvuk plus još 100 stvari. Od overclocka pa sve do downclocka, gdje sam vidio da ljudi zaključavaju jezgre i spuštaju im taktove. S time telefon ima lag, ali brate baterija dura 6-7 dana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice