Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 491.367
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Moguće je. Unroot i sa Triangle Away vratiš flash count na nulu. Ali ako nešto rikne na mobu, i ti ga ne možeš više ni upaliti recimo, kako ćeš sve vratiti nazad? Nikako.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Dardevil kaže...
HDesignz kaže...

šta se postiče sa tim kernelom? se gubi garancija?

Naravno da se gubi garancija, kernel ne ide bez rootanja. A šta se dobije? Pa s zadnjim Perseusom se mogu kontrolirati valjda sve moguće hardwerske postavke mobitela. Od napona na matičnoj ploči, overclock procesora i grafičke, postavljanje odaziva mobitela (kad da se koja jezgra pali, koliko da ih koristi), postavke RAM-a, displaya, cachea za memorijske kartice... a o zvuku da i ne govorim. Na originalnom kernelu mogao sam uredno slušalice imati pojačane do kraja, a zvuk je bio "mlitav". Sad sve preko 70% izbija bubnjiće i zvuk je predobaaaar.

Milijun postavki uglavnom.

EDIT: evo napravih par screenshotova, čisto da vidiš bar mali dio toga.

thx za odgovor...no nisam se usudio ni rootat mobitel od 2000 kn..pogotov ne sad ovaj...too much risk...i nije da sam expert u tome...

15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Moguće je. Unroot i sa Triangle Away vratiš flash count na nulu. Ali ako nešto rikne na mobu, i ti ga ne možeš više ni upaliti recimo, kako ćeš sve vratiti nazad? Nikako.

Ako ti nesto rikne nece ni oni nista moc napravit nego samo zamjenit maticnu.

17 godina
Dardevil kaže...
HDesignz kaže...

šta se postiče sa tim kernelom? se gubi garancija?

Naravno da se gubi garancija, kernel ne ide bez rootanja. A šta se dobije? Pa s zadnjim Perseusom se mogu kontrolirati valjda sve moguće hardwerske postavke mobitela. Od napona na matičnoj ploči, overclock procesora i grafičke, postavljanje odaziva mobitela (kad da se koja jezgra pali, koliko da ih koristi), postavke RAM-a, displaya, cachea za memorijske kartice... a o zvuku da i ne govorim. Na originalnom kernelu mogao sam uredno slušalice imati pojačane do kraja, a zvuk je bio "mlitav". Sad sve preko 70% izbija bubnjiće i zvuk je predobaaaar.

Milijun postavki uglavnom.

EDIT: evo napravih par screenshotova, čisto da vidiš bar mali dio toga.

ovo što se tiče zvuka je toliko dobro na perseusu jer je to meni bila jedina stvar koja me zivcirala sto je sound output bio vrlo slab... no sa perseusom... ubija... kao sto kolega forumaš kaže sa 70% na sluškama aman taman :D

MuWu
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

super...ajde neka još 10 ljudi napiše u vezi tog kernela pa ću morat tražit jubito tutorial kako to ide....damn -__-"

šta mi tako šta nedaju pod stock romom....

0 0 hvala 0
17 godina
HDesignz kaže...

super...ajde neka još 10 ljudi napiše u vezi tog kernela pa ću morat tražit jubito tutorial kako to ide....damn -__-"

doslovno je 3 minute posla... 

tu je sve objašnjeno, imaš kernel za svaku odredjenu verziju note 2 ...

dakle pogledaj, pazljivo procitaj upute, i nemas frke...

MuWu
17 godina
HDesignz kaže...

Perseus ide na stock rom, samo ga prethodno moraš rootati. Root plus kernel 2 minute posla. Ako i toliko.

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

nema postupak kako se stavlja...vidim ima svašta na sebi i sve moguće opcije, al ovo što spominju za glazbu to mi nekako najprivlačnije :)

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Sad tek vidim da si iz Osijeka, sjednemo negdje na cugu jedan dan pa da vidiš razliku u zvuku {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ima li netko da prodaje Note 2? Ode s3 u dijelove -.-

2 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

ekipa, moze mala pomoc..   znaci  kad pisem duzu poruku note mi ju pretvara u MMS.. e sad problem je sta sam u tele2 pa su mi sms besplatne a mms mi se naplacuje.. ne mogu nigdje nac za promjenit u postavkama.. ne razumijem zasto jednostavno kao i drugi mobiteli to ne podijeli u recimo 3 sms poruke nego pretvara u MMS..   any tips??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja nemam tih problema, uredno šalje kao dvije odnosno tri poruke. Jedino od postavki što ja vidim kod sebe da bi moglo biti vezano s tim je Messages - Settings - Input Mode - GSM alphabet.

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo nakon 5 dana minimalnog korištenja moba, nazalost postotak zaslona i sve ostalo je nestalo nakon što sam restarto mob i piše da android sustav troši 100%

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 19:20 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Ja nemam tih problema, uredno šalje kao dvije odnosno tri poruke. Jedino od postavki što ja vidim kod sebe da bi moglo biti vezano s tim je Messages - Settings - Input Mode - GSM alphabet.

nazalost nije to, pokusao sam.. hvala.   ima li jos netko kakvu ideju??

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Od danas, ponosan vlasnik galaxy note 2.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

7 0 hvala 0
14 godina
shadowplay kaže...

Od danas, Ponosan vlasnik galaxy note 2.

Welcome on board Shadowplay {#} !!!!

Duugo predugo ti je trebalo {#} !!!!

Šala mala!!!!

ATJ Lučko
17 godina
neznalica90 kaže...
Dardevil kaže...

nazalost nije to, pokusao sam.. hvala.   ima li jos netko kakvu ideju??

probaj skinuti kakvu aplikaciju za slanje sms-a,  nemam drugih ideja nažalost...

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Imao bih pitanje o kameri (video).

Pokušavam snimiti video snižene rezolucije (to mi uspijeva) i bez zvuka kako bij smanjio veličinu file-ova koji su poprilični.

Kako snimati bez zvuka?

Nikako ne uspijevam naći tu postavku, na starom mobu je to išlo bez problema.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav ekipi.

Evo da se i ja pohvalim sa novim aparatom i upoznavanjem sa funkcijama istog

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Koji auto nosac koristite i gdje ste ga uzeli, a

da stane mob sa UAG zastitom u njega?

pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Još nisam našao odgovor pa ću ponovo pitati (ispročavam se što sam dosadan i što se ponavljam).

Zna li netko kako snimiti video bez zvuka?

Zahvaljujem na odgovorima.

0 0 hvala 0
17 godina

@orke: takav nosač da stane skupa sa futrolom jedino neki univerzalni, sve što sam vidio na ebay-u da su baš za Note2 su prilagođeni telefonu bez futrole na njemu.

@shadowplay: mislim da ne možeš, ja tu mogućnost nemam ni na custom kernelu. Editiraj video na kompu kad ga snimiš, iako ne znam zašto bi to radio uopće?

15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

@shadowplay: mislim da ne možeš, ja tu mogućnost nemam ni na custom kernelu. Editiraj video na kompu kad ga snimiš, iako ne znam zašto bi to radio uopće?

To sam mogao na starom HTC-u bez problema.

Ovdje je moguće snimanje na malim brzinama, pa bi snimka bez zvuka s nadodanom glazbenom podlogom bila zanimljiva.

No ok, ako se ne može ni na custom kernelu, onda mogu odustati od potrage.

17 godina

Sorry, krivi info sam ti dao, našao sam sad u opcijama kernela gdje mogu smanjiti jačinu mikrofona na 0.

(Perseus kernel)

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jeste naišli na informaciju da upgrade na 4.2.2 se do daljnjeg odgađa!!!! 

Na neko neodređeno vrijeme! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Jeste naišli na informaciju da upgrade na 4.2.2 se do daljnjeg odgađa!!!! 

Na neko neodređeno vrijeme! 

yepp... šteta :( ...a doći će jbg .. kad tad.. moooora :D

MuWu
17 godina

Ne znam zašto me to uopće ne čudi...

Živio XDA! {#}

15 godina
neaktivan

Jel ima ovdje netko da mu je mobitel dobio SDS ? znači da se odjednom ugasio i da se više neće upaliti?

- Samsung GALAXY Note II -
17 godina
Emcho kaže...

Jel ima ovdje netko da mu je mobitel dobio SDS ? znači da se odjednom ugasio i da se više neće upaliti?

Valjda SoD, kakav SDS

Screen of Death

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Sudden Death Syndrome = SDS. 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice