Ovako....sa subote na nedelju oko 4 ujutro sam pronasao iphone na podu od nocnog kluba SIRUP. Netkome je ispao, e sad...mobitel je imao sifru, nisam mogao nista na njemu radit tako da sam ga stavio u dep i nastavio svoj provod u nocnom klubu.
Sljedeci dan kad sam se probudio sam vidio da je iphone ugasen (baterija crkla), e sad...znam da nisam trebao ali bog mi nije dao mira i probao sam promjeniti karticu (bez pina) i nekako maknut onu sifru na mobu da dodem do imenika i uspio sam...ALI...sam pobriso sve na mobu -.-....napravio sam "restore" iphonea NEZNAJUCI da to sve brise sa moba opce nisam skuzio i bio sam brzoplet, stvarno sorry na tome.. Ugl. ispricavam se radi gubitaka podataka ali glavno da je iphone tu. Bio sam u 8. policijskoj postaji i covjek je provjerio sa IMEI brojem dali je prijavljen gubitak mobitela i NIJE NISTA PRIJAVLJENO i reko mi je da idem u postaju u petrovoj da je to "njihovo podrucje"?!?!?...e sad dal vlasnika boli ona stvar za iphone neznam...sutra/preksutra cu (ako se niko ne javi) ici tam u postaju predat mobitel....Pa ako se nesretni vlasnik iphonea ipak javi ovdje, ocekujem da znate IMEI broj koji pise na kutiji i racunu. Pozdrav

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.