Pronaden Iphone4-trazi se vlasnik zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 5.113
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pronaden Iphone4-trazi se vlasnik

Ovako....sa subote na nedelju oko 4 ujutro sam pronasao iphone na podu od nocnog kluba SIRUP. Netkome je ispao, e sad...mobitel je imao sifru, nisam mogao nista na njemu radit tako da sam ga stavio u dep i nastavio svoj provod u nocnom klubu.

Sljedeci dan kad sam se probudio sam vidio da je iphone ugasen (baterija crkla), e sad...znam da nisam trebao ali bog mi nije dao mira i probao sam promjeniti karticu (bez pina) i nekako maknut onu sifru na mobu da dodem do imenika i uspio sam...ALI...sam pobriso sve na mobu -.-....napravio sam "restore" iphonea NEZNAJUCI da to sve brise sa moba opce nisam skuzio i bio sam brzoplet, stvarno sorry na tome.. Ugl. ispricavam se radi gubitaka podataka ali glavno da je iphone tu. Bio sam u 8. policijskoj postaji i covjek je provjerio sa IMEI brojem dali je prijavljen gubitak mobitela i NIJE NISTA PRIJAVLJENO i reko mi je da idem u postaju u petrovoj da je to "njihovo podrucje"?!?!?...e sad dal vlasnika boli ona stvar za iphone neznam...sutra/preksutra cu (ako se niko ne javi) ici tam u postaju predat mobitel....Pa ako se nesretni vlasnik iphonea ipak javi ovdje, ocekujem da znate IMEI broj koji pise na kutiji i racunu. Pozdrav

Krpa

34 0 hvala 0
14 godina
Re: Pronaden Iphone4-trazi se vlasnik

SRETAN VLASNIK PRONAĐEN. MOLIM LOCK

Krpa
14 godina
protjeran
KrpaZG kaže...

Ovako....sa subote na nedelju oko 4 ujutro sam pronasao iphone na podu od nocnog kluba SIRUP. Netkome je ispao,

e sad...mobitel je imao sifru, nisam mogao nista na njemu radit tako da sam ga stavio u dep i nastavio svoj provod u nocnom klubu.

Sljedeci dan kad sam se probudio sam vidio da je iphone ugasen (baterija crkla),

e sad...znam da nisam trebao ali bog mi nije dao mira i probao sam promjeniti karticu (bez pina) i nekako maknut onu sifru na mobu da dodem do imenika i uspio sam...ALI...sam pobriso sve na mobu -.-....napravio sam "restore" iphonea NEZNAJUCI da to sve brise sa moba opce nisam skuzio i bio sam brzoplet, stvarno sorry na tome.. Ugl. ispricavam se radi gubitaka podataka ali glavno da je iphone tu. Bio sam u 8. policijskoj postaji i covjek je provjerio sa IMEI brojem dali je prijavljen gubitak mobitela i NIJE NISTA PRIJAVLJENO i reko mi je da idem u postaju u petrovoj da je to "njihovo podrucje"?!?!?...

e sad dal vlasnika boli ona stvar za iphone neznam...sutra/preksutra cu (ako se niko ne javi) ici tam u postaju predat mobitel....Pa ako se nesretni vlasnik iphonea ipak javi ovdje, ocekujem da znate IMEI broj koji pise na kutiji i racunu. Pozdrav

e sad - da si šutio, ti bi imao novi Ajdfon 4... ovako moračeš iskeširati 2500soma da bi ga kupio...a to što si napravio "dobro djelo" nećeš automatski ić u raj....

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:50 (smirnoff).
17 godina

@smirnoff Malo smo si glupi danas?

After Effects i Sony Vegas Pro tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:57 (BugHacker).
15 godina
protjeran

smirnoff nadam se da ces jednog dana shvatiti da nije sve u lovi.

Da je to bio tvoj izgubljen mob vjerovatno bi rekao isto (moš mislit)

Nesmijem vrijeđat na forumu ali s takvim razmišljanjem nisi drugo nego sirovina od čovjeka.

Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Naravno da ces vratit mobitel.

Ti cim nazoves nekoga,ako je netko prijavio IMEI,dode ti policija doma,nije vrijedno zezancije.

Super da si nasao vlasnika!

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije dijete krivo što živi u poremećenom svijetu,samo mu se je prilagodio,ali,jednom možda shvati ;)

Nego krpa kak ste se našli?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a sere prvo je ispao dobar kao , i onda kad je skuzio da ga niko ne trazi uzegao je sebi i rekao da je vlasnik pronaden

0 1 hvala 0
14 godina

Sve pohvale na ovom,ali pobrisao cijeli imenik,uff meni mob služi poslovno i privatno stoga gubitak brojeva bi mi bila teška gnjavaža,veča od gubitka samog mobitela!Dobro ionak nisi prčkao po SIM kartici!!

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1800492979.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svaka čast što je vraćen vlasniku. A što se tiće što je u Iphoneu pobrisan imenik ali postoji u SIM kartici koji obično pohranjen večinu brojeva tako da bez bojazan sa SIM karticu može prekopirat u imeniku. Svaki mob to može.  A da nije vratio onda bi operateri zaključali IMEI i sam mob onemogućem pristup mreži. Lijep pozdrav!

Sam svoj majstor. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iphone odmah to sinkronizira s Itunesima pa nema problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

Sve pohvale na ovom,ali pobrisao cijeli imenik,uff meni mob služi poslovno i privatno stoga gubitak brojeva bi mi bila teška gnjavaža,veča od gubitka samog mobitela!Dobro ionak nisi prčkao po SIM kartici!!

Zato postoji iCloud i sync s iTunesima ;)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan

I kako ste se našli nakraj? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

smirnoff - e pa vidis nisam pokvarena svinja da si uzmem nesto ovako!!! rade cu radit i stedit sebi za novi!!!! i briga me sta ce si neko poput tebe mislit.

mjordan - na njuskalo sam stavio da je izgubljen iphone i covjek se javio! :)

NoDiggity - e pa vracen je vlasniku i boli me kikiriki sta ces ti rec.

molim lock teme jer mi se neda slusat budale. Cast iznimkama. Pozdrav

Krpa
15 godina
protjeran
KrpaZG kaže...

smirnoff - e pa vidis nisam pokvarena svinja da si uzmem nesto ovako!!! rade cu radit i stedit sebi za novi!!!! i briga me sta ce si neko poput tebe mislit.

mjordan - na njuskalo sam stavio da je izgubljen iphone i covjek se javio! :)

NoDiggity - e pa vracen je vlasniku i boli me kikiriki sta ces ti rec.

molim lock teme jer mi se neda slusat budale. Cast iznimkama. Pozdrav

jel imas dokaze?

14 godina

kaj si ti zabrio u bulji lik? kakve dokaze? ko si ti da se ja tebi dokazujem? svasta

Krpa
14 godina
protjeran

evo ti 1 od dokaza jer stvarno vjerujem da je KrpaZG ispravan tip

http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-gb/izgubljen-iphone-trazi-se-vlasnik-oglas-4644778

like a boss
15 godina

Bravo za ovo.Nema takvih kao ti mnogo.

Clock2much :)

6 0 hvala 1
16 godina
Na kutiji i papairima pise imei ako vlasnik to ima nije tesko dokazat da je vlasnik! Nadam se da je dao bar 100kn za trud i postenje
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

zoharbizo - Hvala! :D

CroVandal - tocno to! Je covjek je ostavio za kavu!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice