Probajte kupit iPhone 3GS u t-mobileu

poruka: 22
|
čitano: 3.947
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kolega i ja otišli kupit tu stvarčicu, da se malo zajebavamo na poslu, zakasnili cijeli sat na posao, izrešetala nas žena pitanjima na šalteru... (sve osim kolko zarađujemo i te šeme što se tiče love)...

Trebali smo uzeti ga na i300 tarifi... + 200kn pologa (da platimo na vrijeme)... i sve 5, mi pristanemo

Ugl. žena kaže da nas "sustav odbija"... (nakon tolike zajebancije)

Sada se je pitam kako je to moguće?!

Niti sam im rekao koliko zarađujem... kartica može primit do 10k krznenih na 6 rata (i to smo provjerili da prolazi)... u čemu je problem (do kartice nismo ni stigli FYI)

Ugl. sada smo na poslu.... nemamo šta radit...

Dali mi može neko objasniti zašto mi nismo mogli dobiti prokleti telefon?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Probajte kupit iPhone 3GS u t-mobileu

ma najjednostavnije uzmi ga u simpa paketu, i da odi u banku provjeriti da li je kakav problem s karticom

17 godina
neaktivan

Neda mi se iskeširati 5k kn za igračku... to je glupo...

A do kartice nismo ni došli... znači nije provukla karticu pa je odbijena ili tako nešto...

Jednostavno nakon imena i prezimena cura rekla "Ne prolazite kroz sustav"...

Sada se postavlja pitanje... kako oni znaju moju npr. "kreditnu sposobnost" (imam je bez brige)... a nisu ni pitali za broj računi ni ništa?!

17 godina
neaktivan

Jesi li im ikada kasnio s plaćanjem nekog računa, svejedno za telefon, internet, ili mobitel, makar to bilo i prije 5 godina?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo bi mi bila 1. pretplata u t-mobileu.... telefon nemam, niti sam imao (ne treba mi)...

16 godina

Zašto jednostavno nisi njoj postavio pitanje: "Zašto?"

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

Pa jesam... ali kao da pričam sa zidom... a stvarno znam bit naporan kad me neko jebe u zdrav mozak...

17 godina
neaktivan
zare kaže...

Ovo bi mi bila 1. pretplata u t-mobileu.... telefon nemam, niti sam imao (ne treba mi)...

Pa to je mozda. Nisi nikad kupovao, pa se boje da neces placati. To je bilo i prosle godine i Bug je objavio clanak o tome. Trebalo je ostaviti i nekakav ogroman polog koji bi se vratio nakon isteka ugovora. Ajde Baže, istraži ovo da vidimo sta se desava.

16 godina
neaktivan

Ma ti prodavaci iz T-mobile su gamad ziva...Rade nesto samo da odrade i da se rijese....Bolje i brze bi prosao da si ga narucio sa Ebaya iz neke strane drzave nego u t-mobile u Hrvatskoj..

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gle, sve što su tražili sam rekao, OK... znači lova definitivno nije u pitanju... a i ugovor potpisujem sa njima, tako da... + plaćam telefon... (tj. 2 kom meni i kolegi, ali na kraju ne mogu uzeti ni jedan...)...

Polog nisu tražili...

Valjda nisam na VIP listi za njega... LOL!!!!

17 godina

najvjerojatnije si zaboravio platiti neki račun...

meni su pred nekoliko mjeseci isključili internet i kada sam otišao kod njih kažu da nisam platio račun od prije 6 mjeseci, a sve ostale jesam?!?!?! WTF??!!! da, baš sam taj namjerno preskočio.. i još nis slali nikakvu opomenu niti ništa.... samo odjednom nema neta...

idioti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sada sam zvao službu za korisnike njihovu, sve im fino objasnio i ni oni ne znaju zašto sam odbijen.... kaže zbog nečega iz članka 10. koji glasi (a ne podlježem pod nijednu točku.... užas :):

10. T-Mobile ima pravo odbiti Zahtjev kao i naknadno podnesen drugi odgovarajući zahtjev za pojedinu T-Mobile uslugu iz sljedećih razloga:

10.1. ako Podnositelj zahtjeva nije uredno i potpuno ispunio i/ili potpisao Zahtjev, odnosno naknadno podnesen drugi odgovarajući

zahtjev za pojedinu T-Mobile uslugu; (oni popunjavaju)

10.2. ako Podnositelj zahtjeva na zahtjev T-Mobile-a ne pruži T-Mobile-u na uvid i obradu sve podatke i preslike identifikacijskih isprava

potrebne za zasnivanje Pretplatničkog odnosa sukladno ovim Općim uvjetima; (sve dobili)

10.3. ako Podnositelj zahtjeva, prema razumnoj procjeni T-Mobile-a, nije u mogućnosti ispunjavati obveze prema T-Mobile-u u odnosu na

pojedinu uslugu, odnosno pojedini tarifni model / paket za koji je Zahtjev, odnosno drugi odgovarajući zahtjev za pojedinu T-Mobile

uslugu podnesen, posebno ako Podnositelj zahtjeva neće biti u mogućnosti ili nema namjeru podmiriti svoja buduća ili već

dospjela dugovanja za obavljene telekomunikacijske usluge; (provjerili, sve ok)

10.4. ako Podnositelj zahtjeva na zahtjev T-Mobile-a ne pruži T-Mobile-u odgovarajuće osiguranje plaćanja (npr. uplata pologa, bankovna

garancija); (pristao na sve što su tražili)

10.5. ako je T-Mobile ili neki drugi davatelj telekomunikacijskih usluga raskinuo pretplatnički odnos s Podnositeljem zahtjeva zbog

povrede ugovornih obveza od strane Podnositelja zahtjeva; (nije, imam 0kn na VIP-u ali to kao da ni nemam jer nemam nepodmirenih računa...)

10.6. ako je Podnositelj zahtjeva maloljetna osoba ili osoba kojoj je oduzeta poslovna sposobnost odnosno ako je Podnositelj zahtjeva

osoba ograničene poslovne sposobnosti koja nema valjane suglasnosti zakonskog zastupnika; (nisam maloljetan, zaposlen na neodređeno)

10.7. ako postoji sumnja da su podaci o identitetu odnosno pravnoj osobnosti Podnositelja zahtjeva, njegovoj platežnoj sposobnosti i

ovlaštenju ili pravu na zastupanje, netočni ili neistiniti; (dobili su SVE dokumente)

10.8. ako je protiv Podnositelja zahtjeva pokrenut stečajni ili neki sličan postupak, ili ako postane nesposoban za plaćanje odnosno

prezadužen, ili ako prema razumnoj procjeni T-Mobile-a Podnositelj zahtjeva ima neke druge poteškoće u pogledu svog poslovanja

ili ispunjenja obveza prema vjerovnicima; (nikakav stečaj/postupak protiv mene nije podignut)

10.9. ako postoji bilo kakvo dospjelo, a nepodmireno potraživanje T-Mobile-a po bilo kojoj osnovi prema Podnositelju zahtjeva; (ne postoji)

10.10. ako postoji sumnja da Podnositelj zahtjeva zloupotrebljava ili ima namjeru zloupotrebljavati T-Mobile usluge ili ako omogućava ili

ima namjeru omogućiti trećoj osobi zlouporabu T-Mobile usluga; (svašta... svoju novu igračku nekom davat u ruke)

10.11. ako postoji sumnja da će T-Mobile usluge biti korištene od strane treće osobe koja nije Podnositelj zahtjeva, osim u slučaju kada

T-Mobile u okviru svojih posebnih ponuda nudi takvu mogućnost korištenja T-Mobile usluga od strane trećih osoba; (ništa ni tu)

10.12. ako postoji sumnja da Podnositelj zahtjeva obavlja, ili ima namjeru tržišno obavljati usluge prijenosa, posredovanja ili terminiranja

telekomunikacijskog prometa koristeći za to T-Mobile usluge; (ni tu ništa)

10.13. ako postoji sumnja da Podnositelj zahtjeva pomoću T-Mobile SIM kartice pruža, ili ima namjeru pružati vlastite maloprodajne

telekomunikacijske usluge na tržišnoj osnovi, odnosno vršiti daljnju preprodaju usluga pa se u svakom slučaju više ne može

smatrati Korisnikom usluga u smislu ovih Općih uvjeta; (lol)

10.14. ako Podnositelj zahtjeva koristi ili ima namjeru koristiti Terminalnu opremu u suprotnosti s točkom 41. i 42. ovih Općih uvjeta; (lol ×2)

10.15. u slučaju da Podnositelju zahtjeva ne bude odobren zahtjev za prijenos broja koji je podnio davatelju broja. (ne prenosim ništa...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nisam im ništa dužan jer tek sam došao kod njih... znači ČISTO SVE.... :)
17 godina
neaktivan
zare kaže...

10. T-Mobile ima pravo odbiti Zahtjev kao i naknadno podnesen drugi odgovarajući zahtjev za pojedinu T-Mobile uslugu iz sljedećih razloga:

10.3. ako Podnositelj zahtjeva, prema razumnoj procjeni T-Mobile-a, nije u mogućnosti ispunjavati obveze prema T-Mobile-u u odnosu na pojedinu uslugu, odnosno pojedini tarifni model / paket za koji je Zahtjev, odnosno drugi odgovarajući zahtjev za pojedinu T-Mobile uslugu podnesen, posebno ako Podnositelj zahtjeva neće biti u mogućnosti ili nema namjeru podmiriti svoja buduća ili već dospjela dugovanja za obavljene telekomunikacijske usluge; (provjerili, sve ok)

Gle, ovo je tako sirok pojam da nema sanse da ga prodjes. Nema boga isusa da zna da li cu ja za dvije godine imati 300 kn mjesecno za mob, pa makar imao danas milijun eura na racunu.

17 godina
neaktivan

Fora je ta sto je ovo promotivno razdoblje i tako da sve plaćaš 50% jeftinije :)

Znači 150kn/mjesečno ću imat da rak-raka... a nakon 4 mjeseca se mogu prebaciti iz i300 u i150 tarifu... tako da mi je stalno 150kn/mjesečno...

btw "kreditno sam sposoban" prema njima tako da...........................

17 godina
neaktivan

Nazvao prodajnog predstvanik u Tmobileu, pitao dali ih mogu dobit makar sam uzimao dosta fonova po 1 kn prije mjesec dana, reko je da mogu, narucio 2 komada po 298 kuna i stigli drugi dan :)

32gb white 3GS modeli. E da nositelj sam flex team tarife sa 40 brojeva :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sasa kaže...

najvjerojatnije si zaboravio platiti neki račun...

meni su pred nekoliko mjeseci isključili internet i kada sam otišao kod njih kažu da nisam platio račun od prije 6 mjeseci, a sve ostale jesam?!?!?! WTF??!!! da, baš sam taj namjerno preskočio.. i još nis slali nikakvu opomenu niti ništa.... samo odjednom nema neta...

idioti...

Na svakom sljedecem računu piše dal postoje određena dugovanja.

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Pa to je mozda. Nisi nikad kupovao, pa se boje da neces placati. To je bilo i prosle godine i Bug je objavio clanak o tome.

Ako je ovo onda im je to super reklama za privlačenje novih korisnika.. NOT!!

Ne govorim ništa za tebe virtual, ali da je ovako svugdje onda nebi bilo "prvi puta" za sve..

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
17 godina
neaktivan
zare kaže...
nisam im ništa dužan jer tek sam došao kod njih... znači ČISTO SVE.... :)

Postoji li protiv tebe možda prekršajna ili kaznena prijava? Belji se

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
nisi dovoljno cool za ajfon. ma u taj tekom treba uc tenkom. uzas su.

0 0 hvala 0
16 godina

možda su ti noge smrdile Osmijeh ako jesu tuži ih za diskriminacijuBogataš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma de oni u t-mobileu su stvarno cudni - ja bi sad otisao opet i gnjavio ih dok ne daju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice