Preporuka Smartphon-a do 1350kn

poruka: 17
|
čitano: 1.899
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Preporuka mobitela do 1350kn max.. ofc moze polovni..

Gledao sam motorolu mileston. se Vivaz, se x10 mini pro, htc wildfire..

Vivaz ima daleko najbolju sliku tj najjaci fotic ali je na symbianu.

Opet ja nisam neki zahtjevan tip QWERTY tipkovnica bi mi dobro došla ali nije nužno..

Bitan mi je ekran da nije spor, facebook, youtube i tak to osnovno.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

koliko je 3350 k u evrima ? 

Say Hello To My Little Friend

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Preporuka Smartphon-a do 1350kn

Offtopic

Wow! To izgleda gotovo jednako kao iPhone.

Scarfaceee kaže...

Ovoliko.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 19:44 (Random.).
17 godina
neaktivan

pa sta je on bolji od motorole milestone?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
17 godina
neaktivan
preporuka je da skupis malo vise love i da gustas u omniai 7 ili u motoroli defy
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
preporuka je da skupis malo vise love i da gustas u omniai 7 ili u motoroli defy

da mogu vec bi skupio !? poslije toga mi odmah mogu reci skupi si jos malo love pa kupi iphone4 ili samsung galaxy s2

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

pa da i defy je dobar monitel za te pare, može se naći neki polovni za 1300 kn - valjda, nisam siguran, a neda mi se tražit {#}

Xbox Live : xXBUREKXx
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

a uu je*emu ja teo rec 1350 k {#}

Say Hello To My Little Friend
17 godina
neaktivan

znaci motorola defy ili samsung omina 7?

nista drugo? 

znaci symbian niti pod razno jer je zastario i zato sto im je touch u banani vidim da su sve nokie jos uvijek na symbianu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evno našao sam si defy sa još 3 mjeseca garancije za 1300kn jel to dobra ponuda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
da...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
17 godina
neaktivan

nabavio sam si nov defy za 1999kn otkljucan na sve mreže, sad samo trebam skuzit mob i sve 5.. kad bih bar imao sve na jednom mjestu.

hvala svima na savjetima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa novi ti je 1999 isto otkljucan.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
Pa novi ti je 1999 isto otkljucan.

pa i kupio sam novi u vipu.

btw kako trajno iskljucit da ti se kopci na 2g-3g mrezu tj.. htio bih da se samo wirless spajam na net da mi ne trosi promet jer imam sjebanu tarifu i ne isplati se visit na netu

16 godina
Drzis dugo power pa Data Network Mode ili si skini APN widget.
17 godina
neaktivan
quick settings - tamo stavis da mozes gasit 3g i data (apn)...ili jednostavno uzmes switchpro widget, i dodas opciju za 3g palit i gasit...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice