Preporuka novog moba

poruka: 8
|
čitano: 2.101
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka novog moba

Mislim uzimat novi mobitel i sada neznam dali da uzmem LG GT540 Optimus,Samsung i5800 Galaxy 3,Xperia X8 ili HTC Wildfire? Molim bez fanboyizma,preporučite ono što valja {#}

2 GT540
0 Galaxy 3
3 Xperia X8
18 HTC Wildfire
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 13:48 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Preporuka novog moba

x8 ili wildfire

LG mobiteli mi se nikada nisu sviđali ,a i nisu baš nešto kvalitetni(barem ja tako mislim)

ako ti nesmeta malo niža rezolucija onda definitivno wildfire

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Preporuka novog moba
dv14 kaže...

x8 ili wildfire

LG mobiteli mi se nikada nisu sviđali ,a i nisu baš nešto kvalitetni(barem ja tako mislim)

ako ti nesmeta malo niža rezolucija onda definitivno wildfire

Za net je valjda dobar. Ne isplati mi se davat puno para za mob i onda ga izgubim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 15:51 (Jabulani).
16 godina
neaktivan
Preporuka novog moba

pozdrav....evo mene u istoj dilemi....spremam se kupiti novi mobitel...ja bi nešto u rangu 1000 kn +/- koja stotka.

definitivno mi se sviđa HTC wildfire pa bi ja nešto u tom rangu...ako postoji koji bolji mobitel od tog za tu cijenu-slobodno komentirajte.

mobitel mora biti nov i jedino što me zanima je da se dobro snalazi sa androidom (brz u radu)...volim android!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wanabe kaže...

pozdrav....evo mene u istoj dilemi....spremam se kupiti novi mobitel...ja bi nešto u rangu 1000 kn +/- koja stotka.

definitivno mi se sviđa HTC wildfire pa bi ja nešto u tom rangu...ako postoji koji bolji mobitel od tog za tu cijenu-slobodno komentirajte.

mobitel mora biti nov i jedino što me zanima je da se dobro snalazi sa androidom (brz u radu)...volim android!

Wildfire je dobar izbor za tu cjenu,

jedino sto ti mozda bude problem je niska reza, a i ona ti nece toliko smetati osim ako se ne planiras igrati na mobu.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
16 godina
neaktivan

igre me ni najmanje ne zanimaju..jedino želim da je mobitel brz u radu sa androidom i da ne zakašljuca....

znači,definitivna preporuka HTC-a?

16 godina
neaktivan
Preporuka novog moba

Onda wildfire

ne vjerujem da ces naci bolji za tu cijenu.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka novog moba

da ne otvaram novu temu zanima me kakav je HP iPAQ  Voice Messenger

i da li je bolji od k800i jer imam ponudu da zamijenim k800uz doplatu od 120kn i dobijem ovaj hp

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice