Mislim uzimat novi mobitel i sada neznam dali da uzmem LG GT540 Optimus,Samsung i5800 Galaxy 3,Xperia X8 ili HTC Wildfire? Molim bez fanboyizma,preporučite ono što valja 
| 2 | GT540 |
|---|---|
| 0 | Galaxy 3 |
| 3 | Xperia X8 |
| 18 | HTC Wildfire |
Mislim uzimat novi mobitel i sada neznam dali da uzmem LG GT540 Optimus,Samsung i5800 Galaxy 3,Xperia X8 ili HTC Wildfire? Molim bez fanboyizma,preporučite ono što valja 
| 2 | GT540 |
|---|---|
| 0 | Galaxy 3 |
| 3 | Xperia X8 |
| 18 | HTC Wildfire |
x8 ili wildfire
LG mobiteli mi se nikada nisu sviđali ,a i nisu baš nešto kvalitetni(barem ja tako mislim)
ako ti nesmeta malo niža rezolucija onda definitivno wildfire
x8 ili wildfire
LG mobiteli mi se nikada nisu sviđali ,a i nisu baš nešto kvalitetni(barem ja tako mislim)
ako ti nesmeta malo niža rezolucija onda definitivno wildfire
Za net je valjda dobar. Ne isplati mi se davat puno para za mob i onda ga izgubim.
pozdrav....evo mene u istoj dilemi....spremam se kupiti novi mobitel...ja bi nešto u rangu 1000 kn +/- koja stotka.
definitivno mi se sviđa HTC wildfire pa bi ja nešto u tom rangu...ako postoji koji bolji mobitel od tog za tu cijenu-slobodno komentirajte.
mobitel mora biti nov i jedino što me zanima je da se dobro snalazi sa androidom (brz u radu)...volim android!
pozdrav....evo mene u istoj dilemi....spremam se kupiti novi mobitel...ja bi nešto u rangu 1000 kn +/- koja stotka.
definitivno mi se sviđa HTC wildfire pa bi ja nešto u tom rangu...ako postoji koji bolji mobitel od tog za tu cijenu-slobodno komentirajte.
mobitel mora biti nov i jedino što me zanima je da se dobro snalazi sa androidom (brz u radu)...volim android!
Wildfire je dobar izbor za tu cjenu,
jedino sto ti mozda bude problem je niska reza, a i ona ti nece toliko smetati osim ako se ne planiras igrati na mobu.
igre me ni najmanje ne zanimaju..jedino želim da je mobitel brz u radu sa androidom i da ne zakašljuca....
znači,definitivna preporuka HTC-a?
Onda wildfire
ne vjerujem da ces naci bolji za tu cijenu.
da ne otvaram novu temu zanima me kakav je HP iPAQ Voice Messenger
i da li je bolji od k800i jer imam ponudu da zamijenim k800uz doplatu od 120kn i dobijem ovaj hp