Tražim neku preporuku mobitela do 500 kn. Običan mobitel. Pod to mislim da nije na touch, da nije klizni ni na preklop.
Također da ima neku solidnu kameru, isto tak solidne zvučnike i memorisku može i nemora.
Hvala!
Tražim neku preporuku mobitela do 500 kn. Običan mobitel. Pod to mislim da nije na touch, da nije klizni ni na preklop.
Također da ima neku solidnu kameru, isto tak solidne zvučnike i memorisku može i nemora.
Hvala!
preplata, bonovi, operater, njuskalo?
preplata, bonovi, operater, njuskalo?
Pretplata ne, operater T-Mobile, može i sa njuškala.
Ja bi ti preporučio nokiu x2, kamera je ok, ide memorijska u nju i ima stereo zvučnike koje se jako dobro čuju. Evo jedne na njuškalu za 500kn, zapakirana i sa garancijom. http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-x-2-t-mobile-orginal-zapakirana-oglas-3694616
Ovdje imaš i review, za tu lovu super mobitel http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.php
slazem se x2
kamera nije bogznasto, iako ima 5mp
ali drugo je sve ok
ali da se nac i koji smartphone, kao c5
ili ovaj
Također i ja preporučam X2-00 Nokiu, ja je imam već 9 mj. kamera je po danu vrlo dobra, ali po noći nije baš nešto, ima stereo zvučnike koji su dosta glasni, možeš slušat radio bez da su slušalice uključene (ja inače radio koristim kao alarm), sve u svemu za tu lovu dobar mob.
Ok, hvala svima na preporukama. Imam još jedno pitanje.
Recimo na Sony Ericssonu k750i, dal ja mogu recimo na fejs preko njega ako je mob odkodiran?
Recimo na Sony Ericssonu k750i, dal ja mogu recimo na fejs preko njega ako je mob odkodiran?
mislim da mozes , ja imam k800i i mogu na 0.facebook.com itd..
možeš, ja sam imo prije taj mobitel i bio i na m.facebook.com i na 0.facebook.com, samo što je to premali ekran za bilo kako surfanje fejsom, ali za pogledat i poslat poruku u inbox dobro služi.