Preporuka mobitela do 2k kuna

poruka: 18
|
čitano: 3.426
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka
pitanje

Kupio bi si nov mob do 2 soma...zanimaju me vaše preporuke i iskustva...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka
autorov komentar

što vi mislite o tome

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka
autorov komentar

volio bih da mi odgovorite...sigurno imate iskustva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka

ma ovisi kakav ti treba. evo ti jedan se w890i ili ako želiš nešto sa symbianom npr. nokia 6120. u kojoj si mreži, na pretplatu mob?, danas su ti više svi ti mobiteli isti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka
autorov komentar

mreža mi je svejedna...mob bi trebao imati dobru i kvalitetnu kameru te da na njemu mogu slašat glazbu

0 0 hvala 0
17 godina

nokia 6120 classic ima najnoviji symbian s60. možeš svašta staviti gore, od divx playera, google mapsa do raznih chat klijenata (čak i putty radi :) ).

kamera je dobra (ali u sumarku baš i ne). a za glazbu staviš 2-8GB micro sd karticu i natrpaš svačega. ako si audiofil, morat ćeš kupiti bolje slušalice jer ove defaultne nisu neke specijalne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina

Sad su ti manje-više svi noviji mobiteli isti, samo pogledaj karakteristike i to je to, nema tu puno mudrovanja :)

PS. Nemoj se naljutit,  ali zar ti tribaju 3 posta u 10 minuta u istoj temi, ako si već postavio pitanje strpi se malo i ljudi će ti odogovorit. :P

Pozdrav!

Q6600 -OCC, 8gb ddr2 mushkin, 4870 512mb OCC, 2x640gb seagate raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cek.. Od kada 6120 classic ima najnoviji symbian?? Pa taj mob je dosta star.. I ima 2megapiksela.. A decko trazi dobru kameru.. Do 2 tisuce kuna mozes naci mobitel i po.. Ako bi glazbu pretezno slusao onda definitvno SE tu prednjaci.. pogotovo W verzija.. Samsung ako si sminker Omnia je odlican, ako bi Touchscreen.. Ali ja bih ti preporucio ili Samsung ili SE.. Imam Nokiu i pozalio sam sto sam je kupio N73..  Dosta je spor mob.. Al tebi bi se mozda svidio.. Pogledaj U900, G600(oba imaju 5 mega piksela)  ili SE W890i , K850iSmijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čini mi se da Omnija prelazi 2000Kn. Moja preporuka ti je ili neki SE, serije W, K, C (K850 nije stvarno loš) ili neki model od Nokie, N serije sa Carl Zeiss optikom.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Preporuka mobitela do 2k kuna

Evo, da ne zapocinjem novu temu...trazilica mi otvara ovo pa:

Znaci mob, bilo novi bilo rabljeni do 1700 kn max. koji bi bio najbolji?! Nekako sam mislio desire, ali vidim da neki preporucuju HTC HD2... ili mozda, da gledam na buducnost pa protegnem do windows phone 7?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina

Motorola Defy u Vipu, malo je skuplja, ali odličan mobitel s Androidom koji je vodootporan. Kud više?

Volim jabuke :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
x360gamer kaže...

Evo, da ne zapocinjem novu temu...trazilica mi otvara ovo pa:

Znaci mob, bilo novi bilo rabljeni do 1700 kn max. koji bi bio najbolji?! Nekako sam mislio desire, ali vidim da neki preporucuju HTC HD2... ili mozda, da gledam na buducnost pa protegnem do windows phone 7?!

ja bi uzeo desire.

Sir
16 godina
neaktivan

Motorola Defy Samsung Galaxy S HTC desire,iPhone 3gs sve je to 2000 kn uz preplatu =)

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
motorola defy je 2000kn u Vipu kolko znam i nemozes bolje dobiti za te novce, a ne neke tamo jadne Nokie clasic
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nova 2000kn? Pretplata ili?...pretplata ne dolazi u obzir... Inace ok su spec. Motorole...ali neznam nekako me unazad 4 godine prate losi izbornici itd. Na motorolama...neznam stanje sada?! Zasto ne desire...rekao sam do 1700 A MOZE biti rabljen...nije problem se meni i strpiti mj. Dva za popuste/nove mobove
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan

Cekaj malo da izađu ovi dualcore mobovi da pojeftine ovi sadasnji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kada ce to biti? ,..evo bas vidio defy i full mi se svida.... Ima netko pa da kaze touch screen i ona ili desire (obican..ne hd)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice