Kupio bi si nov mob do 2 soma...zanimaju me vaše preporuke i iskustva...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
što vi mislite o tome
volio bih da mi odgovorite...sigurno imate iskustva
ma ovisi kakav ti treba. evo ti jedan se w890i ili ako želiš nešto sa symbianom npr. nokia 6120. u kojoj si mreži, na pretplatu mob?, danas su ti više svi ti mobiteli isti.
mreža mi je svejedna...mob bi trebao imati dobru i kvalitetnu kameru te da na njemu mogu slašat glazbu
nokia 6120 classic ima najnoviji symbian s60. možeš svašta staviti gore, od divx playera, google mapsa do raznih chat klijenata (čak i putty radi :) ).
kamera je dobra (ali u sumarku baš i ne). a za glazbu staviš 2-8GB micro sd karticu i natrpaš svačega. ako si audiofil, morat ćeš kupiti bolje slušalice jer ove defaultne nisu neke specijalne...
Sad su ti manje-više svi noviji mobiteli isti, samo pogledaj karakteristike i to je to, nema tu puno mudrovanja :)
PS. Nemoj se naljutit, ali zar ti tribaju 3 posta u 10 minuta u istoj temi, ako si već postavio pitanje strpi se malo i ljudi će ti odogovorit. :P
Pozdrav!
Cek.. Od kada 6120 classic ima najnoviji symbian?? Pa taj mob je dosta star.. I ima 2megapiksela.. A decko trazi dobru kameru.. Do 2 tisuce kuna mozes naci mobitel i po.. Ako bi glazbu pretezno slusao onda definitvno SE tu prednjaci.. pogotovo W verzija.. Samsung ako si sminker Omnia je odlican, ako bi Touchscreen.. Ali ja bih ti preporucio ili Samsung ili SE.. Imam Nokiu i pozalio sam sto sam je kupio N73.. Dosta je spor mob.. Al tebi bi se mozda svidio.. Pogledaj U900, G600(oba imaju 5 mega piksela) ili SE W890i , K850i
Čini mi se da Omnija prelazi 2000Kn. Moja preporuka ti je ili neki SE, serije W, K, C (K850 nije stvarno loš) ili neki model od Nokie, N serije sa Carl Zeiss optikom.
Evo, da ne zapocinjem novu temu...trazilica mi otvara ovo pa:
Znaci mob, bilo novi bilo rabljeni do 1700 kn max. koji bi bio najbolji?! Nekako sam mislio desire, ali vidim da neki preporucuju HTC HD2... ili mozda, da gledam na buducnost pa protegnem do windows phone 7?!
Motorola Defy u Vipu, malo je skuplja, ali odličan mobitel s Androidom koji je vodootporan. Kud više?
Evo, da ne zapocinjem novu temu...trazilica mi otvara ovo pa:
Znaci mob, bilo novi bilo rabljeni do 1700 kn max. koji bi bio najbolji?! Nekako sam mislio desire, ali vidim da neki preporucuju HTC HD2... ili mozda, da gledam na buducnost pa protegnem do windows phone 7?!
ja bi uzeo desire.
Motorola Defy Samsung Galaxy S HTC desire,iPhone 3gs sve je to 2000 kn uz preplatu =)
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Cekaj malo da izađu ovi dualcore mobovi da pojeftine ovi sadasnji
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]