Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.952.175
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
spartlanin kaže...

Znam ja to, ali eto što da ti kažem, nisu toliko važne specifikacije koliko i izgled. pa i marka, nekako sam mislio lumia 920, sve je ok samo je problem windowsovog marketa koji je daleko zakinutiji, nego androidov. Gledam neke sony-e, iako je i lg g2 dobar, moram samo pitati gospođu{#}.

Necu ti reci da uzmes Lumiu, ali ja nakon bezbroj High-end uredjaja Android, kupio sam Lumiu 925 i sada sam miran sa svime...nisam tip koji ima 1000 aplikacija...imam samo one koje zaista koristim, i niti jedna koju sam imao na Androidu, mi ne fali na WP8. Istina, ne igram igrice i neke aplikacije sam morao platiti (na Androidu sam ih imao besplatno), ali gledajuci sveukupno, za moje potrebe, Lumia 925 je Top uredjaj. Minimalistican sam tip i ne volim hrpu stvari na jendom mjestu, nego da bude sve po crti uredno i najosnovnije. Na Andoridu sam imao inace uvjek jedan home screen a jedini widget mi je bio vremenska prognoza...Ovisi sto tvoja zena zahtjeva.

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

...trebam savjet. mojemu puncu treba mobitel. Dvoumi se izmedu nokia n8 i motorola defy plus.

Potreban mu je za razgovore i fotkanje. Sad trebam vasu pomoc, zbog kamere ja bi uzeo nokiu, no symbian koji vise nije u opticaju me odbija,

motorola ima pak video 640x480 i to me odbija kod nje. kaj napraviti i kaj uzeti? thnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
beenky kaže...

...trebam savjet. mojemu puncu treba mobitel. Dvoumi se izmedu nokia n8 i motorola defy plus.

Potreban mu je za razgovore i fotkanje. Sad trebam vasu pomoc, zbog kamere ja bi uzeo nokiu, no symbian koji vise nije u opticaju me odbija,

motorola ima pak video 640x480 i to me odbija kod nje. kaj napraviti i kaj uzeti? thnx

Do koliko para?

14 godina
Od ta 2 Nokia. Ali kolko ti je budzet pa mozda ima nesto bolje.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
16 godina
..kupuje se rabljeno do 900kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

KOji android preporucujete do 1000 kn rabljeni?

Mislio sam htc sensation?

1 Uzmi sensation
15 Nemoj njega
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | Htc Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogli ste vi koji ste rekli nemoj njega, i preporucit neki drugi i rec koji i zasto... a ne samo tako..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina

A što rabljeno da mu preporučimo.

Ne želim ispasti bezobrazan, no rabljeno je stvarno nešto za što bi se kupac trebao sam pobrinut, proć po oglasnicima i vidjet što mu odgovara, jer cijene i stanje rabljenih uređaja su u velikom rasponu.

Na njuškalo i traži {#}  HTC Sensation je prestar uređaj, zato sam dao glas da uzme nešto drugo. Aku A1 recimo novi košta 1200kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 19:53 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EZY-E kaže...

S2

14 godina
EZY-E kaže...

Probaj nac SGS2 neki da nije prevara, ostecen ili slicno. Ako ne mozes uzmi sensation.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
15 godina
neaktivan

Sta je bolje uzeti Samsung Galaxy S2 polovan sa full opremom bez garancije za 1200kn-1300kn ili nov Samsung Galaxy S4 mini za 2300kn?

Znam da ima i boljih uredjaja za ove novce, ali odlucio sam se za ova dva zbog dimenzija. Ne volim prevelike mobitele, ovo su neke dimenzije koje bi mi bile taman.

Znaci interesuje me da li se ispalti dati ovih 1000kn vise za S4 mini i da li je velika razlika u performansama izmedju ova dva mobitela?

Ako ima sta bolje za ove novce, a da je ovih dimenzija napisite.

3 Samsung Galaxy S2
8 Samsung Galaxy S4 mini
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može preporuka nekog mobitela koji zadovoljava ove uvjete?

- Tražim rabljeni ili novi mobitel do nekih 800-900 kn
- 3.5"+, WiFi, dobra kamera, dobar za pozive. To je pod "must have"
- Baterija nije toliko bitna. Da izdrži jedan dan korištenja, ja zadovoljan
- OS također nije toliko bitan. Ne zanima me veliki izbor aplikacija i igara.
- Da je dobar za internet [po mogućnosti brz preglednik], najviše korištenje Facebooka, surfanje i malo YouTube

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dv14 kaže...

- Da je dobar za internet [po mogućnosti brz preglednik], najviše korištenje Facebooka, surfanje i malo YouTube

Lumia 520. Malo je skuplja, ali na ove jeftine androide za 800-900kn se stvarno ne isplati ići kad se usporede s tom Nokiom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 20:26 (lllnuclearlll).
15 godina
lllnuclearlll kaže...
dv14 kaže...

Lumia 520. Malo je skuplja, ali na ove jeftine androide za 800-900kn se stvarno ne isplati ići kad se usporede s tom Nokiom.

Zahvaljujem {#}

Prvo sam gledao Nokiu N8, ali to je već prilično staro..

Nego, kakav je HTC Windows Phone 8X ? Nekakav popust u Vipa pa me cijena privukla..

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
dv14 kaže...
lllnuclearlll kaže...
dv14 kaže...

Zahvaljujem  {#}

Nego, kakav je HTC Windows Phone 8X ? Nekakav popust u Vipa pa me cijena privukla..

Ako mislis za razliku od Lumie 520, 8X je bolja u svakom segmentu.

17 godina
dv14 kaže...

Zahvaljujem {#}

8x je dosta jači telefon. Jedino s Nokijom dobiješ neke stvarčice koje ne dobiješ s ostalim WP uređajima, tipa Nokijina navigacija.

Meni na toj 520tici smeta što nema LED bljeskalicu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 21:04 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Sta je bolje uzeti Samsung Galaxy S2 polovan sa full opremom bez garancije za 1200kn-1300kn ili nov Samsung Galaxy S4 mini za 2300kn?

Znam da ima i boljih uredjaja za ove novce, ali odlucio sam se za ova dva zbog dimenzija. Ne volim prevelike mobitele, ovo su neke dimenzije koje bi mi bile taman.

Znaci interesuje me da li se ispalti dati ovih 1000kn vise za S4 mini i da li je velika razlika u performansama izmedju ova dva mobitela?

Ako ima sta bolje za ove novce, a da je ovih dimenzija napisite.

S2 je po meni odličan mobitel, ali S4 mini je bez razmišljanja bolji, noviji, sa dosta boljom baterijom, modernijim socom, kamerom, podrškom, i što je najvažnije - garancijom.

Sad sam procjeni jel to tebi bitno ili ne..

P.S. Vidio sam na njuški i po 2000-2100 novih S4 minija

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan

Po meni je s4 mini preskup za ono sto nudi...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam dugo bio u temi pa nisam vidioš što se pisalo, i dal se je pisalo za dva mobitela, pa bih trebao pomoć

dakle ovako

sestra ima mogućnost nabavit Alcatel one touch idol mini za 1350 kn i Prestigio multiphone 5044 za 1470 kn

pa me zanima koji bi bio bolji izbor

ja bih joj osobno preporučio alcatela, najviše zbog toga jer ima trenutno sony erricson neki cyber shot, alcatel ima 4,3'' ekran što bi njoj bilo za prvu ruku dosta veće od trenutnog, ali ima 512 mb rama sa dual core proc 1,3 ghz, pa me zanima kako će to raditi kad ga malo optereti, dal će štekat il bi moglo dobro ić

prestigio doduše ima 5'' ekran, pa bi joj to moglo biti bolje na duže staze i bolje specifikacije, ali mislim da bi joj to moglo bit preveliko s obzirom da radi prijelaz za tako malog moba, a i ima sitne ruke

isto tako rezolucija ekrana na prestigiu nije jača strana i ima 294 ppi (tako mi barem izgleda s obzirom na veličinu)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5718&idPhone2=5669

unaprijed hvala za pomoć

battlelog: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matija656 kaže...

nisam dugo bio u temi pa nisam vidioš što se pisalo, i dal se je pisalo za dva mobitela, pa bih trebao pomoć

dakle ovako

sestra ima mogućnost nabavit Alcatel one touch idol mini za 1350 kn i Prestigio multiphone 5044 za 1470 kn

pa me zanima koji bi bio bolji izbor

ja bih joj osobno preporučio alcatela, najviše zbog toga jer ima trenutno sony erricson neki cyber shot, alcatel ima 4,3'' ekran što bi njoj bilo za prvu ruku dosta veće od trenutnog, ali ima 512 mb rama sa dual core proc 1,3 ghz, pa me zanima kako će to raditi kad ga malo optereti, dal će štekat il bi moglo dobro ić

prestigio doduše ima 5'' ekran, pa bi joj to moglo biti bolje na duže staze i bolje specifikacije, ali mislim da bi joj to moglo bit preveliko s obzirom da radi prijelaz za tako malog moba, a i ima sitne ruke

isto tako rezolucija ekrana na prestigiu nije jača strana i ima 294 ppi (tako mi barem izgleda s obzirom na veličinu)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5718&idPhone2=5669

unaprijed hvala za pomoć

Ne znam zašto uopće razmišljaš. Prestigio je za klasu bolji uređaj, i za tu cijenu je stvarno odlična kupnja. Što se tiče veličine, naviknut će se brzo (ne mijenja dečka nego mobitel {#}). A što se tiče rezolucije od 294ppi, ti se šališ? 294ppi je vrhunska rezolucija. I definitivno ima bolju rezu od tog Alcatela koji ima 228ppi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 11:03 (lllnuclearlll).
14 godina
Ja ti nikako nebi prepirucio 5" mobitel za curu za koju si jos rekao da ima male ruke i mali mobitel. Mislim da ce joj bolji bit alcatel jer cisto sumnjam da ce joj puno znacit bolje specifikacije ako joj je potpuno nepraktican.
17 godina

Sad će mu bit još lakše odabrat {#}

Gle, najbolje da pitaš sestru, nek pogleda neki 5" i 4.3" telefon, pa nek se odluči.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Ne znam zašto uopće razmišljaš. Prestigio je za klasu bolji uređaj, i za tu cijenu je stvarno odlična kupnja. Što se tiče veličine, naviknut će se brzo (ne mijenja dečka nego mobitel {#}). A što se tiče rezolucije od 294ppi, ti se šališ? 294ppi je vrhunska rezolucija. I definitivno ima bolju rezu od tog Alcatela koji ima 228ppi.

razgovarali smo sad malo prije i rekla je da bi radije prestigia jer će je bolje držat na dulje vrijeme, samo da ju je trta za veličinu, ali sam joj rekao isto kao i ti, da će se prviknut za dan dva

što se tiče rezolucije, ja na svom 4x imam 312 ppi na 4,7'' ekranu, mob sa večim ekranom i manjom rezom nego moj nisam imao u rukama tako da tu ne mogu sudit, jedino pretpostavljat, očito krivo xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 11:29 (matija656).
14 godina
Neka proba prvo tvoj 4x i ako joj je to preveliko ili onako neugodno prestigio joj nikako nece pasat jer je jos veci od 4x. Ako joj pase svejedno odite u neki ducan i probajte i prestigia jer mob stvarno nije mal.
15 godina
neaktivan

kaže sestra da se odlučila za prestigia, bila je u gradu pa je imala s4 u rukama i kaže da će se priviknut, mog lg-a nije mogla imat jer ja sam u lovranu, a ona u zagrebu :)

ipak je cura i ima torbice oko pojasa i slično uvijek na sebi, pa će ga tako nosit

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

koji je prema vama najbolji telefon sa cijenom malo više od 2000kn?

0 Sony Xperia SP LTE 2000kn
0 Sony Xperia L 1440kn
20 LG Nexus 4 16GB 2120kn
1 Samsung Galaxy S2 1840kn
0 LG L9 1440kn

1 0 hvala 0
17 godina
ilyaz97 kaže...

koji je prema vama najbolji telefon sa cijenom malo više od 2000kn?

Nexus 5 u slučaju da ga uspiješ nabavit s play storea {#}

13 godina

nije moguće da nexus 5 košta 260 eura na gsm arena,a 4 300 eura 

0 0 hvala 0
17 godina
ilyaz97 kaže...

Nexus 5 je 350 eura na play storeu, cca 2600kn

12 godina
ilyaz97 kaže...

Gsm Arena ne prodaje...te cijene su okvirne i nemoj se previse obazirati na to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice