Znam ja to, ali eto što da ti kažem, nisu toliko važne specifikacije koliko i izgled. pa i marka, nekako sam mislio lumia 920, sve je ok samo je problem windowsovog marketa koji je daleko zakinutiji, nego androidov. Gledam neke sony-e, iako je i lg g2 dobar, moram samo pitati gospođu
.
Necu ti reci da uzmes Lumiu, ali ja nakon bezbroj High-end uredjaja Android, kupio sam Lumiu 925 i sada sam miran sa svime...nisam tip koji ima 1000 aplikacija...imam samo one koje zaista koristim, i niti jedna koju sam imao na Androidu, mi ne fali na WP8. Istina, ne igram igrice i neke aplikacije sam morao platiti (na Androidu sam ih imao besplatno), ali gledajuci sveukupno, za moje potrebe, Lumia 925 je Top uredjaj. Minimalistican sam tip i ne volim hrpu stvari na jendom mjestu, nego da bude sve po crti uredno i najosnovnije. Na Andoridu sam imao inace uvjek jedan home screen a jedini widget mi je bio vremenska prognoza...Ovisi sto tvoja zena zahtjeva.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
HTC Sensation je prestar uređaj, zato sam dao glas da uzme nešto drugo. Aku A1 recimo novi košta 1200kn
). A što se tiče rezolucije od 294ppi, ti se šališ? 294ppi je vrhunska rezolucija. I definitivno ima bolju rezu od tog Alcatela koji ima 228ppi.