ovak zanima me koi od ova 3 je naj:
iphone 3gs
htc legend
nokia c7
hvala
ovak zanima me koi od ova 3 je naj:
iphone 3gs
htc legend
nokia c7
hvala
Tri različita OS-a. ja bi uzeo iPhone, legend mi je malo zastario.
- evo anketa.
| 10 | iPhone 3GS |
|---|---|
| 1 | HTC Legend |
| 7 | Nokia c7 |
nokia c7
Nisam fan Iphonea ali definitivno 3GS ako cijena nije prevelika.
e da vidis mogao sam anketu :D
ja sam mislio nokiu c7 jer mi dobro izgleda ima i multitouch i ok kameru i cak mi brzo radi na symbianu anna ima kolko vidim 680 mhz cpu a to je prosjecno :D
pa tak mislim dat do 1000 kn vise manje ima na njuskalu :D kaj 3gs kazete , btw kolko dobro je stavit iso5 i dali se vidi razlika u brzini? i koi fw nesmije biti na mobu da mi sve radi*
pa tak mislim dat do 1000 kn vise manje ima na njuskalu :D kaj 3gs kazete , btw kolko dobro je stavit iso5 i dali se vidi razlika u brzini? i koi fw nesmije biti na mobu da mi sve radi*
Slobodno stavi najnoviji, imao sam nedavno neotvoreni 3GS kupljen prvog dana prodaje u Americi(3.0, čovjek je mislio da je izgubio kutiju s njim pa ju je našao nakon više od 2 god.) i jako me začudilo što je barem duplo brži s iOSom5 nego iPhone OSom 3. Ako ti je bitan jailbreak trenutno je vani za sve postojeće verzije pa nema problema bar još 2-3 tjedna.
e da vidis mogao sam anketu :D
ja sam mislio nokiu c7 jer mi dobro izgleda ima i multitouch i ok kameru i cak mi brzo radi na symbianu anna ima kolko vidim 680 mhz cpu a to je prosjecno :D
ako ti je 680 mhz prosjecno od tih navedenih, sta ces onda reci za iphoneovih 600mhz?
izabrao bih c7, sad ce belle update, a i kamera je bolja.
pod prosjecno sam mislio nije dual core niti 1ghz nego od 600-1ghz + gleda se :D
a neznam tu su mi negje, c7 mi je fora i to, a iphone mi ima bolji sof...kaj ja znam
C7, još dobiva Symbian Belle ovaj mjesec, radi odlično.
nova anketa :D
fakat se nemrem odlucit koi bi bio bolji a tu su cijenovno
| 2 | iphone 3gs |
|---|---|
| 2 | nokia c7 |
| 0 | xperia mini (1ghz) |
| 4 | SE live with walkman |