Legendarna Nokia 5800 ide u ruke jednog sretnog lika na Njuškalu, tako da sad planiram na pretplatu.
Radim na CNC stroju, tako da , mobitel bi trebao biti u nekoj zaštitnoj futroli zbog prašine i sličnog, ali to je najmanji problem.
Gledao sam u VIP-u , Xperia S , iPhone 4S, HTC One X, na pretplatu " Bez limita 200 " s tim da imam 50 % popusta 12 mjeseci na pretplatu.
Mobitel bi uzeo na rate, na Diners karticu, na 12 rata, pa sad, možete preporučit kakvo bolje riješenje , ako postoji ?
Xperia i HTC bi me došli 2500 kn, odnosno 210 kn na mjesec mobitel , i negdje oko 150 kn pretplate, a iPhone bi me došao oko 170 kn.
E sad, HTC mi je malo prevelik, bar mi se tako čini, ipak ta 4.7 inča...dosta je to ogromno :)
Pišite savjete slobodno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam da je One X kao više future proof mobitel, i dolazi sa ICS-om, ali ova Xperia mi se nekako dopada, znam da je ista cijena na pretplatu, ali neznam, i još ima HW gumb za kameru, isto nudi dobre performanse, a bitnija mi je kamera i video, nego 4 jezgre, nisam neki zahtjevan korisnik.