Pomoć oko odabira pretplate i mobitela

poruka: 3
|
čitano: 1.344
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Legendarna Nokia 5800 ide u ruke jednog sretnog lika na Njuškalu, tako da sad planiram na pretplatu.

Radim na CNC stroju, tako da , mobitel bi trebao biti u nekoj zaštitnoj futroli zbog prašine i sličnog, ali to je najmanji problem.

Gledao sam u VIP-u , Xperia S , iPhone 4S, HTC One X, na pretplatu  " Bez limita 200 " s tim da imam 50 % popusta 12 mjeseci na pretplatu.
Mobitel bi uzeo na rate, na Diners karticu, na 12 rata, pa sad, možete preporučit kakvo bolje riješenje , ako postoji ?

Xperia i HTC bi me došli 2500 kn, odnosno 210 kn na mjesec mobitel , i negdje oko 150 kn pretplate, a iPhone bi me došao oko 170 kn.

E sad, HTC mi je malo prevelik, bar mi se tako čini, ipak ta 4.7 inča...dosta je to ogromno :)

Pišite  savjete slobodno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko odabira pretplate i mobitela
Phantom_RI kaže...

Gledao sam u VIP-u , Xperia S , iPhone 4S, HTC One X

Moj izbor bi bio One X trenutno je top model.. ali najbolje da ga pogledaš u vipu ako već nisi pa vidis veličinu.

8 HTC One X
4 Xperia S
0 iPhone 4S
14 godina
odjavljen

Znam da je One X kao više future proof mobitel, i dolazi sa ICS-om, ali ova Xperia mi se nekako dopada, znam da je ista cijena na pretplatu, ali neznam, i još ima HW gumb za kameru, isto nudi dobre performanse, a bitnija mi je kamera i video, nego 4 jezgre, nisam neki zahtjevan korisnik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice