Omnia i900 vs Nokia 5800

poruka: 6
|
čitano: 3.005
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Omnia i900 vs Nokia 5800

Koji je bolji (u usporedbi  :kamere ,ekrana ,igrama,osu,hardveru)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Omnia i900 vs Nokia 5800
WItcher kaže...

Koji je bolji (u usporedbi  :kamere ,ekrana ,igrama,osu,hardveru)?

Ovisi za što ti točno treba. Imao sam priliku isprobati oba.
  Omnia je sporija, puno sporija (ali samo radi neoptimiziranih windowsa) Nadalje ima puno bolju kameru, i malčice jači hardware, a i OS koji je sporiji ima više mogučnosti za dodatne stvari.
  Nokia pak   ima brže i bolje optimiziran GUI, lakše ju je korisiti samo prstima, dok Omnia ima podosta stvari koje će biti teško bez stylusa raditi.
  Što se tiče zvuka tu su, možda Nokia ima malo jači i čišći zvuk.
  Po kvaliteti izrade prednost je na Samsungu, jer nekak je Nokia preplastična i barem meni nije baš ležala u ruci najbolje.
  Na kraju sve ovisi kakv ti mob treba, ako tražiš više mogućnosti tu je Omnia bolja, ako pak tražiš pouzdan mob s dobrom baterijom i svim potrebnim i nepotrebnim sitnicama, te optimiziranijim GUI-jem   onda definitinvno Nokia. 

p.s. Što se Nokije tiče, probaj ekran prije kupnje... Prve verzije nisu imale jako osjetljiv ekran pa je ponekad trebalo ko manijak stiskati ko ekranu. 
17 godina
neaktivan
Omnia i900 vs Nokia 5800

Ja sam isto isprobao oba, te ti Omniu nebi baš preporučio. Mobitel je prespor za svakodnevno korištenje (imaju ga na poslu pa se ja igram s njim kad nemam što radit) i to do bola prespor. Sučelje je dizajnirano tako da se nemože koristiti prstima (doslovno nemože, osim ako si Eko Eko), Windowsi su čudni i mušićavi kao i uvijek, a pisanje poruka je pain in the ass. Ako već želiš WM telefon, preporučam neki drugi model.

P.S.

Nokia je inaće super, te sam ju i sam kupio nakon što sam većinu smartphoneova isprobao. Brzo i logično sučelje, u pozadini provjerena platforma (symbian je tu od kada i mobiteli Smijeh ), multimedija za 5, kamera u reviewima blago podcijenjena, virtualna tipkovnica koja se treba koristiti kao školski primjer, itd ... Uglavnom total package za umjerenu cijenu.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Omnia i900 vs Nokia 5800

Omniu definitivno, istina WinMO je dosta spor, al postoji dodatak koji se zove spb shell koji mijenja gui i koristis ga kao takvog. upisi u google spb mobile shell i znat ces o cemu govorim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omnia i900 vs Nokia 5800

koji je sad mob bolji ako biram između samsunga i900 i nokie 5800. a meni je potrebna brzina te čvrstoća oklopa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Omnia i900 vs Nokia 5800

Onda definitivno Omnia, jer imam trenutno nokiu i mogu ti reci da mi je par puta pala, i onak ima ogrebotina, a sto me najvise zivcira, stylus mi zna ispasti, jer se to ´kuciste´gdje stoji se rasklimalo, pa mi izadje svako malo... za poluditi..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice