Novi mob do 2000kn

poruka: 25
|
čitano: 3.741
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Novi mob do 2000kn

kupit cu si novi mob do 2000kn trebaju mi vasi savjeti :D meni je zapela za oko nokia X6 :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi mob do 2000kn

moze malo vise informacija,za sta bi koristio mob,koji OS i sl.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi mob do 2000kn
Imsovcanin kaže...

kupit cu si novi mob do 2000kn trebaju mi vasi savjeti :D meni je zapela za oko nokia X6 :D

Super, imaš neke zahtijeve, interese? Na crnjaka, pretplata, trgovina, kako uzimaš?

...evo ja ću ti reći neki VIP-ov Android imaš već od 9Kn što je i više no jeftino.

15 godina
neaktivan

kako za 9kn?

16 godina
odjavljen
ja sam picek kaže...

kako za 9kn?

Vjerojatno neka bijesna pretplata...

15 godina
neaktivan

ahahaha

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Vjerojatno neka bijesna pretplata...

a koja je to bijesna pretplata?Izlanuo se

17 godina
ja sam picek kaže...

kako za 9kn?

Treba otići na VIP-ovu stranicu i pogledati, npr ovo

15 godina
protjeran
Novi mob do 2000kn

ljudi u krizi a ti preporucas pretplatu. kolka je tek za mobitel kojeg u pocetku platis 9 kn. c-c-c  Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Novi mob do 2000kn

Sasvim dovoljna bi ti bila i Nokia 5800 Xpress Music Namigiva

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

ljudi u krizi a ti preporucas pretplatu. kolka je tek za mobitel kojeg u pocetku platis 9 kn. c-c-c Smijeh

tebi je mozda skupa...ali nekome kome racun dolazi preko 400+ kuna je to nesto sasvim normalno...a takvih je danas i vise nego puno

16 godina
Novi mob do 2000kn

bez pretplate sami uredaj :D pa meni bi mob uglavnom sluzio za slike muziku i nekad al samo nekad da igram nesto na njemu... a ova nokia dode oko 2400kn... ima dobre zvucnike kamera je solidna od 5mbpix :S sta vi mislite o njoj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

bez pretplate sami uredaj :D pa meni bi mob uglavnom sluzio za slike muziku i nekad al samo nekad da igram nesto na njemu... a ova nokia dode oko 2400kn... ima dobre zvucnike kamera je solidna od 5mbpix :S sta vi mislite o njoj

ako mislis na 5800XM,ja koliko znam ona ima 3.2mpx...Inace mob je super,mislam da ti je on idealno rjesenje ako ne kupujes na pretplatu....ili probaj naci preko oglasnika T-Mobile Pulse,on ti ima Android

15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
EZY-E kaže...

ljudi u krizi a ti preporucas pretplatu. kolka je tek za mobitel kojeg u pocetku platis 9 kn. c-c-c  Smijeh

tebi je mozda skupa...ali nekome kome racun dolazi preko 400+ kuna je to nesto sasvim normalno...a takvih je danas i vise nego puno

Ja to gledam ovako: ovaj mob koji si preporucio kosta na kraju preko 9000 kn(400*24). E pa to ni Kerumu nije jeftino     Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 22:23 (EZY-E).
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ja to gledam ovako: ovaj mob koji si preporucio kosta na kraju preko 9000 kn(400*24). E pa to ni Kerumu nije jeftino   Izlanuo se

Meni je to razmisljanje besmisleno. Ako mekome konstantno dolazi racun 400+kuna,zasto da ne potpise i ugovor!? Ja ne vidim ni jedan jedini razlog ;)

15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
EZY-E kaže...

Ja to gledam ovako: ovaj mob koji si preporucio kosta na kraju preko 9000 kn(400*24). E pa to ni Kerumu nije jeftino     Izlanuo se

Meni je to razmisljanje besmisleno. Ako mekome konstantno dolazi racun 400+kuna,zasto da ne potpise i ugovor!? Ja ne vidim ni jedan jedini razlog ;)

A ako se netko oce razbacivati parama onda je ovo prava stvar za njega  Bogataš. Kad se tek sjetim kad sam bio u t-mobileu zbog interneta dode neki starac i kaze ja bih kupio iphone. I objasni zenska njemu nacine pretplate i sve to, kupi ga, dobije ga, i pita kako se koristiti njime!!! E koji lik moras biti da neinformiran kupis neku stvar!! Pogotovo ako se radi o tako skupoj stvari(i sad dode 6198 kn bez pretplate :S). Uff oso sam u duboki OT  Izlanuo se

16 godina
stevan94 kaže...
Imsovcanin kaže...

ako mislis na 5800XM,ja koliko znam ona ima 3.2mpx...Inace mob je super,mislam da ti je on idealno rjesenje ako ne kupujes na pretplatu....ili probaj naci preko oglasnika T-Mobile Pulse,on ti ima Android

evo ti link http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=NOX6 na taj sam mobitel mislio... sta mislite? dal da ga uzmem i ako mi neko moze provjerit cijenu za njega? ja sam pronaso da dode 2400kn

17 godina
neaktivan

Da je u Tele2 sigurno bi uštedio bar 100 - 150 kuna mjesečno što bi bilo oko 1500 kn godišnje, a to nije ni Kerumu za bacit. Samo neka usporedi cijene minute razgovora, pogotovo prema drugim mrežama.

16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

evo ti link http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=NOX6 na taj sam mobitel mislio... sta mislite? dal da ga uzmem i ako mi neko moze provjerit cijenu za njega? ja sam pronaso da dode 2400kn

ako imas pare uzmi ga!Namigiva

17 godina
neaktivan
Lijep je, što jest jest. Samo pazi se velike pretplate.
Ipak je to 24 mjeseca obveze i kad sve to zbrojiš nije baš jeftino, ali koliko para tolko čokolade.
16 godina
neaktivan
CUNO kaže...
Lijep je, što jest jest. Samo pazi se velike pretplate.
Ipak je to 24 mjeseca obveze i kad sve to zbrojiš nije baš jeftino, ali koliko para tolko čokolade.

procitaj pazljivije! ne kupuje na pretplatuNamigiva

16 godina
Novi mob do 2000kn

dal je neko pogledo cijenu? dal je 2400? jer trazio sam po par stranica na jednoj pise da dode 3k kn negdje 2700kn....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi mob do 2000kn

Ja sam X6 isprobao u T-centru i cini mi se totalno bezveze, pretpostavljam zbog Symbiana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

dal je neko pogledo cijenu? dal je 2400? jer trazio sam po par stranica na jednoj pise da dode 3k kn negdje 2700kn....

gdje kupujes?

16 godina
Novi mob do 2000kn

kupujem u tmobilu al samo uredaj... sta mislite da je u vipu jeftinijie?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice