Nokia n85

poruka: 3
|
čitano: 1.232
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nokia n85

Zanima me dali neko koristi ovu nokiu i kakvi su dojmovi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia n85

ja je ne koristim,al sam vidio da na nokia 4umu mnogo se ljudi zali na nju i N96,zbog soft.bugova i lose zavrsne obrade

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia n85

A gle, mob je dobar, al ono...Nije to to :( .Mislim to ti govorim jer sam radio s njim i imam iskustva sa Symbian mobovima...Od kad znam za sebe, imam samo takve mobove...Trenutno je najbolje imati N95 8GB, vjeruj mi... Ja sam ga budala mjenjao za 5800, to sam imao 3 dana i uspio sam ga se rjesiti i sad imam N96... N96 je stoljecima ispred 5800, bez obzira kaj je ovaj na touch i kaj ima noviji OS... Uglavnom, N85 ti je isti vrag ko i N96, samo mrvicu manji  :( .Meni se iskreno ova moja N96 ne svida, al jbg...Poslje kad sam se zezno, bilo mi je glupo vracat se na N95 opet pa sam uzo ovaj...Uglavnom da sumiramo...Ako nisi neki prezahjtevno korisnik, onda ce ti N85 svidjet, ako ti je izgled bitan, nece ti se niti najmanje svidjet (barem se meni ne svida) .Sto se tice funkcija, tu se ne moras bojat, jer mobitel ima sve kaj mobitel moze imat, tako da...Malo jos proguglaj pa vidi...

Najbolje ti je otic na neki forum bas za mobove pa tam vidit :

www.symbian-freak.com

www.dotsis.com

www.nokiaapss.org

www.gsmarena.com

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte GTX260@ 700/1200/1500, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B, Razer Copperhead & Goliathus, 2X250GB SATA2, 2X320GB SATA2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice