Nokia E90... da li se isplati?

poruka: 3
|
čitano: 2.444
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

eto zanima me ima li tko i kakvi su dojmovi... nesto sam se zagrijao pa me zanima...thanx

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Čuj nemam ga, ali sam isto bio zagrijan ali kako mi je onda bio preskup odustao pa je naposljetku izašao i E71 kojeg sam ubo, tako da...

Što se tiče samog uređaja (E90), u ono (svoje) vrijeme odličan, mada i danas nije daleko od toga, iz vrha Nokijine ponude. Zbog svoje veličine, cijene i orjentacije na ciljane korisnike (poslovni ljudi) nije nikad bio toliko zastupljen kao "masovni" modeli.

Što se tiče dali ti se ga isplati uzimati ili ne, štio ti zapravo želiš? Dali samo dizajn ili nešto drugo, baci pogled na E71, a kao nasljednik E90 govore da će biti N97, mada nebi baš to tvrdio pošto E i N serije nisu namjenjene potencialno istim korisnicima, ma da ne duljim...

E90 je već dugo prisutan na tržištu, možda bih se usudio reći i pomalo zastario, mada to on i nije zbog svega što nudi "pod" i "nad" haubom.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Taj telefon je tenk!

Metal svud uokolo itd, ali ako ga kupuješ kupi CRNU ili CRNU odnosno CRNU!!!

Ako bolje pogledaš crvenu ili smeđu  i CRNU primjetit ćeš razliku na tipkovnici na crnoj; odnosno crna ima malo tanju tipkovnicu te zbog toga ne pati od dizajnerskog problema crvene ili smeđe odnosno činjenice da sam nekako tipkovnicom uspio izgrebati unutrašnji ekran na crvenoj.

A pošto više nismo u 2007-oj i zato što je izašao S60 3.2 preporučam i E75.

Također moram primjetiti da su uređaji iz E serije izrađeni od metala za razliku od isfurane N serije, te da mi klizni mehanizam na N97 izgleda kao da ne bi preživio 1 tjedan normalne uporabe.

Vir prudens non contra ventum mingit...

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice