Nokia C7, Xperia X10 ili Desire

poruka: 14
|
čitano: 2.592
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Evo skupio sam pare za mobitel... pa me zanima što vi mislite između ova 3 modela, kod izgleda mi prevladavaju C7 i Xperia x10 iako mi nije loš ni Desire.. a Desire je opet puno bolji sa softwareom od xperie i C7 tu dolazi i da Xperia ima kameru 8 mpx, pa me zanima što vi mislite, naravno mislim root napravit ako uzmem jedan od Androida ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Desire bez razmisljanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Džabe tih 8mpx-a kad senzor nije nešto. Imam X10 tako da znam. Software od kamere nije ništa bolji. Za X10 doduše ima hrpa ROMova koji uvelike poboljšavaju uređaj u brzini itd... Nedavno je i zaobiđen bootloader, maknut 32FPS cap bla bla... Nije loš izbor u svakom slučaju, pogotovo ako ti se da još malo igrati kasnije sa software-om.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nokia C7, Xperia X10 ili Desire
Pa da znam da baš sam pročitao za bootloader, i vidim da bi trebao sony erricsson izdati kasnije 2.3 Android, vuče me najviše izgled od te xperie, a opet desire.. je jaako dobar softwerski, mislim važno mi je i surfanje netom.. igre, a i puno programa, a koliko vidim desire je po tome jako dobar.. ne znam stvarno ni sam koji bi uzeo...
16 godina
X10 ili SGS.
2.000 Posts! And counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mogu uzeti.. Desire za 1700 kn novi s garancijom, ali je zaključan na vip, pa me zanima jel mogu ja nekako otključat ili ga moram nositi na kodiranje (što ipak ne bi volio..)
16 godina
neaktivan

A gle, ima i Desire svojih mušica. Mislim da su oba dobra kupnja. Kod mene je X10 presudila jer mi je ljepša.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Marko5552 kaže...
Pa da znam da baš sam pročitao za bootloader, i vidim da bi trebao sony erricsson izdati kasnije 2.3 Android, vuče me najviše izgled od te xperie, a opet desire.. je jaako dobar softwerski, mislim važno mi je i surfanje netom.. igre, a i puno programa, a koliko vidim desire je po tome jako dobar.. ne znam stvarno ni sam koji bi uzeo...

Softwerski su ti svi androidi više manje isti. X10, desire, ili galaxy s, koji god da uzmeš nećeš pogriješit.

15 godina
neaktivan
Mislim da sutra idem uzeti Desire.. mislim da će mi bit dobar..
16 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...
Mogu uzeti.. Desire za 1700 kn novi s garancijom, ali je zaključan na vip, pa me zanima jel mogu ja nekako otključat ili ga moram nositi na kodiranje (što ipak ne bi volio..)

Neki su ga otkljucali ovako pa pogledaj:

http://cafe.mobil.hr/threads/70922-HTC-Desire-SIMunlock-alat

15 godina
neaktivan
E hvala ti! :)) Nakon unlocka gubim garanciju? Jel se može ikako zaključati mobitel opet na iste postavke.. da vrijedi garancija u slučaju da ga trebam nosit na servis?
18 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...
Evo skupio sam pare za mobitel... pa me zanima što vi mislite između ova 3 modela, kod izgleda mi prevladavaju C7 i Xperia x10 iako mi nije loš ni Desire.. a Desire je opet puno bolji sa softwareom od xperie i C7 tu dolazi i da Xperia ima kameru 8 mpx, pa me zanima što vi mislite, naravno mislim root napravit ako uzmem jedan od Androida ;)

pa napravi Anketu u 1. postu i glasat ćemo...

IRebic
15 godina
Nece ti niti skuziti da si ga otkljucao.
15 godina
neaktivan
U pa odlično onda.. ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice