Šta uzeti?
Upotrebljivan bi bio primarno za multimediju, znači slikanje, slušanje glazbe te internet.
Šta uzeti?
Upotrebljivan bi bio primarno za multimediju, znači slikanje, slušanje glazbe te internet.
Pa desire hd.. 
Pa desire hd.. 
Razlog?
Pa desire hd.. 
Razlog?
Desire HD je bolji od ta 2 mobitela po svemu, eto razloga...
Pa desire hd.. 
Razlog?
Zato sto je klasu iznad ova druga dva.
iPhone 3G je sad vec star, a C7 je ipak niza klasa od DesireHD.
U svakom slucaju uzmi DHD
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Pa desire hd.. 
Razlog?
Iphone je daleko preslab za usporedbu s ovim modelima, dakle izbor se sužava na Desire HD i Nokia-u C7. Desire HD ima daleko jači procesor i tri puta više rama i po meni bolji OS. Možda ti veliki ekran (4.3") predstavlja problem, ali Desire je sigurno najbolja opcija od ta 3 mobitela.
Pa desire hd.. 
Razlog?
Iphone 3g se ne moze usporedjivati sa njim.
a od nokije je bolji jaci procesor,android itd. osim sto nokija ima mozda bolju kameru i baterija duze traje.
Iphone 3G? Wtf?
3GS još nekako ulazi u taj izbor al 3G nikako. Od ponuđenih naravno Desire, bolji je od ostala dva, a plus tome još je i na androidu.
Iphone 3G? Wtf?
3GS još nekako ulazi u taj izbor al 3G nikako. Od ponuđenih naravno Desire, bolji je od ostala dva, a plus tome još je i na androidu.
Ma GS da, sad sam tek vidio kaj sam napisal u naslovu 
Iphone 3G? Wtf?
Svejedno, Desire HD je daleko bolji od ta dva.
Iphone 3G? Wtf?
Zasto ne iphone 4?
DHD naravno. On je za klasu vise od ostala dva navedena. Nema tu velike filozofije.
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem