Nokia 5700 XpressMusic

poruka: 4
|
čitano: 1.260
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nokia 5700 XpressMusic

Odlucio sam otvoriti ovu temu da bi ponosni vlasnici ovog svemoguceg stroja imali gdje raspravljati o tome kako im je lijep, cool i super njihov mobitel... Evo za pocetak ja sam poprilicno zadovoljan sa svojim primjerkom, a tek kada mi crvenu gumu (koja s vremenom postane tamnocrvena) i poklopac baterije (koji ne tamni nego ostaje japanski crven bez obzira na sve) zamijene crnim primjercima istih dijelova u servisu bit cu superzadovoljan. Jos da je baterija kojih 5000 mAh jaca i da ima ugradjen otvarac za pive gdje bi mu bio kraj...

A sad malo P&O, nadam se da ima jos XpressMuzicara koji sviraju na svojim Symbianima...

Nije vrag da sam jedini na forumu koji ima ovaj visoko kalibarski, ultraotkaceni i nadasve superfora fantasticni, turbogenijalni, ali slabobaterijski stroj, s hrpom musica i sarmom kojemu ni onaj koji ga je kupio nije mogao odoljeti?

Dakle?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia 5700 XpressMusic

Ultra stroj sa 2mp kamerom bez auto fokusa...

Mislim da bi ti n73ME predstavljala puno bolji izbor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2008 14:54 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5700 XpressMusic
nedIm kaže...

a kolko košta taj n73ME i di ga ima kupiti jer ga nisam našao nigdje kod nas.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5700 XpressMusic
nedIm kaže...

pa cuj mob se zove express music a i ta 2mp kamera je sasvim dovoljno jedino ak misl radit neke plakate ili nes al sumljma da da jer onda nebi uzo taj mob tako da mob se cini sasvim super...

EDIT: sorry nisam bio vidio datum Neodlučan

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 22:31 (damian123).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice