Ja intezivno koristim mob, non stop upaljen Wifi/Data, osvjeteljenje na auto, messenger surfanje itd, ako do 4h izdrzi mogu pjevat, al najcesce od 7h ujutro pa do 14h maksimum, uz greenify i sve gluposti za stednju, to je smartphone i tako ga koristim, a Z1 i Z1 Copmact uredno do 21h navecer i duplo vise SOT-a, tako da nisu to samo danasnji smartphone-i, Mi3 i Mi4 kao i G2 imaju bolju bateriju i kameru, ako ih dobijes za istu cijenu to je onda no - brainer
imam ja nexus 5 sve super baterija normala kao i kod drugi smarphonea - neznam sta je tebi problem baterija - isto tako intezivno ga koristim nebi drugi mob uzeo pored nexusa nema sanse imao sam s4 note2 g2 nexus mi je najbolji
Ja koji god sam imao (Z1, S3/4, iP5s) je imao bolju bateriju od Nexusa, nažalost premalo je 2300mAh na ovakav mob, ali čekam lizalicu sutra pa ćemo vidjet hoće li išta poboljšanja donijet :)
da tebi nije nesto do baterije - sve u sveme nexus nema bas najbolju bateriju al kod tebe je to velika razlika trosi kao lud - ja neznam da mi je imalo bolja bila baterija na s4 od nexusa 5 jedino na note je bilo razlike

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr