Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.569
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Nexus 5
MARKOZD15 kaže...
sistov1 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ja intezivno koristim mob, non stop upaljen Wifi/Data, osvjeteljenje na auto, messenger surfanje itd, ako do 4h izdrzi mogu pjevat, al najcesce od 7h ujutro pa do 14h maksimum, uz greenify i sve gluposti za stednju, to je smartphone i tako ga koristim, a Z1 i Z1 Copmact uredno do 21h navecer i duplo vise SOT-a, tako da nisu to samo danasnji smartphone-i, Mi3 i Mi4 kao i G2 imaju bolju bateriju i kameru, ako ih dobijes za istu cijenu to je onda no - brainer

imam ja nexus 5 sve super baterija normala kao i kod drugi smarphonea - neznam sta je tebi problem baterija - isto tako intezivno ga koristim nebi drugi mob uzeo pored nexusa nema sanse imao sam s4 note2 g2 nexus mi je najbolji 

Ja koji god sam imao (Z1, S3/4, iP5s) je imao bolju bateriju od Nexusa, nažalost premalo je 2300mAh na ovakav mob, ali čekam lizalicu sutra pa ćemo vidjet hoće li išta poboljšanja donijet :)

da tebi nije nesto do baterije - sve u sveme nexus nema bas najbolju bateriju al kod tebe je to velika razlika trosi kao lud - ja neznam da mi je imalo bolja bila baterija na s4 od nexusa 5 jedino na note je bilo razlike

17 godina
stiffler kaže...
Mitch kaže...
Novi G3 16GB je 2699 u Smartsonu...

Otkud tebi to?

Jedini G3 kaj imaju na stranicama je po cijeni od 3499

https://www.smartson.hr/27739_mobitel_lg_g3_lgd855

Citao sam u G3 rasprava temi...na webu je stara cijena

Frend otisao tamo i uzeo zadnjeg neki dan...valjda ce ih jos dobivat po toj cijeni

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
Nexus 5

jel stigo 5.0?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Nije

0 0 hvala 0
14 godina
RondoVK kaže...

jel stigo 5.0?

Meni nije, ali ako i dode danas to ce bit tek navecer jer su Ameri vremenski u minusu.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
odjavljen
Nexus 5

Jel ima tko invite za google inbox?

Ako ima pls nek se javi u inbox. 

ty {#}

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Trenutno sam u US, javim kad stigne

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

1 0 hvala 1
14 godina
Koliko ja znam, invite za inbox mozes dobiti samo od googla i bas za svoj email.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
Nexus 5

Cataclysm se vratio. Odlična vijest

1 0 hvala 1
14 godina
gamer34 kaže...
Koliko ja znam, invite za inbox mozes dobiti samo od googla i bas za svoj email.

mozes od nekoga tko vec ima inbox, svaki user dobije 3 inv

15 godina
odjavljen
Nexus 5

G3 dobio OTA, a Nexus još ni factory image - LAME {#}

Cijeli dan čekam update i još ništa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Kad je OTA dobio muku ti?

15 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
MARKOZD15 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g3-rasprava/209466.aspx?page=63&jumpto=4423576&sort=asc&view=flat

Hebote pa svaka čast LG-u na ovome, a Google je totalno fail-ao sa ovim, Nexus još nije factory image dobio, a da ne govorim o OTA za kojeg je pitanje kad će doć

Edit - samo poljaci sa G3 dobili OTA, ostali su stavili sami službeni, al opet ono - prije Nexusa dobili, a ja kupujući Nexusa računao na prvi update

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 17:19 (MARKOZD15).
14 godina
neaktivan
Nexus 5

Nexus kad dobije to je stabilno - a g3 to ce se odvuc jos mjesecima dok dobiu svi

2 0 hvala 0
13 godina
Nexus 5

^ mozda istina :)

@g3 update - ljepsi mi je cisti n5 lollipop (ili ga zovete lolli ? lol..vidio sam na nekoj temi da mu vec od milja daju ime)

ja

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nexus 5

Jeli tko izbacio kakvu vijest da je opet odgođen update? Kopam po netu, ali ništa pametno ne mogu pronaći...

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
bender_007 kaže...

^ mozda istina :)

@g3 update - ljepsi mi je cisti n5 lollipop (ili ga zovete lolli ? lol..vidio sam na nekoj temi da mu vec od milja daju ime)

Da imam G3 i ja bi mu dao ime od milja, kad je dosao prije nego na Nexus haha :p

14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Jeli tko izbacio kakvu vijest da je opet odgođen update? Kopam po netu, ali ništa pametno ne mogu pronaći...

mislim da nece biti odgoden i da bi trebao stici cim prije 

16 godina
Nexus 5
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ovo je za Sprint, nadam se Tvorničkim sličicama ubrzo :D

15 godina
neaktivan
Nexus 5

Nemam nexus-a al mi je drago da je stigao vec update :) ajde ako netko dobije neka javi dojmove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
DISPLAY kaže...

Nemam nexus-a al mi je drago da je stigao vec update :) ajde ako netko dobije neka javi dojmove :D

Nije prijatelju još stiglo što je najjače, još nam svima živci rade, tema oa release-u na xda je takva da ju nemoš pratit, puna besmislenih postova i cekanja i živčanih ljudi :D

15 godina
neaktivan

Pa da i ja sam primjetio... bas sam pratio za nexus 5 kako ide update al nisa nisam nasao , nego evo ima u mom gradu nexus 5 star 2mj trazi lik 2200kn vidit cu da malo spustim :D a stvarno mi se sviđa mobitel a tesko mi ga naci :)

11 godina
neaktivan

Imaš u mobicity.uk novi  za 2400 od 16GB.Vrijedi i garancija (ja mislim u Agramservisu).Ja sam kupio dosao za 6 dana.

15 godina
neaktivan

Aha al nesto sam cuo da naplacuju dostavu od sada moram jos razmisliti ako ovog spustim na 2100kn onda je to 300kn razlike a ovaj mi se cini u odlicnom stanju samo je 2mj star :D

11 godina
neaktivan

Spusti na 2000 :D.U mobicityja imas onaj kupon CF15 koji ti skida 15eura(i da jos uvjek exVAT :PP)

I kad ce taj lolipop :(((

15 godina
neaktivan

hahah probat cu na 2000 a ako to ne ide vidit cu mobicity :D

17 godina
MARKOZD15 kaže...
EchoOne kaže...
MARKOZD15 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/lg-g3-rasprava/209466.aspx?page=63&jumpto=4423576&sort=asc&view=flat

Hebote pa svaka čast LG-u na ovome, a Google je totalno fail-ao sa ovim, Nexus još nije factory image dobio, a da ne govorim o OTA za kojeg je pitanje kad će doć

Edit - samo poljaci sa G3 dobili OTA, ostali su stavili sami službeni, al opet ono - prije Nexusa dobili, a ja kupujući Nexusa računao na prvi update

dobili su goli ku*ac

nema u tom updateu niti L od Lollipop, ali doslovno

14 godina
neaktivan

De pojasni kako nema?

15 godina
odjavljen
Nexus 5

Bogami a mi nemamo ni U od update-a {#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: