Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.581
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Uz moje korištenje nema teorije da 1 dan izdrži, zato si sad uzimam Z2 radi baterije

Kod mene je Wifi/3G non stop uključen, auto sync i imam podosta aplikacija, da ja sad isključujem podatke i sve to nema teorije, ovo je smartphone i tako ću ga i koristit, kad ga intezivno koristim, punim ga 3 puta dnevno, kad ga ne koristim intezivno onda je 2 puta dnevno.. Mob je tako dobar al ova baterija je stvarno trn u oko

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nexus 5
MARKOZD15 kaže...

Uz moje korištenje nema teorije da 1 dan izdrži, zato si sad uzimam Z2 radi baterije

Kod mene je Wifi/3G non stop uključen, auto sync i imam podosta aplikacija, da ja sad isključujem podatke i sve to nema teorije, ovo je smartphone i tako ću ga i koristit, kad ga intezivno koristim, punim ga 3 puta dnevno, kad ga ne koristim intezivno onda je 2 puta dnevno.. Mob je tako dobar al ova baterija je stvarno trn u oko

Rade upikni Droid Turbo, ja sam vozio Z2 mozda sat vremena vise SOT nego N5

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Jesi jesi, a ja sam Lazar Angelov

Z1 Compact mi je držala duplo bolje nego ovo čudo, a kakav će tek Z2 biti (ima bolje trajanje od Z1c)

17 godina
MARKOZD15 kaže...
Mitch kaže...

Jesi jesi, a ja sam Lazar Angelov

Z1 Compact mi je držala duplo bolje nego ovo čudo, a kakav će tek Z2 biti (ima bolje trajanje od Z1c)

Pa da kaj, 4h i 20 min mi je bio max SOT na Z2

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Nexus 5

@Mitch, imal sam N5 i sad imam Z3, potonji ima nezamjetno bolju bateriju neg Z2, al razlike su drasticne izmedju Z3 i N5 u pogledu trajanja baterije, ne moram ni govorit da je Z3 svjetlosnim godinama ispred N5.. Tak da mogu rec, razlika je drasticna tj neusporedivo bolja na Z3 spram N5 kojem baterija nije jaca strana...

Na N5 sam izvukao jedva 3.30h (prosjek je bio oko 3.20h) SOTa surfanja prek 3g, dok je na Z3 prek 6h...

N5 izdrzi 1.5d i oko 4.30 SOT, al ak malo pripazim na koristenje, na Z3 uredno prek dva dana i preko 7h SOTa..

S tim da sam na N5 imal custom kernel i custom rom, a na Z3 vozim stock rom+dalvik.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

@Mitch, imal sam N5 i sad imam Z3, potonji ima nezamjetno bolju bateriju neg Z2, al razlike su drasticne izmedju Z3 i N5 u pogledu trajanja baterije, ne moram ni govorit da je Z3 svjetlosnim godinama ispred N5.. Tak da mogu rec, razlika je drasticna tj neusporedivo bolja na Z3 spram N5 kojem baterija nije jaca strana...

Na N5 sam izvukao jedva 3.30h (prosjek je bio oko 3.20h) SOTa surfanja prek 3g, dok je na Z3 prek 6h...

N5 izdrzi 1.5d i oko 4.30 SOT, al ak malo pripazim na koristenje, na Z3 uredno prek dva dana i preko 7h SOTa..

S tim da sam na N5 imal custom kernel i custom rom, a na Z3 vozim stock rom+dalvik.

Baš sam išao pisati da pogleda i Z3....ali ja praktički svojim korištenjem mogu svaki telefon (osim vjv Turbo) dovesti na <5h SOT

Ukoliko vidim da ima još "soka", onda praktički idem najlagodnije koristiti telefon, sve upaljeno, najviše performanse i visok brightness...

15 godina
odjavljen
Nexus 5

Ma meni teško koji smartphone izdrži do kraja dana jer koristim zaslon preko 6h, a nekad znam koristit niti sat vremena, a što se tiče baterije, da mi je na kraju dana i 70 i 10% on ide na punjač, svako jutro sam na 100%, navikao sam tako

Z2 mi se jedini čini privlačan radi baterije, a Z3 mi je skup, čak razmišljam da i G2 upiknem

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
zvonac kaže...

Baš sam išao pisati da pogleda i Z3....ali ja praktički svojim korištenjem mogu svaki telefon (osim vjv Turbo) dovesti na <5h SOT

Ukoliko vidim da ima još "soka", onda praktički idem najlagodnije koristiti telefon, sve upaljeno, najviše performanse i visok brightness...

A tebi je onda i svejedno koja je baterija velicine, ne uzdaj se puno u turbo i ona poklekne nakon nekog vremena...

Al ono kaj ti ocu rec, autonomija na N5 je kratka, dok sony na tom polju briljira i razlika mora bit..

Po tvom pisanju ispada onda da izmedju smartfona u pogledu trajanja baterije, a razlike u velicini i prek 1000mAh su nezamjetne..

Drugim rijecima, tebi je to sve tu negdje... 

I da imas smarfon sa 10000 mAh, skrsil bi ju za jedan dan...

14 godina
Nexus 5

Meni je i M8 vs N5 razlika u bateriji drastično na strani M8, a da nw govorimo o z2/z3/g2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Najbolji rezultat dosad

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo moj, i to danas

15 godina
odjavljen
Nexus 5

G3 dobija Lizalicu ovaj tjedan, ako ga dobije prije Nexusa, bit će to teža sramota

Iako mi osobno ne smeta da dobije nit me briga jesam li prvi, svejedno će biti sramota

4 3 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

G3 dobija Lizalicu ovaj tjedan, ako ga dobije prije Nexusa, bit će to teža sramota

Iako mi osobno ne smeta da dobije nit me briga jesam li prvi, svejedno će biti sramota

Pa bazirana je na AOSPu šta, pa pričao sam to ovaj tjedan pa niste flashali...ja jesam i to je final očito

pitanje da li ces uopce u HR dobit tako skoro update, bilo ih je koji su 4.4.2 cekali mj dana dulje

15 godina
odjavljen
Nexus 5

Factory image je zapravo official tako da to tvoje o čemu pričaš nije final i nije potpuni ROM

Kada dođe factory image tek onda se može reći da je dobio L

0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Factory image je zapravo official tako da to tvoje o čemu pričaš nije final i nije potpuni ROM

Nije potpuni ROM, ali je final.

Da bi dobio factory image, potreban je radio.img, boot.img i recovery.img koji u AOSPu nedostaje i koriste se iz dev previewa za sad.

Kako stvari stoje, biti će identični (osim system.img == AOSP), i slobodno se može nazvati final.

Jasnije? :)

15 godina
odjavljen
Mitch kaže...
MARKOZD15 kaže...

Nije potpuni ROM, ali je final.

Da bi dobio factory image, potreban je radio.img, boot.img i recovery.img koji u AOSPu nedostaje i koriste se iz dev previewa za sad.

Kako stvari stoje, biti će identični (osim system.img == AOSP), i slobodno se može nazvati final.

Jasnije? :)

Ne ne, frende možda bi tebi trebalo pojasniti..Što ti misliš da je to stock official? To o čemu pričaš je CUSTOM ROM! I neda se svakome to flashati + stavljati gappse i sl, neki neznaju niti povući flash-all.bat komandu iz cmd-a za flashanje factory image-a, a neki JOŠ čekaju OTA za kojeg je pitanje hoće li 12og izaći

Ja govorim o factory image-u i OTA update-u, koji još nije vanka, a to što imaš tu neki stock ROM sa gappsima, radiom, sličicom za bootanje i recovery-em, ne znači da je to official :)

17 godina
Nexus 5

Kako ne razumijes da imas za flashat image od Googlea koji je AOSP i njemu imaju pristup developeri za direktno korištenje i sve radi?

Evo ti ga tu : 

Nije javan...a li moze se napraviti image pomocu fileova na netu i onda signeat.

Gdje sam ja rekao stock?

Cijelo vrijeme povlačim AOSP, official (kad je).

To što ja sad vrtim, ćeš ti vrtit kad ti stigne OTA update.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 19:12 (Mitch).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Pa AOSP je halo, dakle nema dodataka pa ni gappsa, samo ti govorim da većina ljudi nema volje niti vještine stavljati to nego čeka OTA, ja imam vještine al volje nemam, smirio sam se na stock 4.4.4 sad i kad dode factory image flashat cu i amen

Imam frenda sa Nexus 5 pa lik nezna ni što je Kitkat 4.4, a kamoli da on flasha preko cmd-a/recivery-a i sl

0 0 hvala 0
17 godina

Ne razumijem što sam onda krivo rekao?

Ko voli nek izvoli, kako mi se sve čini morat ćete sami flashat ovako i onako osim ako ste na Tele2

15 godina
odjavljen

Očito smo se nešto krivo razumjeli, ja sam govorio o OTA nadogradnji i factory sličicama, koje kad izađu - službeno je

Ti si govorio o AOSP-u + dodacima sa previewa + gappsima

Ja ću kad izađe image flashat ga preko cmd-a i amen, a ovi kojima će preko OTA nadogranje, možda će morat pričekat malo

17 godina
Nexus 5

Vec imas IllusionROM.

Ja čekam RastaKAT koji je po meni najbolji stock rom jer je su svi .apkovi uvijek isti (uključujući framework za razliku od Slim/Carbon/CM/PA itd), a samo je čitav ROM počišćen i namješten da se lako stavi root i TWRP...

ElementalX 2.1 radi odlično, dt2w više ne draina bateriju kao prije (odnosno razlika se neprimjećuje jer L troši taman toliko manje batke)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Vec imas IllusionROM.

Ja čekam RastaKAT koji je po meni najbolji stock rom jer je su svi .apkovi uvijek isti (uključujući framework za razliku od Slim/Carbon/CM/PA itd), a samo je čitav ROM počišćen i namješten da se lako stavi root i TWRP...

ElementalX 2.1 radi odlično, dt2w više ne draina bateriju kao prije (odnosno razlika se neprimjećuje jer L troši taman toliko manje batke)

Ima li lagga na Illusion ROM-u?

Neznam to za bateriju, vidjet ćemo kako će zasada durati ali Nexus 5 bi bio stvarno bomba da je baterija bolja.. 

15 godina
Sjecam se kad sam imao Galaxy Nexus, to mi je bio najjaci ROM. Kak ce se sad zvati? Rastapop, je li tako? Da, covjek voli minimalizam, a kad skuha ROM, ROM je apsolutno savrsen. Nisu ga bezveze stavili u Original Development. Rijec je o Rascarlu. Mitch, kak se Lizalica vrti na Nexusu? Gledajuci po netu, vidim da se vrti odlicno, ali sam cuo da ce performance u igrama i zahtjevnijim aplikacijama malo pasti. Ko ce od vas uzeti Nexusa 6? Stvarno su ga prevelikog napravili, skoro ekran sest inca. Po meni, best buy ce biti Motorola Moto Maxx, ako dodje tu kod nas ili u Europu.
17 godina
Nexus 5

Ja sam prodao G3 danas i uzimam Droid Turbo za dva-tri tjedna, do tad sam na N5 i dalje.

Lizalica radi kao i KitKat....jedino sto su mi prije neki appovi crashali konstantno, ali rjeseno je to.

Jedino sto ne volim su ove animacije, ne trzaju, 60fps su, ali su bokte prespore

1 0 hvala 1
15 godina
Jel radi Droid Turbo tu kod nas?
17 godina
jurica_m kaže...
Jel radi Droid Turbo tu kod nas?

Radi sve osim LTE

13 godina
Nexus 5

Mič jel uzimas bas turbo ili Maxx sto je int verzija ?

Koliko te izadje ?

ja

0 0 hvala 0
17 godina
bender_007 kaže...

Mič jel uzimas bas turbo ili Maxx sto je int verzija ?

Koliko te izadje ?

Baš Turbo, izađe me 99$ jer upgradeam G3.

Inače off-contract je 650$

17 godina
Nexus 5

Možda glupo pitanje, dali 12.11 izlazi Lolipop svima ili to ide po regijama? Imam Nexus 5 ako je to bitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Ljudi molim procjena moba, dakle Nexus 5, star oko 2mj, bez ikakvih tragova korištenja, tri maskice uz njega (žuta i bijela official i bijeli bumper), kutija + sva oprema, kupljen u mobicity-a ali garancija vrijedi u agramservisu (dajem račun naravno uz njega)

Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice