Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.774
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Nexus 5

Meni isto na stocku pokazuje do 0% ako sam dobro shvatio na sto mislis.

Btw. Jel stigao kome 4.4.3? Ja stalno provjeravam, ali jos nista 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 6:52 (gamer34).
16 godina
gamer34 kaže...

instalirao jucer s linka koji sam postao prije... + xposed i par modula... synca whatsapp, viber, facebook... na 3g preko noci (od 12 do 7:30) otislo 3% baterije :D

inace osim novog dialera i ne primjecujem neku razliku, ali nije ni cudo s obzirom da je update za 0.0.1 :)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
gamer34 kaže...

Da li ti pokazuje po 10,20,30% ili 1%,2%?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Pokazuje i jedinice, npr. 37%, 5%...
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
11 godina
neaktivan
Nexus 5

..pozz svima...ni ja još nisam dobio nadogradnju....ja se unaprijed ispričavam ako ovom postu nije tu mjesto....ali, imam jedan problem, možda i nije problem, nisam siguran..evo prije nekih tjedan dana sam uzeo novi nexus 5...kada uđem u postavke gdje je crni zaslon, dođem skroz do kraja ekrana, znaci više dolje nemože, i kad pokušam još prstom povući prema gore, pojavljuje mi se bijeli zaslon, onako kao val, i nije sad to neznam kako jako ali primjeti se i tako isto kad idem na kontra stranu...da, i slike od kontakata u imeniku mi ponekad onako zatrepere kada listam imenik...mob nije rootan ni ništa takvo...dali je netko imao takvih iskustava? ...hvala...

1 0 hvala 0
17 godina
Nope, nikad cuo za ovaj bijeli ekran?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Nope, nikad cuo za ovaj bijeli ekran?

...promijenio sam dosta smartphona, ni na jednom mi se to nije dešavalo.... {#}

17 godina
Jel to hardverski ili softverski bug?
14 godina
Nexus 5

Jel mozda mislis na ovo? To je potpuno normalno, to je samo animacija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 18:46 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

Jel mozda mislis na ovo? To je potpuno normalno, to je samo zanimacija.

Ako se radi o overscroll animaciji, to je uvedeno u Android od verzije 1.6....

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Jel to hardverski ili softverski bug?

...ajooj ja ti se baš i nekužim puno u te stvari tak da to nebi znao..onako samo rub ekrana donji ili gornji kad ga malo jače zaskrolam bude bijel, mislim ipak malo jače nego što bi trebao bit.... zato sam se i prijavio jer vidim da se vi kužite...jbg...

11 godina
neaktivan
Nexus 5

..eee to je, da....hvala dečki- gamer 34 i mitch...već sam se zabrinuo... {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

...bok...e da, da...to je to...sam što je meni još mrvicu naglašenije...znači nemam brige..

14 godina
delboy trotter kaže...
gamer34 kaže...

...bok...e da, da...to je to...sam što je meni još mrvicu naglašenije...znači nemam brige..

Ma i meni je jace, ali dok ja napravim screenshot se to pocne malo povlacit.

11 godina
neaktivan
Nexus 5

Samo da obavijestim svakoga tko jos nema ovaj mobitel a mozda ga planira kupit, Mobicity nije vrijedan nize cijene.

Prije 2 tjedna narucen, jos nije poslan, zatrazio sam refund na paypalu prije 2 dana i odgovorili su mi da ce mi javit kad ga obave, zasad nista.

Znaci takvu razinu neodgovornosti i traljavosti u obavljanju posla nisam vidio od drugog osnovne kad smo radili prvi put sa temperom....

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
delboy trotter kaže...
gamer34 kaže...

Ma i meni je jace, ali dok ja napravim screenshot se to pocne malo povlacit.

..aha...ma kopkalo me to pa reko da pitam ljude koji se kuže u te stvari...bitno da je rješeno..

15 godina
neaktivan

Stigao OTA kod mene. :)

14 godina
Quiem kaže...

Stigao OTA kod mene. :)

Meni jos nista. {#}

Hocu da mi danas stigne da imam mira i prestanem stiskat check now svakih 10 min. {#}

17 godina
neaktivan
Nexus 5

Stigo.. Jel treba backup napraviti?

0 0 hvala 0
14 godina
bones1802 kaže...

Stigo.. Jel treba backup napraviti?

Ne treba. Inace gdje je kupljen i koja mreza? Kak vama vec stigao {#}

17 godina

Na Nexus stize neovisno o mrezi, svima u isto vrijeme...

Ako ga nisi dobio, vjerojatno imas root ili nisi na WLAN

edit - moguce je i da ti Google Cloud Backup (auto) ili Play Store Backup nije dovrsen pa zato jos ne dobivas nista

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 23:10 (Mitch).
14 godina
Mitch kaže...

Ni jedno ni drugo. Tebi je isto stigao?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
gamer34 kaže...
Mitch kaže...

Ni jedno ni drugo. Tebi je isto stigao?

moguce je i da ti Google Cloud Backup (auto) ili Play Store Backup nije dovrsen pa zato jos ne dobivas nista

ja sam na Slim Kat, nemam neke koristi od ove nadogradnje...

14 godina
Nexus 5

Baš mi je užasno dosadio stock Android, idem malo probati MIUI. Nadam se da će mi biti zanimljiv bar neko vrijeme inače ću poluditi do novog androida {#}

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ajde ajde novi android bi trebao stic za koji tjedan na Google IO-u.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
Nexus 5

Da ali 4.5, 5.0 jos nista

0 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Šteta, već godinu i pol sam na stock androidu, stvarno bi trebalo neko osvježenje.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cordas kaže...

Šteta, već godinu i pol sam na stock androidu, stvarno bi trebalo neko osvježenje.

Kako se meni cini, iduce osvjezenje ce mi biti iOS8 uredaj.

Apple je stvarno pojacao svoju igru sa iOS8, jest da nema USB storage i sl., ali user-experience je nesto nevjerojatno sto sam imao prilike isprobati na iOS8 B1 i ovi back-end popravci su stvarno smanjili taj razmak izmedu ove dvije platforme, i meni osobno je iOS ljepsi (iako nije svima, razumijem, razliciti ukusi, ali ocito je da mi je KitKat vec dosadio)

Da Nexus 5 ima mogucnost da na njega roknem iOS8, nema boljeg uredaja :)

Ovako, ocigledno moram trpit dosadan UI i funkcije koje mi zapravo ne trebaju, a volim ih napominjat da su plus nad iOS.

S fotografske strane gledajuci(kakva meni treba), iOS je zanimljiviji i brzi/bolji OS pogotovo zbog iClouda koji je out-of-the-box postavljen za razliku od Dropboxa kojeg stalno,stalno moram vracat i instalirat na sve uredaje i u krug.

Za ostale vrste potreba nisam siguran, ali za one bazicne je naravno Android bitno bolji.

15 godina
odjavljen
Sve je stvar ukusa, meni je osobno najbolji MIUI, predivno sucelje, imam sve sto mi treba i munjevito je brz, na iOS-u mi fali dosta stvari i to me jako nervira, volim slobodu jer volim prckat po uredjaju
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
Jel ima jos tko osim mene da jos uvijek nije dobio 4.4.3?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice