Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.748
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Nexus 5
Prilikom instalacije APK-a google me pito nesto tipa, dopustate li da google prati blablabla, i slucajno kliknem da, jel zna netko di mogu iskljucit to?
http://isvijet.com.hr
14 godina
Location settings?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
Nexus 5

Najbolji preglednik slika je definitivno Quickpic

0 0 hvala 0
14 godina
Ja takoder koristim Quickpic i po meni najbolji preglednik slika. Brz i ima dosta funkcija.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
Mene zivcira sto imam milijun razlicitih aplikacija za iste stvari, pogotovo od kad je ovaj Google + postao system app
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Mene isto to zivcira, imam 3 galerije, a zelio bi samo ovaj Quickpic. I takoder mi ide na zivce one google settings, reader... aplikacije koje nikad ne palim.
17 godina
Nexus 5

Pa svi imate root. Freezajte ili obrišite ostale aplikacije. Na mobu imam samo Quickpic. Nijedna druga galerija ne postoji. 

Google+ ne postoji mi na mobu. I ostatak tog bloatwarea također

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 22:03 (stiffler).

0 0 hvala 0
14 godina

E jbg da sada idem rootat opet bi se trebo hebat s backupom, a to mi se stvarno neda.

Jedno malo pitanje, dali Nexusi sa Mobicitya rade na istoj frekvneciji kao ovi koji su kod nas u prodaji?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 23:37 (gamer34).
17 godina
odjavljen
Doso mi je ringke slim case, dobar filing, mada je uvijek bolje imati mob bez maske, ali prva liga.

Prije nek kaj sam stavio maskicu na mob sam po coskovima zalijepio selotepa (ne kuzi se ispod maske) jer sam peocito da su si neki ostetili coskove prilikom skidanja.
14 godina
gamer34 kaže...

E jbg da sada idem rootat opet bi se trebo hebat s backupom, a to mi se stvarno neda.

Jedno malo pitanje, dali Nexusi sa Mobicitya rade na istoj frekvneciji kao ovi koji su kod nas u prodaji?

Samo se americke verzije razlikuju od nasih, a razlika je jedino u LTE-u, 3G radi normalno...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Postoje dvije verzije Nexus-a D820 i D821. D820 je samo za SAD, a D821 za cijeli svijet.

Kak je reko kolega iznad razlika je u tome da kod D820 nece raditi LTE kod nas.

Na mobicity-u se prodaje D821 verzija tako da nema problema.

17 godina
Nexus 5

Ja imam D820...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Imam slimrom stable+franco kernel r48. Nakon 20min dok sam ga maknul s punjaca baterija pala  na 98%...

Nemam nikakvih wakelockova i sl. Opce ne vidim koji bi mogel razlog bit tome..

Jel ima ko od vas isti problem?

Inace s baterijom sam zadovoljan, bez pol frke izdura 2dana+4h SOT kombinirano wifi+3g, tak da u bateriju ne sumnjam...

Neg ne znam od kud ovo "trosenje baterije" u tom kratkom roku, dok je mob u deep sleepu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Imam slimrom stable+franco kernel r48. Nakon 20min dok sam ga maknul s punjaca baterija pala  na 98%...

Inace s baterijom sam zadovoljan, bez pol frke izdura 2dana+4h SOT kombinirano wifi+3g, tak da u bateriju ne sumnjam...

Neg ne znam od kud ovo "trosenje baterije" u tom kratkom roku, dok je mob u deep sleepu..

Mozda double tap to wake, swipe to wake?

Ja imam isto to na SlimKatu ali sa ElementalX 0.38, inace brutalno dobro radi mobitel i stvarno ne znam vise sta moze bolje od ovog

17 godina
Mitch kaže...
zvonac kaže...

Mozda double tap to wake, swipe to wake?

Ja imam isto to na SlimKatu ali sa ElementalX 0.38, inace brutalno dobro radi mobitel i stvarno ne znam vise sta moze bolje od ovog

Ne koristim te opcije, tak da ne znam zakaj dodje do tog "problema".. 

Ma s ovim romom N5 radi savrseno....

15 godina
odjavljen
kakve su to price da Nexus 5 ima losu bateriju? Pa 2 dana + 4h on screen-a je cisto okej, iznad prosjeka s obzirom na stand by time
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
Pa to da ima losu bateriju su gluposti. Ima prosjecnu bateriju, a ako se malo poigras i ovisno o koristenju moze imati i odlicnu, a s Nexusom stvarno imas izbor tweekova za bateriju koliko zelis.
15 godina
odjavljen
Nexus 5 po mom misljenju kad realno gledas nema nekih deal breaking mana, zvucnik, neizmjenjiva baterija i bez utora za microsd eto je to, meni te mane uopce nisu od neke vaznosti
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
odjavljen
Takodjer radi bezprijekorno, sad je na 70%, 12h u standby-u, imam oko sat i 10 razgovora, sat i 20 screen on-a, baterija je stvarno oke.
Stock + franco kernel.

Wifi mi je stalno ukljucen tj. upaljen je od trenutka kad sam izvadio mob iz kutije. Prek noci ode mozda koji posto, ugl. ne primjetim.

A user experience je vrhunski, podsjeca me na stari iPhone 4 dok je jos bio "novi".

Ugl. mob za duge staze. :D

A u ringke slim casu je zasticen 80%, a filing je i dalje dobar.

Inace sam iskren, preporuka za ovaj mob!
17 godina
MARKOZD15 kaže...
Nexus 5 po mom misljenju kad realno gledas nema nekih deal breaking mana, zvucnik, neizmjenjiva baterija i bez utora za microsd eto je to, meni te mane uopce nisu od neke vaznosti

Zvucnik?

17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
MARKOZD15 kaže...

Zvucnik?

To isto ne kuzim, dosta ljudi govrori da im zvucnik ne valja, bas ga probam tu i tam i sve 5.

15 godina
odjavljen
citam po internetu ljudi se zale na kvalitetu zvuka, jel i to laz kao i za bateriju?
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina
Nexus 5

Ne velim da je baterija losa, cak naprotiv, ali jedino ne kuzim to curenje baterije u (2%) roku 20min. deep sleep.

Inace s obzirom na velicinu ekrana tj baterije, rezultati su jako dobri..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...
citam po internetu ljudi se zale na kvalitetu zvuka, jel i to laz kao i za bateriju?

Nista losiji od konkurencije(izuzev HTC Onea).

11 godina
neaktivan
Nexus 5

Stigao mi pred koji dan N5 sa mobicitya. Izgleda da sam imao srece jer su dosta brzi bili. Uglavnom, mobitel odlican. Jedina velika zamjerka, ono cega sam se i bojao. Dijagonalni kutevi gledanja su apsolutna katastrofa. Svi kinezi sa IPSom i svi jeftini LG modeli su bolji po tom pitanju. Kad god je mob na stolu i upali se ekran, iz aviona se vidi da su sve tamnije nijanse totalno isprane a crna je skoro bijela. Bas jeftino izgleda. Koliko ih je moglo kostati da su ubacili malcice bolji display tj bolje filtere? Steta, jer je sve ostalo prva liga. Ukljucujuci i samu kalibraciju, ostrinu itd.

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Hm pa imam kod sebe G2 i M8, nema razlike osim pri 100% brightnessu na #000000 u gornjem desnom kutu je lose, ali inace identicni su

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nexus 5

Pozdrav svima, nov sam na forumu i nakon citanja dobrog dijela ove rasprave htio sam postaviti pokoje pitanje, sad kad je tema vec dobro razgazena.

Planiram kupiti Nexus 5, iako je vec najavljen 6 jer mislim da mi se nece taj model nimalo svidjeti.

Ukratko, ne znam odakle da ga kupim, citao sam da su neki isli u Austriju po njega, neki preko proxyja ili rodbine narucivali i slicno, ali posto je mobitel vec dosta dugo na trzistu nasao sam ga na mobileshop.eu,

cija ponuda od 336€ ostavlja dojam kao razumnom.

Ima li tko iskustva s tom stranicom i neke prijedloge oko nabavke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PaleSamNaSvijetu kaže...

Pozdrav svima, nov sam na forumu i nakon citanja dobrog dijela ove rasprave htio sam postaviti pokoje pitanje, sad kad je tema vec dobro razgazena.

Planiram kupiti Nexus 5, iako je vec najavljen 6 jer mislim da mi se nece taj model nimalo svidjeti.

Ukratko, ne znam odakle da ga kupim, citao sam da su neki isli u Austriju po njega, neki preko proxyja ili rodbine narucivali i slicno, ali posto je mobitel vec dosta dugo na trzistu nasao sam ga na mobileshop.eu,

cija ponuda od 336€ ostavlja dojam kao razumnom.

Ima li tko iskustva s tom stranicom i neke prijedloge oko nabavke?

baš i nisi onda dobro čitao kad nisi vidio da se jako puno govori o naručivanju s ove stranice,kolege su naručivale s te stranice i dolazilo im je bez naplačivanja vat-a jer nisu englezi skužili da smo u eu,bar ne kad sam ja čitao o tome pa sad neznam al imaš posebnu temu negdje na forumu,naručivanje s mobicityja,tako nešto.

11 godina
neaktivan

Ja kad pokusam narucit odande itekako mi broji VAT u konacnu cijenu koja prelazi 3.2k bez muke...

Ne vjerujem da cu odande narucivat, pogotovo kad ima toliko online shopova blize nama, al hvala na prijedlogu

Ako itko ima iskustva s drugim web shopovima pogotovo mobileshop.eu bio bih jako zahvalan na ikakvoj informaciji

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Hm pa imam kod sebe G2 i M8, nema razlike osim pri 100% brightnessu na #000000 u gornjem desnom kutu je lose, ali inace identicni su

Spusti notification bar dolje i pogledaj iz dijagonalnih kuteva. Najgori glow koji sam ikada vidio na ekranu mobitela. Ove slike: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/nexus-5-screen-bad-viewing-angles-t2512095  koje sam gledao prije kupnje i pribojavao se, nazalost potpuno docaravaju realno stanje u zivo. Mob je totalna zvijer i opet bih ga kupio ali ovo je katastrofa. Ne kuzim takve stvari, da jedan LG L7 II moze imati display sa neusporedivo stabilnijim kutevima gledanja i bez glowa.

@Pale, nesto krivo radis ako ti broji VAT. Osim ako nisi iz HR? Inace, nece biti Nexusa 6...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice