Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.647
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Nexus 5
Mitch kaže...
Edge kaže...
Mitch kaže...

Meni je N5 izvana visestruko bolji od Z1 i G2.

Iznutra su identicni naravno osim baterije

I kolko ti realno traje baterije, bez uvelicavanja.

4h SOT, 3G 100%, ukupno cca 15h, s time da je meni 2h Whatsapp, a ostalih Chrome i FB/Flipboard.

S obzirom da je 3G dobro je.

http://isvijet.com.hr
14 godina

Ja dobivam oko 4 sata plus minus pola sata ovisno o koristenju. Sada u zadnje vrijeme je obicno na ovoj nizoj granici jer 3g uopce ne gasim i ukljucen mi je internet sharing, a i igram igre koje na 3g-u trose jako puno batke.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 16:24 (gamer34).
15 godina
Edge kaže...
Mitch kaže...

Meni je N5 izvana visestruko bolji od Z1 i G2.

Iznutra su identicni naravno osim baterije

I kolko ti realno traje baterije, bez uvelicavanja.

Dok sam bio na stock, moj N5 je izgurao oko 3h SOT-a s korištenjem LTE konstantno, GPS isključen u potpunosti.

Od kad sam ga rootao, ostavio sam stock ROM, ali nabacio franco kernel i prešao sa LTE na 3G (meni je razlika u brzini neprimjetna ovdje u Rijeci). Par tweakova po istom kernelu i sad mi izgura 5-6h SOT-a bez problema ovisno o vrsti appova koji se koriste naravno.

Za moje potrebe to je više nego dovoljno soka za jedan dan

13 godina
neaktivan

Meni traje nekih 7-8 sati aktivnog korištenja, Wi-Fi, auto brightness, često i 3G kad nema Wi-Fija, ponekad neka igra.

A ovako radnim danima izgura i 3-4 dana.

Tako da sam zadovoljan, prosječna baterija u klasi, mnogo bolja od HTC-a, a traje duže i od nekih starih ne-android uređaja.

To sam ja- sigurno JA
17 godina
wall3 kaže...

Meni traje nekih 7-8 sati aktivnog korištenja, Wi-Fi, auto brightness, često i 3G kad nema Wi-Fija, ponekad neka igra.

Tako da sam zadovoljan, prosječna baterija u klasi, mnogo bolja od HTC-a, a traje duže i od nekih starih ne-android uređaja.

?

Daj SS...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Mitch kaže...
wall3 kaže...

?

Daj SS...

Vjeorjatno je mislio 7-8 sati korištenja, što ne znači da je sve to SOT. Nego korištenje općenito kada uspije ispraznit bateriju u tako kratkom vremenu

17 godina
Ne zanima me taj dio, zanima me dio 3-4 dana :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Nexus 5

Uz jako sitbo koristenje je i moguce.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ako se moze uz custom kernel i malo tweekanja (brisanje bloatware-a + Greenify) izvuci nekih 18h koristenja + 5h on screen-a, to je onda prosjecna baterija i to uopce nije lose. Ocito stock kernel zeza nesto

Moze mi neko opisati kakva je kamera? Citao sam da neki u temi govore da je uz bok sa LG G2, molim vas budite subjektivni, kad je tek izasao gledao sam recenzije i usporedio bi ga sa iPhone 5s sto se kamere tice (dnevno svijetlo)
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
17 godina
MARKOZD15 kaže...
Ako se moze uz custom kernel i malo tweekanja (brisanje bloatware-a + Greenify) izvuci nekih 18h koristenja + 5h on screen-a, to je onda prosjecna baterija i to uopce nije lose. Ocito stock kernel zeza nesto

Moze mi neko opisati kakva je kamera? Citao sam da neki u temi govore da je uz bok sa LG G2, molim vas budite subjektivni, kad je tek izasao gledao sam recenzije i usporedio bi ga sa iPhone 5s sto se kamere tice (dnevno svijetlo)

Slikano ovaj vikend sa stock kamerom na stock postavkama. Kom se da zezat sa postavkama ili nekom drugom aplikacijom može izvuć više. 

Meni je i više nego super 

17 godina
odjavljen
Nexus 5

Narucen je Nexus 5 16GB crni model s mobicity-a za 2300. Doci ce vjerovatno sredinom sljedeceg tjedna...

4 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Naručio ga i ja danas pa kud puklo da puklo :)

Nego, ja već sve pripremio za root pa me zanima preporuka, tj. iskustva romova....{#}

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bugi.kc kaže...

Naručio ga i ja danas pa kud puklo da puklo :)

Nego, ja već sve pripremio za root pa me zanima preporuka, tj. iskustva romova....{#}

Mislim da je za pocetak najbolje stock ROM + franco kernel. Cini mi se ko dobra kombinacija na temelju iskustva drugih.

17 godina
Nexus 5

Slimkat+ElemtalX kernel definitivno

0 0 hvala 1
17 godina
Nexus 5

Kod samsunga, znani problem je taj da zbog drivera/frameworka neke stvari na aosp ne rade ili ne rade kako treba (kamera npr.). Je slučaj takav i ovdje ili ne pošto se ipak radi o google proizvodu?

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bugi.kc kaže...

Kod samsunga, znani problem je taj da zbog drivera/frameworka neke stvari na aosp ne rade ili ne rade kako treba (kamera npr.). Je slučaj takav i ovdje ili ne pošto se ipak radi o google proizvodu?

Ovdje sve radi savrseno posto ovo nije da ti sam instaliras AOSP nego je to stock ROM. To je kao kod Samsung touchwiz tako da sve radi kako treba.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
Nexus 5

Sve radi, a uskoro stiže i Slimkat na 4.4.3. Ima jedna weekly verzija s 4.4.3 već

0 0 hvala 1
14 godina
stiffler kaže...

Sve radi, a uskoro stiže i Slimkat na 4.4.3. Ima jedna weekly verzija s 4.4.3 već

Kako vec, pa ni sluzbeni nije predstavljen? Inace koji novosti bi 4.4.3 trebao dovest, ovo su neke od stvarti kojih se sad mogu sjetit da bi trebali popravit: nema postotka baterije, nema blokiranja nezeljenih i privatnih brojeva, kamera app je losa, upozorenja koja mi iskacu kada zelim pgolasnit preko pola glasnoce na slusalicama i kada zelim ugasit internet i nema onako brojeva preko ikona za obavijesti kao npr. na iphonu.

17 godina
Kakav 4.4.3?

Pa nije ni image izasao, jos je dva tjedna u beti...
17 godina
Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 20:10 (stiffler).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
stiffler kaže...

Slikano ovaj vikend sa stock kamerom na stock postavkama. Kom se da zezat sa postavkama ili nekom drugom aplikacijom može izvuć više. 

To si očito u ZD slikao :P

a neznam nemogu puno vidjet iz priloženih slika, najbolje kameru testiram kad ju u ruke dobijem 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
17 godina
MARKOZD15 kaže...
stiffler kaže...

To si očito u ZD slikao :P

a neznam nemogu puno vidjet iz priloženih slika, najbolje kameru testiram kad ju u ruke dobijem 

Jep, u Zadru za vikend :D

Mogu uploadat ful verzije slike, tek sam kasnije skužio da je forum smanjio

15 godina
odjavljen
Nexus 5

Nemoraš naći ću u ZD nekog ko ima N5 pa ću ga malo pogledat..

Ali hvala puno na svemu ;) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nexus 5

Koliko se ceka na mobicityu? pise dispatched 1-3 za crni

HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3(prodan:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kruno_21 kaže...

Koliko se ceka na mobicityu? pise dispatched 1-3 za crni

Narucio sam u utorak popodne negdje, jos nije doso mejl da je poslan. Napisem tu u temi kad posalju. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 22:40 (Edge).
15 godina
neaktivan

Koji case koristite?

17 godina
Quiem kaže...

Koji case koristite?

Koristio sam razne caseove i skinove i stoje svi u ladici jer najbolje mi je bez casea. I mogu reci da nema nikakvih vidljivih tragova koristenja. Msterijal koji su koristili na Nexusu je prezahvalan, uvijek djeluje kao nov.

Ali da ti odgovorim na pitanje. Najbolje mi se pokazao quicksand case za 1-3 dolar ana ebayu. Spigen i ostala ekipa mi nije nesto

12 godina
neaktivan

kako tako malo novaca? nexus sad 2200? moze link?

14 godina
neaktivan
Nexus 5

kolega ima OVAKAV i super je zadovoljan. a mogu vam reci da i meni dobro izgleda!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice