Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.566
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Nexus 5

Pomognite mi da donesem odluku koji skin da uzmem?

16 Leather
4 Crveni
3 Plavi
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Crveni i plavi su iz glow(svijetli u mraku) serije? 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nexus 5
stiffler kaže...

Crveni i plavi su iz glow(svijetli u mraku) serije? 

Hmmmm ne bih znao, pise na njihovoj stranici True color serija. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina
neaktivan
Nexus 5

Može savjet za neki case za nexus 5?

Glavni cilj je sto brze ga dobiti jer me strah da ne razbijem nov nocat Nexus :) i da liči na nešto u njemu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Za prvu ruku uzmi ovako nesto, pa ako ces htjeti nesto ljepse, bolje... naruci izvana od nekog renomiranog prozivodaca tipa Spigen.

BTW. Dali netko zna moze li se nekako u hr nabavit orginal Google maskica?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Nexus 5

Imao sam je ja i nisam zadovoljan, jako se zmaze poklopac baterije jer prasina koja ude ispod se skroz sljepi i gotovo skuri, inace je fora princip, ali bolje su ove u komadu od spigena (pogotovo ova metalna)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Imao sam je ja i nisam zadovoljan, jako se zmaze poklopac baterije jer prasina koja ude ispod se skroz sljepi i gotovo skuri, inace je fora princip, ali bolje su ove u komadu od spigena (pogotovo ova metalna)

Mislis na Neo Hybrid?

14 godina
neaktivan
Nexus 5

Meni je moja panda zakon {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Danas ili sutra planiram narucivat skin za Nexusa sa Slickwrapsa ili od Dbranda pa ako netko zeli mogu mu narucit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gamer34 kaže...

Danas ili sutra planiram narucivat skin za Nexusa sa Slickwrapsa ili od Dbranda pa ako netko zeli mogu mu narucit.

Za slickwraps aktualni kod za 35% popusta je PREZ

17 godina
neaktivan
Nexus 5

Pozdrav, doslo je vrijeme za novi mobitel i odluka je pala na Nexus 5 malo sam citao po temi gdje i kako je najbolje doci do njega. Pogledao sam na computer-universu i ditechu i cijene su oko 380 €, a neki su u ovoj temi spominjali da se moze nabavit za 350 € (bez postarine) pa gdje i kako ? 

Pitanje za one koji imaju bijeli Nexus, kako stoje stvari s prljavstinom ? Pogledao sam nekoliko youtube klipica i vecinom izgleda jako cisto i uredno osim kod jednog gdje sam uocio prljavstinu na pozadini pogotovo gdje pise Nexus. 

I ako tko slucajno zna kako stoje stvari s garancijom ovdje u Splitu jel ima koji servis koji prihvaca tu garanciju ? 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

350 eura je na Play Storeu i mnogi imaju nekoga gore i tako su ga nabavili. 

Osobno sam išao na 32GB koja me ispala 410 eura s poštarinom.

Garancija ako je uređaj s Play Storea je ostvariva u ovlaštenom servisu kod nas(agram servis u Zagrebu). Što se tiče privantih trgovina, to ne znam. Neke od njih imaju samo svoja jamstva, ovisi od trgovine do trgovine.

0 0 hvala 0
14 godina
JackD kaže...

Pozdrav, doslo je vrijeme za novi mobitel i odluka je pala na Nexus 5 malo sam citao po temi gdje i kako je najbolje doci do njega. Pogledao sam na computer-universu i ditechu i cijene su oko 380 €, a neki su u ovoj temi spominjali da se moze nabavit za 350 € (bez postarine) pa gdje i kako ? 

Pitanje za one koji imaju bijeli Nexus, kako stoje stvari s prljavstinom ? Pogledao sam nekoliko youtube klipica i vecinom izgleda jako cisto i uredno osim kod jednog gdje sam uocio prljavstinu na pozadini pogotovo gdje pise Nexus. 

I ako tko slucajno zna kako stoje stvari s garancijom ovdje u Splitu jel ima koji servis koji prihvaca tu garanciju ? 

Ako mozda ides u austriju sada je na akciji u Ditechu takoder 350 eura i imaju ih na lageru, samo je pitanje koliko ce ih dugo imat posto po toj cijeni jako brzo odu.

15 godina
gamer34 kaže...
JackD kaže...

Ako mozda ides u austriju sada je na akciji u Ditechu takoder 350 eura i imaju ih na lageru, samo je pitanje koliko ce ih dugo imat posto po toj cijeni jako brzo odu.

Meni bi ovo bilo idealno samo me zanima do kad traje ta akcija? Ne znam beknut njemački tako da jedino što me bode u oči na stranici je ime moba i cijena {#}

14 godina
Bubily kaže...
gamer34 kaže...
JackD kaže...

Meni bi ovo bilo idealno samo me zanima do kad traje ta akcija? Ne znam beknut njemački tako da jedino što me bode u oči na stranici je ime moba i cijena {#}

Nisam nasao do kad traje, ali mi se cini da ditech stalno ima tu akciju samo sto ti mobiteli brzo odu pa bi ti mozda bilo najpametnije kontaktirat na dan kad mislis ic po njega i pitat dali je trenutno dostupan i ako je dali ti mogu sacuvat jedan posto dolazis iz hrvatske.

12 godina
neaktivan
Nexus 5

zna neko kak je pravilno puniti i da je 100% siguran u to, neki vele skroz praznit i punit, neki bas obratno

0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

puni kad hoćeš, što češće to bolje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nexus 5

Eto, kupio sam i taj Nexus 5 :)

Prije njega sam imao Lg G2 (oko mjesec dana) pa evo jedne male subjektivne usporedbe LG G2 vs N5 :)

1.Dizajn

Iako me N5 ugodno iznenadio nakon što sam ga kupio i ujedno prvi put vidio uživo, G2 (pogotovo bijeli) je po mom subjektivnom mišljenju najljepši mobitel na tržištu 

2.Kvaliteta izrade

Tu nema smisla trošiti puno riječi... N5 je daleko bolje napravljen uređaj iako se mnogi žale na nejednako sklopljeno kućište i gumbe.

Nije da je G2 loše napravljen, ali poprilično je iritantno škripanje plastike na poleđini uređaja (kad se stavi tpu maska situacija je uvelike bolja, ali ni blizu čvrstoći N5)

3.Ekran

G2 u globalu ima bolji, veći i po meni oštriji ekran. Crna boja je tamnija, bolji kontrast, kutevi gledanja.

Rekao bih da je to najbolji ekran na tržištu da nema tu jednu glupu i neoprostivu grešku, a to je da pri brightnesu ispod 40-ak % (manualno podešen) kod scrolanja na npr. faceu ili u browseru skače i pada brightnes (ne puno, ali primjeti se u mraku) ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466268

Kod N5 nisam primjetio taj problem, te uz to mogu reći da je zaslon na N5 precizniji i puno bolje reagira na dodir ( možda do software-a)

4.Performanse

Iako se radi o istim procesorima, grafičkim modulima, ramu i rezoluciji ekrana N5 je značajno fluidniji uređaj, impresioniran sam s brzinom na N5.

5.Kamera

N5 ima dobru kameru, ali G2 ima fenomenalnu. U dobrim uvjetima ta razlika i nije toliko očita kao u lošijima gdje G2 nadasve dominira.

G2 bi imao po meni možda i najbolju kameru na tržištu da ima bolji autofokus... nije loš, ali da je bolji bila bi to točka na i.

Fokus kod N5 nije ništa bolji, ali to ni ne smeta toliko budući da je fokus u rangu s ostatkom performansa same kamere.

6.Baterija

Što reći? 2300 mAh vs 3000 mAh

N5 mi drži oko 5h SOT-a

G2 je držao oko 6,5 - 7h SOT-a 

Sve u svemu, N5 i G2 imaju svoje mušice, ali su generalno odlični mobiteli, rekao bih i najbolji trenutno dostupni :)

Moj PC  
7 0 hvala 5
14 godina
Nexus 5

Ovako, imam jedan gadan problem, neki dan sam uzeo ovaj nano u micro sim adapter posto sam uzeo iPhone 5s i izrezao karticu, ali sam se htio vratit na Nexus. No medutim nocas sam zaboravio Nexus stavit na punjenje pa sam izvadio karticu i stavio ju u iPhone, a adapter sam vratio i sada zelim ubacit karticu, ali ova ladica je zapela i ne mogu je izvadit, a ne zelim koristit silu da nebi nesto ostetio. Ima li tko kakvu ideju?

EDIT: Evo nakon pola sata muke uspio izvadit. Uglavnom pouka svima, nikada nemoje stavljat prazne adaptere u bilo koji mobitel jer ce oni kontakti za sim karticu zapet u praznom prostoru i naucit cete se ko kristus da izvadite bez ostecenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 22:56 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nexus 5

Di se moze najjeftinije nabaviti Nexus 5, koliko sam vidio na Amazonu dodje 2700.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
Edge kaže...

Di se moze najjeftinije nabaviti Nexus 5, koliko sam vidio na Amazonu dodje 2700.

Tesko da ces nabavit jefitinije od tog bilo gdje, tako da ako se premisljas go for it.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 17:44 (gamer34).
17 godina
Na kojem Amazonu?

Ni jedan osim EU ti neće isporučiti u HR..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...
Na kojem Amazonu?

Ni jedan osim EU ti neće isporučiti u HR..

.co.uk

http://isvijet.com.hr
17 godina
neaktivan
Edge kaže...

Evo ja sam si bas jucer narucija crni Nexus 5 sa computer-universe.net i sa svime me izaslo 400€ (negdje oko 3000kn), imas i na mobileshop.eu jos jeftinije ali bez EU garancije. Uglavnom neces naci ispod 3000kn nikako. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
12 godina
neaktivan
Nexus 5

kak raditi makro fotografije, na samsungu se samo odabere opcija makro, a tu nema toga

0 0 hvala 0
15 godina
Edge kaže...

Jučer kupih u electronic4you u Austriji za 360 eurića (u cijenu uključen PDV, postotak na Visu i dostava na adresu u Austriji) model od 16gb s tim da ja imam familije tamo pa će mi poslat to poštom u RH. Po Austriji sad na sve strane ima trgovina koje prodaju za cca 350 eura Nexuse samo treba malo prerovat tako da ako ikoga imaš gore da ti ga pokupi, idealno je više-manje. Neznam za sve trgovine, ali ovih par koje sam gledao ne dostavljaju drito u RH.

Osim toga, najjeftiniji je Play Store. Sumnjam da ima išta jeftinije u našoj regiji osim da tražiš na oglasnicima. I tamo se da svašta iskopat povoljno ako si voljan malo riskirat

15 godina
neaktivan
Nexus 5

Evo ako vam BiH nije daleko(narucite i predjete granicu da preuzmete dogovorite se sa dostavljacem) ili ako imate nekoga u BiH pa da vam kupi za 338€ Nexus 5(vjerovatno je 16Gb verzija).

http://www.univerzalno.ba/Artikli.aspx?artikalid=3712

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nexus 5

Futura je pocela prodavat Nexus 5 16gb, 3378kn za keš sa 2god garancijom.

Zasad najbolji deal za neki ducan u ZG.

http://www.futura-it.hr/katalog/ostalo/telefoni/mobiteli/lg/02450678/

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Pitanje: Imam sad Nexus 4, i mislim da bih preko frenda mogao iz Amerike uzeti N5, samo ne znam da li mi je to potreban upgrade, s obzirom da sam zadovoljan sa N4.

Jel ima ovdje koga tko je prešao sa N4 na N5 pa da stavi svoje mišljenje? Hvala

last.fm/user/jolly_bravo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jollyb kaže...

Pitanje: Imam sad Nexus 4, i mislim da bih preko frenda mogao iz Amerike uzeti N5, samo ne znam da li mi je to potreban upgrade, s obzirom da sam zadovoljan sa N4.

Jel ima ovdje koga tko je prešao sa N4 na N5 pa da stavi svoje mišljenje? Hvala

Sad dali ti je potreban upgrade ne znam, to ovisi vise o tebi nego o bilo cemu drugom, ali samo pazi ako uzimas iz SAD-a jer su drugacije frekvencije nego kod europskih modela.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice