Ne mogu da se snadjem sa iPhoneom 3G

poruka: 11
|
čitano: 1.810
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Danas sam iz Amerike dobio iPhone 3G 8GB. Nikako ne mogu da napravim akaunt na iTunesu jer mi trazi onu kreditnu karticu a ja je nemam. Jel postoji drugi nacin? Ne mogu da skinem nijednu aplikaciju.

Druga stvar, Na njemu je verzija 3.1.3 iOSa . Telefon je nov. Ja mislim da je on otkljucavan sa mreze ali nisam siguran a za neke aplikacije mi je potreban iOS 4.0 pa ne znam kako da to uradim? Ako se updatam ne 4.0 i nije SIM FREE hoce li mi onda biti zakljucan? Daj ljudi pomozite sta da radim... Kako da provjerim je li SIM FREE ili je sa at&t... na ovoj kutiji mu pise sa donje strane at&t...  i jos nesto. u izborniku imam Cydia jel to znaci da je JB? A nov je...valjda je samo otkljucan koliko sam ja shvatio....

Pozdrav

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ne mogu da se snadjem sa iPhoneom 3G
google and youtube are your friends
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan

daj brate molim te malo pomozi... trebao bi mi citav dan da izguglam sve ovo... a ko ima iphone objasni mi sve u 5 minuta :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sorry nemam iphone.
a i prije bi ti to izguglao nego sto ti netko ovdje nesto napise. osim ako ti je engleski problem?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Sorry nemam iphone.
a i prije bi ti to izguglao nego sto ti netko ovdje nesto napise. osim ako ti je engleski problem?

engleski mi je problem. znam ja onako al opet slabo razumijem. evo cekam da mi neko objasni valjda ce se naci neko da pomogne  :))

16 godina
neaktivan

Ukratko:

Ako imas Cydiu na pozadini ti je jailbreakani telefon i najvjerovatnije unlockan (otkljucan). Ne znam ako At&T zakljucava telefone ali ja nebi radio update dok ne provjerim ako se moze raditi unlock na iOS 4. Odi u neki shop, daj 100-200 kn i neka ti oni to rijese jer inace ako nisi upoznat s time mogao bi imati problema (nista tipa da ti telefon ne radi).

The right side man, the right side of life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tko je tebi dao iPhone kad ni engleski nimalo neznaš
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Danas sam iz Amerike dobio iPhone 3G 8GB. Nikako ne mogu da napravim akaunt na iTunesu jer mi trazi onu kreditnu karticu a ja je nemam. Jel postoji drugi nacin? Ne mogu da skinem nijednu aplikaciju.

Druga stvar, Na njemu je verzija 3.1.3 iOSa . Telefon je nov. Ja mislim da je on otkljucavan sa mreze ali nisam siguran a za neke aplikacije mi je potreban iOS 4.0 pa ne znam kako da to uradim? Ako se updatam ne 4.0 i nije SIM FREE hoce li mi onda biti zakljucan? Daj ljudi pomozite sta da radim... Kako da provjerim je li SIM FREE ili je sa at&t... na ovoj kutiji mu pise sa donje strane at&t...  i jos nesto. u izborniku imam Cydia jel to znaci da je JB? A nov je...valjda je samo otkljucan koliko sam ja shvatio....

Pozdrav

Jailbreakaj ga ili prodaj pa kupi neki android.

15 godina
Pa čovječe ako ima Cydiu najvjerovatnije je da je jailbreakan
robimarko@gmail.com
18 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Pozdrav

Skini itunese na PC i napravi si novi apple ID, makar ne znam na kojem ID-u si sada u mobitelu.

Ako je mobitel kupljen unlockan onda moze bilo koja kartica unutra i mozes sve updateat ako je lockan googlaj svoj slucaj.

Ako je Cydia u izborniku onda je Jailbreakan, ako je Ultrasnow u cydiji instaliran onda je i unlockan softwareski.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan

Unlockan je sto znaci da ga ne mogu updateovati...

Nije mi to frka samo ne mogu na AppStoreu da skinem ni aplikacije za twitter ni facebook jer traze 4.0 

Jel ima neka mogucnost da insaliram starije verzije tih appova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice