Motorola defy ili defy+ (veliki problem)

poruka: 23
|
čitano: 5.207
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

znaci mobitel mi pase zbog velikog ekrana i jer je navodno dosta otporan na padove tako da ni nerazmisljam o nekom drugom mobitelu nego defy ili defy+ (zna mi mobitel ispast ponekad )

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3514&idPhone2=4098

dizajn je isti razlika je u procesoru 800mhz/1000mhz i androidu koji dolazi na mobitelu,baterija je malo jaca ali to je manje bitno 

kod nas se defy u oglasniku moze nac za  1500 kuna s 23 mjeseca garancije znaci gotovo nov, defy+ bi mogo kupit u njemackoj za odprilike 1750 kuna znaci po tome defy+ definitivno je u prednosti ali onda nemam garanciju...

zanima me ovako ako neko ima defy dali mu steka zbog tih 200mhz razlike i jos me muci sto sam procitao da defy+ ima i67 certifikat a obicni defy ne... 

stavio sam gore usporedbu pa ako ko moze prokomentirat i ako ko ima defy+ puno bi pomogla informacija iz prve ruke, pogoto o tome kakav je zvucnik i jel defy+ ima kakvi velikih mana :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Motorola defy ili defy+ (veliki problem)

neka me netko ispravi ako grijesim, ali negdje sam nacuo da update na 2.3 "obicnom" defy-u dize takt procesoru na 1000mhz...

16 godina
reebeech kaže...

neka me netko ispravi ako grijesim, ali negdje sam nacuo da update na 2.3 "obicnom" defy-u dize takt procesoru na 1000mhz...

Ne postoji službeni 2.3 za defy. (preko Cyanogenmoda da- 2.3.4 ), a za dignit takt OVO

Hello! I am Android
16 godina
jezdovec kaže...

znaci mobitel mi pase zbog velikog ekrana i jer je navodno dosta otporan na padove tako da ni nerazmisljam o nekom drugom mobitelu nego defy ili defy+ (zna mi mobitel ispast ponekad )

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3514&idPhone2=4098

dizajn je isti razlika je u procesoru 800mhz/1000mhz i androidu koji dolazi na mobitelu,baterija je malo jaca ali to je manje bitno 

kod nas se defy u oglasniku moze nac za  1500 kuna s 23 mjeseca garancije znaci gotovo nov, defy+ bi mogo kupit u njemackoj za odprilike 1750 kuna znaci po tome defy+ definitivno je u prednosti ali onda nemam garanciju...

zanima me ovako ako neko ima defy dali mu steka zbog tih 200mhz razlike i jos me muci sto sam procitao da defy+ ima i67 certifikat a obicni defy ne... 

stavio sam gore usporedbu pa ako ko moze prokomentirat i ako ko ima defy+ puno bi pomogla informacija iz prve ruke, pogoto o tome kakav je zvucnik i jel defy+ ima kakvi velikih mana :D

Imam Defy!! Defy ima IP67 certifikat, (otporan na 1m-2m dubine do 30min)  U njemačkoj ćeš s defyem + dobit i motoblur koji drastično snizuje performanse, dok se u hrvatskoj defy prodaje sa dosta srezanim motoblurom (nema naprednijih funkcija za društvene mreže (povezivanje kontakta iz imenika s facebook kontaktom i slične stvari)) 200mhz se ne osjeti s obzirom da defy i defy+ dolaze sa jednakim procesorom TI OMAP 3630 te se tom procesoru takt može povisti do 1.4Ghz. Tako da ti preporučam da kupiš defy, a ako želiš defy sa stock androidom 2.3 onda upi defy+. Stvarno nema razlike.

Hello! I am Android
14 godina
neaktivan

jesi siguran za ovo da procesor moze do 1.4GHz 

vjerojatno cu ipak u njemackoj uzet jer ce me doc i jeftinije oko 300 kuna a i cito sam da je android 2.3 bolji za igrice 

jel stekaju sta igrice na tvom ? i kolko ti je brz preko wifi-a ?

0 0 hvala 0
16 godina
Može..lik stavio video na yt i piše 1.4Ghz a znam da je najstabilnije(potvrđeno) na 1.2Ghz. Android 2.3 je malo brži ali nema velike razlike.. Meni na stock 2.2 vrti sve gameloftove HD igrice najnotmalinje, bez lagga. A što se tiče wifi-a brzina ovisi o brzini mreže, meni je 4mbs a na defy-u bude 3.7-4 mbs
Hello! I am Android
16 godina
neaktivan

Pa kad vec imas priliku bolje ti je u Njemackoj kupiti Defy + . Dobices odmah Android 2.3 i 1Ghz proc... A kasnije kad ga malo izgustiras e onda mozes radi te nadogradnje i clockati proc :)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ako ga kupi kod nas (kad dođe) isto će dobit android 2.3. Nema razlike,on tvornički dolazi sa 2.3

Hello! I am Android
16 godina
neaktivan
jameshook kaže...

Pa ako ga kupi kod nas (kad dođe) isto će dobit android 2.3. Nema razlike,on tvornički dolazi sa 2.3

Nema razlike u verziji Androida ali ima u cijeni ;)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
Neko od moje rodbine je u njemačkoj kupio defy i platio ga 270€ a 270€=2000 kn.
Vidi čuda, cijene su iste!!!!!!
Hello! I am Android
16 godina
Defy kod nas u vipa dođe 1999kn
Hello! I am Android
14 godina
neaktivan

u njemackoj defy+ kosta ~1700kn

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam govorio o običnom defy-u.
Hello! I am Android
16 godina
Treba vidjet kad dođe kod nas koliko će doć. Sad dalje je sve stvar tvoje volje, da li želiš android 2.3 (defy +) ili 2.2 (defy), i razliku od 200mhz.
Hello! I am Android
14 godina
neaktivan

Zna li tko kada će stići defy+ U Hrvatsku?

(Ako već nije stigao.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Doći će uskoro.

Bio sam jučer u VIP-u (u Varaždinu) pa su mi rekli da ga već imaju na cjeniku te da ne znaju točno kad će stići, vjerojatno za par dana.

Cijena je ista kao od Defy-a.

16 godina
neaktivan

Stvarno? Isto 2000? Pa to je odlično, defy je najbolji u tom cjenovnom rangu a defy+ je još bolji!

17 godina
neaktivan

Da :)

Mislio sam si uzeti defy na pretplatu al uzet ću defy+ ak stigne do 15.11. tad valda ističe ova akcija Neograničene minute i poruke po 0 kn uz pola mjesečne naknade..

Iako su je već par puta produžavali po mjesec dana i sad zadnji put za 15 dana ne znam baš dal će opet..

18 godina
neaktivan
jameshook kaže...
reebeech kaže...

Ne postoji službeni 2.3 za defy. (preko Cyanogenmoda da- 2.3.4 ), a za dignit takt OVO

Nikakav SetCpu.... nego setvsel koji je i rađen samo za Defy.

Inače ... DEFY+=DEFY s 1700mAh baterijom i službenim 2.3 romom .

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
14 godina
neaktivan

moze li se kako garancija na mobitel prenjeti iz njemacke u hrvatsku? ako razumijete sta mislim 

0 0 hvala 0
16 godina
viper kaže...
jameshook kaže...
reebeech kaže...

Nikakav SetCpu.... nego setvsel koji je i rađen samo za Defy.

Inače ... DEFY+=DEFY s 1700mAh baterijom i službenim 2.3 romom .

I 1GHz procesorom.

No one is ever truly lost...
18 godina
neaktivan

Procesor je ISTI samo sto je kod defya underclockan na 800mhz.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina

uredno vrtim defy na 1100 mhz. postavke sam dodanto snizio i rad bez problema.

postavke preko BootMenu, imam odličan WajkMIUI rom. To je zasad razlog zašto ne prelazim na Defy+.

EDIT: zapravo je na 1100 mhz

300 - 18

600 - 28

1100 - 55

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 21:01 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice