Molim vas pomoc.
eh da cuo sam da stariji mobilovi od nokie (npr 6233) imaju jak zvuk, jel moze to tko potvrditi?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
ja sam imao 6233 i stvarno je glasan, jos dok pojacas eq onda ubija, ali je malo kvaliteta losija, al nije problem. To je mob sa najjacim zvucnikom koji sam ikad cuo/vidio.
od novijih smartphonea nisam cuo nesto glasan zvucnik, mozda da pogledas HTC Surround.
Od 1997 sam imao oko 10-ak mobitela, a najglasniji su bile upravo Nokie, N95 8GB i E72, možda za nepovjerovat, ali po mom iskustvu oni to dobro rade.
Sada imam HTC DHD i uz malo rada u i oko software-a, ne root i slične manguparije, samo software, vrlo dobar zvuk, ako baš nisi gluh, nisi valjda??
Kao bivši Iphone user, 3GS, mogu reći da je i on imao OK zvuk, kako u slušalici tako i kod zvonjave.
Mladiću, šala mala, ali to su moja iskustva!
Oh, nemoj mi molim te reći da si i ti jedan od onih balavaca što pušta muziku na zvučnik i izigrava mangu?
Oh, nemoj mi molim te reći da si i ti jedan od onih balavaca što pušta muziku na zvučnik i izigrava mangu?
Mozda mu treba za po kuci ili kad se ide 'van' s ekipom :)
Ontopic: SonyEricsson W995
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Ma sačuvaj me Bože od na taj način rasipavanja energije, kada slušam muziku na mobitelu, radio ili kakav MP3 player, isključivo uz slušalice, ipak nisam toliki papak, hahahahahaha!!!
Dobra ti je fora s balavcem, skoro sam te ozbiljno shvatio, niti kada sam bio balavac u pravom smislu riječi nisam nosao radio ili koji drugi gadget pa peri baja, ili je to bilo uz prave zvučnike na tulumu ili koncertu, ili curici na uho.
Ma sačuvaj me Bože od na taj način rasipavanja energije, kada slušam muziku na mobitelu, radio ili kakav MP3 player, isključivo uz slušalice, ipak nisam toliki papak, hahahahahaha!!!
Dobra ti je fora s balavcem, skoro sam te ozbiljno shvatio, niti kada sam bio balavac u pravom smislu riječi nisam nosao radio ili koji drugi gadget pa peri baja, ili je to bilo uz prave zvučnike na tulumu ili koncertu, ili curici na uho.
A tko je tebi sta reko, svakom loncu si poklopac...islo je OP-u.
Podsjeti me na jednu priliku kad je mali cigo iz dubrave sjeo u tramvaj,odvrnuo mobitel,ono da se čuje,i pustio neku emoušnal cajku i pjeva zajedno sa mobom...malo mi j trebalo da mu uzmem mobi i nabijem u usta apljava...sorry na off topic...Možeš mislit,mobi koji je najviše bučan...
Svi koji ste mi pomogli svojim iskustvima dobili ste HVALA.
Ja sam samo molio da mi predložite mob sa dobrim zvučnikom... ne treba mi za puštanje po tramvaju, niti usred trga, već mi treba jer volim dobar zvuk, a znam da 95% mobova ima loš zvučnik.
ugl meni nije bitno da je mob nov i pun mogućnosti, jer već imam takav, samo želim da ima brutalan zvučnik, kaj se mene tiče može biti i iz 2003 ;)
Ja sam samo molio da mi predložite mob sa dobrim zvučnikom... ne treba mi za puštanje po tramvaju, niti usred trga, već mi treba jer volim dobar zvuk, a znam da 95% mobova ima loš zvučnik.
ugl meni nije bitno da je mob nov i pun mogućnosti, jer već imam takav, samo želim da ima brutalan zvučnik, kaj se mene tiče može biti i iz 2003 ;)
Ajd dobro,uzmi Sony-Ericsson i one zvučnike koji s spoje na njega,grmi kao sama muzička linija u kafeima...provjereno...
Ajd dobro,uzmi Sony-Ericsson i one zvučnike koji s spoje na njega,grmi kao sama muzička linija u kafeima...provjereno...
jel su to oni bluetooth zvučnici ili kabelski?
kako god radije bi da je 1 uređaj, a ne da moram furati 2 moba + zvučnike
Zvučnici su minijaturni,a spoje se onako sa konektorom,ali malo proguglaj.Dimenzije kutije sa zvučnicima su oko 8x3x2 cm,dakle minijaturno,ali pao sam na ass kad čuh kako grme i imaju volumen zvuka...ovako nekako izgledaju samo bitno manji..
da ne misliš na ove mini:
Nokia N73.
Ka šta možeš vidit dosta ljudi preporučuje nokiu, ja iman iskustva sa modelon x3, ima dva zvučnika, na vrhu i dnu mobitela i jedan "glumi" livi zvučnik i a jedan desni zvučnik, odnosno kanal. Dosta su jaki zvučnici, ne znan sad kako to odredit ali evo ako imaš iskustva sa iphoneom možeš tu usporedit.
vidio sam užasne primjerke xpress music, tako da toj marketinštoj finti ništa ne vjerujem...
hvala za pomoć, koristio sam par ovih mobova koje si naveo i većina ima loš zvučnik.
EDIT:
Evo vidim da mi dosta ljudi preporučuje nokiu, pa ću vjerovatno ići na nju (ili na SE zvučnik, ali pošto je nokia sve u 1: mob i player ona mi je jednostavnija).
eh sada se treba odlučiti za model, a svatko govori svoje... :/
hehe, pa nije bed... samo provjeravam sve opcije, radije ću prekopati više stvari, nego brzati... nikamo mi se ne žuri
Kupi kakav mp3 player. postedi sebe i okolinu.
naravno...
a ugl sve i svašta: po doma rock i srodne žanrnove, a kada sam vani techno (i ponešto od rap/hip-hop).
kak bi se reklo najbolje od svega.
jednino nisam neki ljubitelj cajki, mislim nije mi problem slušati ih, ali nisam neki ljubitelj koji ih ima na mobu.
Kupi kakav mp3 player. postedi sebe i okolinu.
hvala na pomoći...
Što se tiče glasnoće, GSMArena testira glasnoću svakog mobitela koji recenziraju i tu imaš popis sa rezultatima: http://www.gsmarena.com/latest_features-review-171p3.php
A kvaliteta zvuka je malo kompliciranija stvar, na drugoj stranici gornjeg članka imaš i tablicu u vezi kvalitete, ali ne sa internim zvučnikom mobitela, nego sa spojenim pojačalom ili slušalicama, budući da valjda ne pretpostavljaju da će netko ozbiljno slušati glazbu na mobitelu zvučnika 
w395>nova nokia xpress music 2>W595.daj si u obzir da mozes pojacat zvuk sony ericssonu.. o tome znam puno 
w395>nova nokia xpress music 2>W595.daj si u obzir da mozes pojacat zvuk sony ericssonu.. o tome znam puno 
to se na skoro svakome može ;) čak i na starom samsung d900, ipak čuo sam da je sa SE stvar bolja i da se zvučnici daju dosta pojačati
znam što je hardstyle ;) nisam totalni n00b, ali ne da mi se pisati sve: techno, hardstyle, trance, house, electro, drum & bass, industrial techno...
ugl ne slušam neki specializirani žanr, nego slušam od svega po malo, ali preferiram čisti techno, trance i house.
Ja bih isao na neki kvalitetniji SE iz Walkman serije (imao sam tri-cetri iz W serije prije ovog sad HTC-a), zadnji sam imao W995 koji je dobio odlicne ocjene svuda.
Samo, imao je malo klimav klizni sistem, nista osobito, ali najbolje da sam vidis kakav je.
Drugi izbor bi valjda bila Nokia 5800 (a imas i dosta firmwarea za nju, za flashanje :)).
P.S. I kod SE-a ima dosta toga za flashati :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
ja sam svoj w595 totalka falesho :flash teme,flash wallppepers,zvučnik,patcho sam ikonice... stvarno sam zadovoljan mobitel je ekstra :)