Dakle ,a koji je najbolji mob sto se moze nabaviti za 800 kn, da je nov, i da je android? Nije za mene.. Ugl preporuke? Da je sto veci,ali isto tako da nije spor
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi na Ciletov kanal(Srpski tutorijali) i imas tamo neki telefon Uhappy se zove.Quad,giga rama,5 inca itd.
80 eura

Odi na Ciletov kanal(Srpski tutorijali) i imas tamo neki telefon Uhappy se zove.Quad,giga rama,5 inca itd.
80 eura
treba mi nesto jako lako dobavljivo, i brzo dobavljivo... Nije za mene,, za jednu curu je...
to je windows? napisao sam ANDROID obavezno
THL 4000, dobavljiv kod nas, cijena 799 kuna, garancija dvije godine (kupovao sam već iz te trgovine, pozitivna iskustva). Ako bi naručivao izvana, stoji 99 dolara što je zaista malo.
Mobitel ima 4,7" qHD IPS zaslon, četverojezgreni procesor, 1 GB radne memorije, 8 GB memorije za pohranu + proširivo karticama, 3G na 900 MHz, OTG, Dual Sim, prednju kameru, stražnju od 5 MP s blicem, Android 4.4.4 KitKat i bateriju od masivnih 4000 mAh.
Ako se bojiš kineske robe ili imaš predrasude, onda preporuka za LG L70, odličan mobitel kojeg se može naći za 800 kuna (možda stotinjak kuna skuplje). Ima 4,5" IPS zaslon, Corning Gorilla Glass 2 zaštitu protiv grebanja, Qualcomm Snapdragon 200 (2 x 1.2 GHz, Cortex A7), 1 GB radne memorije, 4 GB za pohranu + proširivo, 5 MP kameru s blicem i prednju kameru, Android 4.4.2 KitKat i bateriju od 2100 mAh. Ako si u VIP-u/Tomato, tim bolje, tamo je stalno na nekim akcijama (do nedavno je bio 799 kuna). Služio sam se mobitelom, radi posve fluidno i kvalitetno je sastavljen. Postoji i nešto skuplja, dual sim opcija (prepoznat ćeš je po tom što nema fizičku tipku pri dnu).
Tu je i Huawei Ascend Y530, kojeg se također može naći na akcijama, recimo trenutno je u Simpi samo 698 kuna. Hardverski je gotovo identičan LG-u opisanom gore (ima isti čip, ali duplo manje radne memorije, TFT zaslon umjesto nešto boljeg IPS-a, Android 4.3 i bateriju snage 1750 mAh. Spomenuti treba još i Alcatel Idol Mini.
Eto, to mi je prvo palo na pamet, ali siguran sam da ima još hrpa solidnih mobitela do 800 kuna (recimo u Tele2, Tele2fon V5 za 500-600 kuna, dvojezgreni procesor, giga RAM-a itd).