Lg kp502 Cookie

poruka: 295
|
čitano: 190.219
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
16 godina
neaktivan
RE: Lg kp502 Cookie
autorov komentar
labrovic kaže...

evo nabavija san kp500 pa da neotvaram bezveze novu temu kompjuter mi neocitava tj. neprepoznaje mobitel

vjerovatno je zbog toga sto nisam instalira drajvere na cd-u koji sam dobija s mobom, a to nemogu izvesti jer sam masakrira svoj dvd-rom

pa sad ako mi moze neko poslati link da skinem s neta te drajvere bio bi jako zahvalan xd(gugla sam ali bezuspješno)

Evo probaj nešto ovdje pronaći
The sands of time for me are running low
17 godina
neaktivan
labrovic kaže...

evo nabavija san kp500 pa da neotvaram bezveze novu temu kompjuter mi neocitava tj. neprepoznaje mobitel

vjerovatno je zbog toga sto nisam instalira drajvere na cd-u koji sam dobija s mobom, a to nemogu izvesti jer sam masakrira svoj dvd-rom

pa sad ako mi moze neko poslati link da skinem s neta te drajvere bio bi jako zahvalan xd(gugla sam ali bezuspješno)

Probaj u Postavkama moba promjenit nacin na koji se povezuje preko USB-a... Stavi na Masovno spremanje pa onda probaj, ja tako radim i nemam drivere... Smijeh
http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
17 godina
neaktivan

proba san no nesto koci vezu

cim mi se prispji comp ga ocita ali se za 2 sec veza prikine i tako stalno

proba san na sve usb portove ali ista stvar

mozda ga koci firewall ili antivirus pa budem proba kad ih iskljucim

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
17 godina
labrovic kaže...

proba san no nesto koci vezu

cim mi se prispji comp ga ocita ali se za 2 sec veza prikine i tako stalno

proba san na sve usb portove ali ista stvar

mozda ga koci firewall ili antivirus pa budem proba kad ih iskljucim

Možda će zvučati čudno, ali uradi ovim redoslijedom: konekt kabela na PC, konekt kabela na Cookie. Naravno, mod 'Masovno spremanje'.
Down goes the window, out goes the heat!
17 godina

da, ukoliko si u vipu 1g. onda je 791kn, ja tako kupio, pa bolji je lg od one neokie, 100x, vidjet ćeš

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ne moraš, samo postojeći, pogledaj ovdje

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=644210

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 21:16 (Ag008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

mislim da na Cookie idu do 8 GB, ja sam uzeo karticu od 2 GB i sasvim mi je dovoljna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

ide do 16 gb

[adoptable]1364880[/adoptable]

0 1 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

Aaa!!! A što ako ja ne stavim novu SIM karticu, nego stavim svoju staru?

EDIT: Do koliko GB Cookie podržava microSD karticu?

sv jedno je samo da je vip ili tomato
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Hmmm... A nisam siguran. Ne znam koliko brzo ću moći napisati poruku... I imam par pitanja!

1. U pisanju poruka, mailova itd, ima li hrvatskih slova (čćđšž)?
  2. Kada razgovarate na telefon, je li moguće nešto stisnuti na ekranu?
 1.da
2.ne,"tipkovnica" se zakljuća
knowledge is power hide it well
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drakon kaže...
Alex55 kaže...

Hmmm... A nisam siguran. Ne znam koliko brzo ću moći napisati poruku... I imam par pitanja!

1. U pisanju poruka, mailova itd, ima li hrvatskih slova (čćđšž)?
  2. Kada razgovarate na telefon, je li moguće nešto stisnuti na ekranu?
 1.da
 2.ne laži, može se stisnuti i brojevi i sve, možeš ćak i igrati igre, kako bi nazvao govornu poštu bez da stisneš 1 za sljedeću poruku?
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
 2.ne laži, može se stisnuti i brojevi i sve, možeš ćak i igrati igre, kako bi nazvao govornu poštu bez da stisneš 1 za sljedeću poruku?
 2.sad si mi otkrio ameriku,da kao i na svatko drugom mobu možeš svašta raditi tijekom razgovora,ali kako i sam znaš ovdje se "tipkovnica" zaključava da se nešto slučajno ne stisne tijekom razgovora pošto je ovo touch screen,ali normalno može se manualno otključati...happy now!?!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Alex55 kaže...

Mobitel je na hrvatskome?

Ako misliš da li podržava hrvatski jezik, onda da.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Alex55 kaže...

Da je samo još koji 100-tinjak kuna jeftiniji!

Koliko brzo možeš napraviti neku akciju, poziv, SMS, pregledati-uzeti sliku itd.?

Izbornik je prilično jednostavno i funkcionalno napravljen tako da ne bi trebao imati nekih problem (dok se ne privikneš, a meni je prilagdba trajala svega nekoliko minuta :-) ). npr. na zelenu tipku slušalice ulaziš u pozive, pritiskom zelene tipke na zaslonu - biraš broj (numerički unos broja), pritiskom narančaste tipke na zaslonu ulaziš u imenik, pritiskom žute tipke na zaslonu ulaziš u poruke... Slikama se može pristupati na više načina, od gledanja u galeriji do kretanjem po mapama što jednako vrijedi i za video.
Upravo sam isprobao KM Player - malo mušičavo radi jer stalno traži dozvolu kada se odabire glazba no eto solidno izgleda (iako nije napravljen za Cookie). Ima Visualizatin, mogu se spremiti playliste na mobitel, može povući slike i podatke iz mp3-ca i tak, nije loše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moguće je. Da li mogu naći igre na cookija da se mogu igrati sa ts. Imao sam prije, a promijenio sam memory card i morao sam pobrisat i više ih nemam, volio sam onaj bejeweled i nigdje na netu ne mogu naći, zna li možda gdje to mogu skinit?

iMarink Wd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMarink kaže...

Moguće je. Da li mogu naći igre na cookija da se mogu igrati sa ts. Imao sam prije, a promijenio sam memory card i morao sam pobrisat i više ih nemam, volio sam onaj bejeweled i nigdje na netu ne mogu naći, zna li možda gdje to mogu skinit?

evo, ovdje se regaj i potraži što te zanima. imaš i igra za ts, wallpapera i ostalih stvari.

16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
iMarink kaže...

evo, ovdje se regaj i potraži što te zanima. imaš i igra za ts, wallpapera i ostalih stvari.

Hvala puno ;)

iMarink Wd
17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

možda je netko imao sličan problem.

kupio sam kp500 cookie u tele2 paketu, dekodirao mobitel te prešao na tmobile mrežu. zvao sam službu za korisnike kako bi mi poslali postavke za internet. ja to sve instaliram, ponovo uključim uređaj i otvorim pretraživač. Čekam, čekam i pojavi mi se neka komunikacijska greška. možda netko zna rješenje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Ja sam bio u vipa da kupim LG kp500 i prodavačica je  rekla da su kp500,501 i 502 isti i da nezna u čemu je razlika...Jel se može kupiti mobitel u TELE2 a staviti kartica T-mobile ???molim odgovorite

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

ja sam jučer bio u vipu da kupim LG kp500 mi prodavačica je rekla da su kp500,501 i 502 isti i da nezna razliku... Jel netko zna ako se mobitel kupi u tele2 jel može uči kartica od T-mobile?molim odgovorNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

imaš igrica i više nego dovoljno za skinit i prebacit... nemam nikakvih problema s njim... jedino mi je baterija slaba, max. 2 danaJa

Ja imam KP502 Cookie i meni baterija traje oko 5 dana.

16 godina
neaktivan
autorov komentar
LG kp500 kaže...

ja sam jučer bio u vipu da kupim LG kp500 mi prodavačica je rekla da su kp500,501 i 502 isti i da nezna razliku... Jel netko zna ako se mobitel kupi u tele2 jel može uči kartica od T-mobile?molim odgovorNamigiva

Pogledaj ovdje.

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

koliko košta lg cookie na pretplatu (vip)?

Nemam kemijske olovke.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
PlayMaker kaže...

Cijene - pretplata

They took our jobs!
17 godina
neaktivan
Stimulans kaže...
PlayMaker kaže...

Cijene - pretplata

samo da napomenem,svaki novi vip korisnik plaća cijenu onu koja se vodi kao produženje ugovora.barem je tako meni i mojem kolegi bilo tako

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Drakon kaže...
Stimulans kaže...
PlayMaker kaže...

Cijene - pretplata

samo da napomenem,svaki novi vip korisnik plaća cijenu onu koja se vodi kao produženje ugovora.barem je tako meni i mojem kolegi bilo tako

To je jako lijepo, samo mi u tom slučaju onda nisu jasne cijene pretplate (bez produžanja ugovora, dakle standardne cijene)

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Imam Cookie nekih tjedan dana, baterija se isprazni za nekih 4-5 sati. Al mislim da je to zato kaj imam osjecaj da je screen 'upaljen' cijelo vrijeme. Kao da svijetli. I ne mogu to promijeniti. Je li to treba tak biti ili postoji nacin da se makne?

Mislim da mi servis ne gine.Iznenađen

0 0 hvala 0
17 godina

postavke - vrijeme pozadinskog osvjetljenja 15s

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

Ja sam isključio vibraciju, zvuk "tipke", smanjio intezitet svjetla i skratio vrijeme trajanja tako da se baterija manje troši - treba se malo pozabaviti uređajem. Sad kad ne igram, dura baterija oko 4-5 dana što je sasvim ok

They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni je na 3 crtice već 6 dana

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice