imam problema sa instaliranjem jave .. neznam kako da ju skinem i instaliram . idem preko one njihove platforme dode do nekih 35% i onda prestane ici dalje..
Nemoj se naljutiti, ali si trebao pročitati:
"THIS IS FOR I9020T ONLY! IF YOU DECIDE TO GET BRAVE AND TRY THIS ON AN I9020A, I9023 OR D720, MAY THE FORCE BE WITH YOU. I AM NOT RESPONSIBLE FOR ANY DAMAGE CAUSED TO ANY PHONE BY USING THIS ROM."
I trebao si provjeriti koji je tvoj model točno. :/
Malo ću pregledati ovu temu na xda da vidim što još kažu :)
Jesi trenutno na Windowsima il?
Ako vec nisi probao, ajde ga probaj prikopcati na komp i vidi oce se puniti.
Misliš ovu http://www.java.com/en/download/windows_manual.jsp?locale=en javu?
Sta se tice UnBrickableResurrectorR37.jar jesi li napravio: Desni klik, odaberes Permissions i oznacis Execute?
Kad to napravis, opet desni klik na UnBrickableResurrectorR37.jar i klikni Open With OpenJDK Java 7 Runtime.
kako da promjenim ubutnu na engleski ?
ima li on uopce control panel , ja se tu uopce nesnalazim
klik na "dugme" gore skroz desno. pored imena kompjutera. Onda System settings (ne znam kako pise tu na hrvatskom, al je prvi ispod, zatim klikni plavu zastavicu Ujedinjenih Naroda), pa tu biraj.
prbao sam ovo http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20382688&postcount=16 i kad stisnem resurrect pise mi fail to find device
jesi li aktivirao UnBrickable Res. kao sto sam ti gore napisao?
ovo sam nasao na XDA
1) remove the battery; - izvadi bateriju
2) insert the battery; - vrati bateriju
3) connect the phone (the tool must be already running when you plug your Nexus); - spoji telefon na komp. alat (UnBrickable Res) mora biti UPALJEN prije nego spojis nexus
4) press the volume key (in the middle) and keep it pressed; - pritisni volume tipke u sredini i drzi ih
5) run the tool; - aktiviraj alat
SBL Injection Failure
failed to find device
opet isto
po ovome je najvjerojatnije nepopravljiva steta posto ga uopce ne prepozanje...
Steta mobitela... Drugi put pamet u glavu..
Jedino da ga probas odnijet na servis i pravit se glup, po ovome nemas puno izgubiti...
U servis sa RIFF JTAGOM ga srede.
i sta radi taj RIFF JTAGOM ??
i sta radi taj RIFF JTAGOM ??
vec ti je prije odgovoreno. kostalo bi gotovo kao cijeli novi uredjaj a s garancijom se mozes pozdravit...
kosta 200-400kn ovisi.
Sa RIFFOM obavi rewrite boota.
MA boota, malo se zanio za sony ericssonom pa napisoa semc-boota.
pokusaj kako sam ti napisao prije, stisni volume up i down zajedno.
znaci tipku kojom smanjujes / pojacavas zvuk stisni zajedno (ili posredini kako kazu neki na xda)
i probao sam preko unbrickablea opet pise SBL Injection Failure
failed to find device