Ja ne verujem u Deda Mraza..hehhehhe..moram da te utjesim :P
Nego izvinjavam se malo za of post,ali reci ti meni je si to ti na slici??:)
I dal je moguce da te PlayNow toliko razvjeseli??
Ja ne verujem u Deda Mraza..hehhehhe..moram da te utjesim :P
Nego izvinjavam se malo za of post,ali reci ti meni je si to ti na slici??:)
I dal je moguce da te PlayNow toliko razvjeseli??
sada sta ti je? Kako to mislis... da je bitno da sam ja sretna... u dobrom ili u losem nalazu? Ehh ako ti smeta vise necu ni da pricam o tome...
Naravno da sam to ja na slici! I jako sam vesel zbog toga! Ali ako vam smeta samo javite!
Ali mozda samo zato sto nekoliko prijatelja imaju PlayNow, pa su me zarazili...
sada sta ti je? Kako to mislis... da je bitno da sam ja sretna... u dobrom ili u losem nalazu? Ehh ako ti smeta vise necu ni da pricam o tome...
PA drago mi je da te to veseli ma sta to bilo. Jednostavno mi je drago vidjeti ljude koji su sretni. Nista vise nisam mislio.
Naravno da sam to ja na slici! I jako sam vesel zbog toga! Ali ako vam smeta samo javite!
Ali mozda samo zato sto nekoliko prijatelja imaju PlayNow, pa su me zarazili...
Meni smeta sto mi nisi pri ruci ;)
ehh pa izvini ali ova stranica nije za ovake stvari! Tema je drugacija!
ehh pa izvini ali ova stranica nije za ovake stvari! Tema je drugacija!
A koju stranicu za "takve stvari" posecujes ;)
I na koje stvari mislis ;)
nije vazno!!
ajmo bolje da pricamo o SE!
Mozete procitati sve o playnow u vijestima... tam mozete kommentirati playnow-ja, ali sad o cemu vi govorite OFF topik.
dobro
hvala ti za informacije
nije vazno!!
ajmo bolje da pricamo o SE!
Ih ne zelis da se druzimo ;)
Ajmo o SE. Sta te interesuje ;)
ni je to! volela bi!
Mozete procitati sve o playnow u vijestima... tam mozete kommentirati playnow-ja, ali sad o cemu vi govorite OFF topik.
Nemoj tako,ipak je PlayNow Plus u T-mobile i nadovjeze se na ovu temu...kao i za SonyEricsson mobitele.Meni jos samo nije jasno vrijemenski koliko traje npr. skidanje jedne pjesme??!Ali dobra stvar je sto ima domace glazbe i da je besplatno prva 14 dana...eto..ako neko moze da mi da odgovoror na prvo pitanje i nadje negdje odgovor neka mi javi ovdje..zahvalan
pa sada to kako je?T neko kaze da mjesec dan, a neko da 14 dana je bezplatno koriscene!! Sada sta je istina?? Ja jos nemam SE, ali uskoro --- w705
jedva cekam
Ako vec imas novi SE s playnow funkcijom onda mozes koristiti besplatno 14 dana, to je sigurna informacija. Samo trebas aktivirati..
Citala sam da glazbeni katalog SE-a je super velik i u ponudi su i pjesme domacih izdavackih kuca Croatia records i Dancing bear records.
Fantasticno hahahaha
ehh super!!! Konacno znam da koliko dana se moze bezplatno koristiti! Znate li neku stranicu gde mogu vise da saznam?
Ili ako znate jos nesto... samo javite! 
ehh super!!! Konacno znam da koliko dana se moze bezplatno koristiti! Znate li neku stranicu gde mogu vise da saznam?
Ili ako znate jos nesto... samo javite! 
Jesi vidjela ovo u TVu???
Mislim da za vise detalja pogledaj oficialni sajt ili idi u centar T-mobila i pitaj ih kako mozes aktivirati PlayNow plus.. ili za nekakve ponude..
Budi brz... samo sad ima popust
hvala ti... jos u tv-u nisam vidjela 
Bok! pa ovaj video nisam ni ja vidjeo, ali moram da kazem da je jako zanimljiv! Nisam ni znao da je vec i u Hr stigao PlayNow. To je Super!! Sta su najosnovnije stvari sta se treba znati o tome? 
ej ljudi jel mozete da mi kazete koliko se treba platiti za ovu PlayNow Plus opciju?
moja preporuka za t-mobile je da neuzmes niti jedan mob....moj burazt je uzeo kc 550 i nije stos u mobu vec u cjenama samih razgovora razgovarao je 8 sekundi (tj nije ni razgovarao jer mu se niko nije javljao) i to su naplatili 2.80 kn.....on jako malo telefonira a ima racun 150kn dok ja na drugoj mrezi telefoniram vise i imam samo 80kn
Pa mjesecno kosta naknada 39 kuna... ali ako kupis SE onda 14 dana mozes bezplatno da koristis!! :) Zanimate Play Now? Jos nemas?
Toga ima kod T-M... :( nazalost! Netreba uplatiti i gotovo... i javiti jim, da sta rade :D Ali pored toga, moje misljene je, da je to sve super!! Ja mislim naravno na PN!! :D jeftino-brze je-i mozes najomiljenije glazbe da skidas!! :D
Jos nemam il i onako trebam da promenim ovaj koju sad imam i kad sam video ovu ponudu pa neznam ne bi bilo lepo da izostavim jednu tako lepu sansu :p
Evo ti link gdje dosta stvari mozes nac o PlayNow Plus-u za Hrvatsku...nadam se da sam ti imalo pomogao
http://www.sonyericsson.com/playnowplus/playnowplus.aspx?l=hr-Latn-HR
Ja ti preporucujem da uzmes priliku!! :D PN je jako super!! i ako nemas toliko novaca, mjesecno mozes si priustiti 39 kuna!! :D ako imas/imate jos pitanja, slobodno napisite, rado cu vam odgovoriti! ako mogu :p
e hvala lepo za pomoc :) ako je stvarno takoo dobra stvar onda vredi isprobati ali citao sam da ne mogu za svakim mobitelom da koristim ovu funkciu.
Kakav bi trebao da imam da bi koristio PlayNow ako znate onda mi jos to napiosite :)
Ako toliko vrijedi.. onda mozda i ja cu kupit jedan SE, isprobala sam frendov w995.. htjela sam ukrasti.
Jako siguran mobitel :D Dobro zvuci, odlicno funkcionira..
dobro pricas ;) NIje bas jeftin.. ali trebas platiti za kvalitet.
Moze skidat i narodne pjesme, ako hocete.
Cokolada...
T-Mobile sa svime dolazi 6mj nakon Vipneta, pa tako i sa downloadanjem muzike, i to ne besplatnim, kao što je konkurent napravio. Sva sreća da su prije 10godina pustili drugog operatera jer bi svi pišali krv HT-u za neinovativno poslovanje. Nije mi uopće žao ljudi kada se počnu žaliti na njihove cijene i usluge nakon nekog vremena, tko im kriv. Niti je hrvatsko niti je dobro niti je pošteno. A o aferi prisluškivanja ljudi (što su očito godinama radili!) bolje i ne govoriti, dovoljno su sami rekli tim (ne)djelima.