Koji mobitel uzet u t-mobile (os)?

poruka: 103
|
čitano: 15.455
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji mobitel uzet u t-mobile (os)?
Mato_Lukic kaže...
CUNO kaže...

Kolega mi kaže da se ljudi žale na tu Nokiu, pa ti preporučujem da provjeriš i što ljudi koji ju imaju kažu na drugim forumima.

Aj da još nešto pitam što je rekao @cuno o tim stvarima reci te mi ali molio bih one koji su imali iskustva s tim mobitelom ili ga imaju ili su ga imali pa da mi kažu što se događa i te stvari kakvi su joj bug-ovi...

ma ja ga imam vec pola godine, sve 5, ispao kojih 100 puta, i samo se malo isfriža sa strane xD, nedavno mi je ispao u šutci na koncertu, jedan lik je malo nagazia, opet sve radi, sad sa firmware v31 osjetno brzi, ma sve 5 neces pozalit

16 godina
neaktivan

ja ti ga preporučam u svakom slučaju, ja sam zadovoljan.

16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...
Spaceblade kaže...

Žalili su se zbog firmware onog početnog i nešto je bilo loše sa izradom maske na starijim modelima no toga više nema. Software je sada super i nema problema. + Još ovaj mjesec stiže kinetic scrolling i daljni update-i.

Heh ovako telefon kupujem za nekih tjedan dva.

nema ti to veze, ti ga sam updejtaš preko usb-a ili preko wlana

16 godina
protjeran

Da pitam pošto sada imam nokiu 6288 jel brža od nokie 6288 s softwerom v6.34? mislim na 5800xm

http://svijet-racunala.lefora.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
Mato_Lukic kaže...
Spaceblade kaže...

Žalili su se zbog firmware onog početnog i nešto je bilo loše sa izradom maske na starijim modelima no toga više nema. Software je sada super i nema problema. + Još ovaj mjesec stiže kinetic scrolling i daljni update-i.

Heh ovako telefon kupujem za nekih tjedan dva.

nema ti to veze, ti ga sam updejtaš preko usb-a ili preko wlana

Čuj usb če jedva kad radit naj više če radit onaj kabl za tv i wlan jer spojit ču se na ZyXEL i to ti to stalno po netu ču švrljat

17 godina
neaktivan

Ja sam isto razmišljao o njemu, samo što mi je malo skup jer ne volim pretplatu, ali najbitnije je to da Nokia popravlja svoje pogreške i kad čovjek plati toliku cijenu barem dobije ispravan i trajan proizvod. Javi nam kako si zadovoljan s XM-om kad ga kupiš i malo isprobaš.

16 godina
protjeran
CUNO kaže...

Ja sam isto razmišljao o njemu, samo što mi je malo skup jer ne volim pretplatu, ali najbitnije je to da Nokia popravlja svoje pogreške i kad čovjek plati toliku cijenu barem dobije ispravan i trajan proizvod. Javi nam kako si zadovoljan s XM-om kad ga kupiš i malo isprobaš.

Ok nea frke.

edit:Još ću ja sutra otići u t-mobile i isprobat mobitel kod njih da vidim kako radi i to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 19:51 (Mato_Lukic).
16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...

Da pitam pošto sada imam nokiu 6288 jel brža od nokie 6288 s softwerom v6.34? mislim na 5800xm

To ti je kao nebo i zemlja, nemožeš usporedit tako. 6288 ti je kao mobitel, 5800 ti je kao malo računalo Namigiva

Mato_Lukic kaže...
CUNO kaže...

Ok nea frke.

edit:Još ću ja sutra otići u t-mobile i isprobat mobitel kod njih da vidim kako radi i to.

Imaj na umu da vjerojatno nemaju najnoviji software.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 20:04 (Spaceblade).
16 godina
protjeran
Spaceblade kaže...
Mato_Lukic kaže...
CUNO kaže...

Ok nea frke.

Imaj na umu da vjerojatno nemaju najnoviji software.

Pa dobro i ja ću dobiti s starim software-om pa updejtat na naj noviji a šta je ono neš kad se taj frimeware (nezz kak se piše) stavi ono display zeza gledao sam na youtube pa me zanima šta je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A nemam pojma nešt im se zeznilo valjda, ja nisam imao takvih problema, ionako možeš u roku od tjedan dana (valjda je tjedan dana) vratit i odmah dobit novi ako slučajno nešto bude.

16 godina
neaktivan

Ja imam T-mobile vec dosta vremena, i mogu rec da sam jako zadovoljan.Ako mene pitas, samo ti mogu rec T-mobile ;)

tata-mata

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma uzo ja mobitel u t-mobile sam od kako je doš u hr

6gb ddr3 XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb mbo gigabyte monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 http://svijet-racunala.lefora.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jeftinije je ako kupis mobitel u t-mobilu. Dosta puta imaju dobre ponude.

Life is great!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nedavno sam vidjela reklamu da ima novu funckiju u SE mobitelima. S PlayNow mozete izabrati i preuzeti pjesme na mobitel, znaci da..... je neograniceno skidanje glazbe.. konacnooooo! Ako se sjecam dobro.. sada moze isprobati Playnow besplatano.

Life is great!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok! Da dobroo si cula!! Ako dobro znam onda 14 dana bezplatno s emoze koristiti! Smijeh Ja jako-jako razmisljam da promenim moj telefon na SE W705! Smijeh

Vi kakvi telefon imate?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Malecka kaže...

Bok! Da dobroo si cula!! Ako dobro znam onda 14 dana bezplatno s emoze koristiti! Smijeh Ja jako-jako razmisljam da promenim moj telefon na SE W705! Smijeh

Vi kakvi telefon imate?

Ja sam sebi uzo Nokia 5800 Xpress Music radi ko avion promjenio product code nadogradio na frimvare v31 i vratio original product code!

[URL=http://pookatoo.com/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/4019/e76a9be7986f2de179d5e83.gif[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan

maaaa Nokia Xpress music??? Bolji je od sonya ericssona?? meni je isto jako jako vazna da mogu slusati gazbe kada hodim, putujem.. ali nesto tako..

Life is great!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ladybugger kaže...

maaaa Nokia Xpress music??? Bolji je od sonya ericssona?? meni je isto jako jako vazna da mogu slusati gazbe kada hodim, putujem.. ali nesto tako..

sta ovo ti napraca? ja nista nisam ukapirao?!!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
ladybugger kaže...

On je naj vjerojatnije makedonac!

[URL=http://pookatoo.com/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/4019/e76a9be7986f2de179d5e83.gif[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...
stevan94 kaže...
ladybugger kaže...

On je naj vjerojatnije makedonac!

haahha...mozda!!! ali ne znam zasto stavlja upitnike na kraju ovih potvrdnih recenica??

16 godina
neaktivan

ni ja bas!! Smijeh ali bilo ko sta kaze, najbolji je telefon SE!! I tackaaaaa!!! Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malecka kaže...

ni ja bas!! Smijeh ali bilo ko sta kaze, najbolji je telefon SE!! I tackaaaaa!!! Smijeh

ne mozes zakljucivati opcnito! Jer  SE ima par odlicnih modela,nokia taodje, lg........

18 godina

5800 i tocka.

Inace, probao sam sve operatere i Tele 2 je najbolji.

T mobile se placa krvlju.

Inace, trenutno sam na T mobile-u i trosim valda duplo vise neg na Teletini.

Tako ako mozda oces promijenit misljenje, Tele 2 je bolji.

Ako ne, nema veze ali 5800 je odlican mobitel (ako imas firmware v21 pa nadalje) to ti mogu garantirati.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ehh pa dobro!! Ali meni se i onda jako svidja SE w705!! Ali ko zna... mozda posle par meseci ili godine ce mi se drugo svidheti! To se nikad nezna! Ali to je vazno sta sad ocu! Smijeh Koliko vi znate nesto o play now opciji?? Smijeh

16 godina
neaktivan

Ako mene pitas ja bih uzeo taj telefon,jer postoji u meniju opcija Play Now plus,i mnogo slusam glazbe.Mogu ti rec ako te toliko interesira,da je pretplata oko 39kn mjesecno,ali prvi mjesec ti je besplatan za koriscenje i download-ovanje glazbe.Mislim da vise informacija ima na sajtu T-mobile-a,ali ako te jos nesto zanima slobodno pitaj:)

tata-mata
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

5800 i tocka.

Inace, probao sam sve operatere i Tele 2 je najbolji.

T mobile se placa krvlju.

Inace, trenutno sam na T mobile-u i trosim valda duplo vise neg na Teletini.

Tako ako mozda oces promijenit misljenje, Tele 2 je bolji.

Ako ne, nema veze ali 5800 je odlican mobitel (ako imas firmware v21 pa nadalje) to ti mogu garantirati.

A i ako nemas lako se nabavi ;)

16 godina
neaktivan

hvala ti na informaciji! Ali nije samo 14 dana bezplatno? Ja sam tako cula!

jeli ste vidjeli video o tome? ako ne -- http://www.vimeo.com/7770198Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Malecka kaže...

hvala ti na informaciji! Ali nije samo 14 dana bezplatno? Ja sam tako cula!

jeli ste vidjeli video o tome? ako ne -- http://www.vimeo.com/7770198Smijeh

Neograniceno skidanje muzike je stiglo?

Hehhehehehe

Ja sam mislio da je to stiglo sa napsterom ;)

16 godina
neaktivan

Stiglo je stiglo je! Smijeh Dedamraz je doneo, samo malo je poranijo Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ajd super. Bitno je da si ti sretna ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: