iPhone ne voli ljeto

poruka: 7
|
čitano: 2.416
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
iPhone ne voli ljeto

Apple issued a temperature warning for their 3G and 3GS iPhones this week. Perhaps the summer heat was killing a few of the fancy phones in North America.

"Operate iPhone 3G and iPhone 3GS in a place where the temperature is between 0º and 35º C (32º to 95º F). Low- or high-temperature conditions might temporarily shorten battery life or cause the device to temporarily stop working properly.

Store iPhone 3G and iPhone 3GS in a place where the temperature is between -20º and 45º C (-4º to 113º F). Don’t leave the device in your car, because temperatures in parked cars can exceed this range," said Apple's website.

If you are bringing your iPhone to the beach, or over to similiar summery places, like Disneyland, it should not be that hard for your iPhone to exceed 32ºC -- especially in the hotter climates. So watch out! If you exceed this operating themperature, the horrible following problems may befall your so called 'smartphone':

• The device stops charging
  • Display dims
  • Weak cellular signal
  • Temperature warning screen appears with the message "iPhone needs to cool down before you can use it" (see image below)

This somewhat limited operating temperature range might really be a problem this summer for owners in hot places, like South Africa or Bali.

IZVORI: neoseeker.com, Apple

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone ne voli ljeto

Ajde de.. neki dan sam citao da mjenja boju kucista bijeli Iphone zato sto se pregrijava jako.. ima cak slika na netu.. Nevjerojatno..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone ne voli ljeto

Stavite 120mm ispusni ventilator Cool

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone ne voli ljeto

Da iphone se grile poprilcino...ali ne smatram to pretjeranom manom,ne nekom sto bi utjecala na kupovinu/nekupovinu uređaja

Ja sam bio odustao od iphonea zato sto sam dobio dojam da je to sminerski telefon za mentalno retardirane

Ali onda sam primjetio da ima vecinu stvari koje mi trebaju a jos gore...drugi telefone te nemaju (makar ne kako se meni sviđaju) pa razmisljam o ponovnoj kupnji iphone-a...

Sa ovim pokusavam reci da ne cijenite uređaj po nekim idiotskim idejama nego prvo probajte ako mozete pa onda ocijenite,vjerovali ili ne meni se toliko njegova virtualna tipkovnica dopala da mi je draza od vecine oni "cvrsti" (kao na blackberry-u)

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
iPhone ne voli ljeto

iPhone ne voli ni blender a ja ne volim iPhone ali zato volim HTC

evo nesto za ljubitelje cigle sa ekranom osjetljivim na dodir

https://www.youtube.com/watch?v=eoMGvJk3Jbw&feature=player_embedded

www.birtija.co.ba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan