IPhone 3G vs. Xperia x8

poruka: 67
|
čitano: 16.428
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: IPhone 3G vs. Xperia x8
definho kaže...

ma dobro sto se tice otkljucavanja kupljen je u SAD-u i koristim t-mobile! kako mislis ako je 4.1? ja se zelim vratiti na 3.1.3 sa 4.x jer cini se da je na 4.x verziji njegov software! kakav je taj poseban mod jer vidim po youtubu nigdje ne spominju da mob stavim u taj mod? 

Kako mislis dobro kupljen je SAD-u onda je vjerovatno zakljucan ili tvornicki otkljucan pitaj zensku! imas 4.0,4.0.1,4.0.2,4.1 ako je mob na 4.1 updato se baseband pa neces moci otkljucati mob da radi na sve mreze(ako je tvornicki otkljucan ili ako je na t-mobile kodiran nije ti bitno)!

Evo DFU mod upute:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
IPhone 3G vs. Xperia x8

mob je kupljen u SAD-u i zenska je koristila t-mobile! Znaci ako ga je updatala do 4.1 ja iako ga vratim na 3.1.3. necu ga moci otkljucati ako je slucajno zakljucan? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: IPhone 3G vs. Xperia x8

Tako je ako je kupljen u SAD-u u AT&T mrezi ako ga je updatala na 4.1 trenutno je zakljucan ima sanse da je kupila tvornicki otkljucan!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
IPhone 3G vs. Xperia x8

Imam xperiu x8 i moj kum ima iPhone 3GS ne 3G i da kažem jer sam ih malo uspoređivao:

Ekran- je dakako na strani iPhone-a,jednostavno je veći i ima mnogo ljepši prikaz od x8 tj kad ih uspoređivaš primjetit ćeš da

x8 ima tamniji ekran.iPhone ima podršku za multitouch što xperia nema ali to meni ne smeta sasvim je dobar.Osjetljivost je kod x8 i više nego dobra

po meni čak bolja od iPhone 3G iako radi manjeg zaslona češćepogodiš kriva slova na QWERTY tipkovnici!

Sučelja- su mi tuda negdje iako ovdje ipak preferiram iPhone radi retardiranog SE sučelja na x8 iako malo modanja učine sučelje mnogo

boljim na x8!Također zbog ekrana 3G ima ljepše ikone i laganije ih je pritisnuti!

Kamera-Iako obadva nemaju AF te bljeskalicu,3G se odlikuje 2Mp kamerom dok xperia ima 3.2mp kameru.Sad da mi je ovdje usporedio bih ali x8 definitivno bolje slika nego 3G i s jednom aplikacijom

s AM tj camera fx ili tako nešto dobiješ bolju sliku.X8 ovdje snima video od 30fps dok iPhone tu mogućnost nema.

Aplikacije-Iako je Android vise manje nov vjerujem da će doći sve više aplikacija do njega iako iPhone nema Bluetooth te se većina aplikacija plaća osim ako ga ne jailbreakaš ipak stvara problema s tom instalacijom.

Dok sa x8 nemam nikakvih problema,lagano se prikljucim na WiFi te skinem aplikacija koliko hoću(dok memorija ne otiđe).Ipak iPhone ima mnogo više aplikacija što nemogu reci za Android!

OS-Sve je stvar osobnog ukusa meni su podjednaki iako android malo prednjači radi njegove "otvorenosti" useru!

Athlon II x3 435 OverClock Help
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 3G vs. Xperia x8

i ja bi kupovao mob. pa ako mi mozete rec neke preporuke sto se tice xperie x8 - cijena,kamera.... ;)
ako ne ona neki drugi mob do 200 - 230 KM (800-900kn) na touch screen :D 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: IPhone 3G vs. Xperia x8
Hattrickerr kaže...

i ja bi kupovao mob. pa ako mi mozete rec neke preporuke sto se tice xperie x8 - cijena,kamera.... ;)
ako ne ona neki drugi mob do 200 - 230 KM (800-900kn) na touch screen :D 

huawei sonic puno bolji od xperie

vatefak is going on :D
14 godina
Re: iPhone 3G vs. Xperia x8
3g ti je po komponentama isto kao 2g. Uzmi si x8
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice