Naime, namjeravam kupiti Htc Tatoo, pa me zanima ima li on hrvatski izbornik jer su na vip-ovoj stranici napisali da nema, a na recenzijama nekih drugih stranica piše da ima hrvatski izbornik.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja mislim da nema, rijetko koji Android ima hrvatski jezik..
Nema. Koliko znam niti jedan Andorid nema hrvatski izbornik, samo: engleski, njemacki, spanjolski, francuski, talijanski i mozda jos koji jezik.
Nema. Koliko znam niti jedan Andorid nema hrvatski izbornik, samo: engleski, njemacki, spanjolski, francuski, talijanski i mozda jos koji jezik.
Ima Xperia X10
Ma,dobro je,predomislio sam se jer kada sam vidio htc legend onda sam se ipak odlučio za njega, btw on ima hrvatski izbornik
Onda ocito Android 2.1 ima vise podrzanih jezika, 1.5 i 1.6 verzije imaju ove koje sam nabrojao.
Ma,dobro je,predomislio sam se jer kada sam vidio htc legend onda sam se ipak odlučio za njega, btw on ima hrvatski izbornik
Neznam, nisam ništa čitao da bi mogao imati. Računaj bolje da nema nego da ima pa se možda i iznenadiš, bolje nego razočaraš.
a može li se Hrvatski meni naknadno staviti odnosno može li se nadograditi verzija os-a koja podržava hrvatski jezik
Ako postoji da, što mislim da ni nema hr verzije za Tatoo