Htc Tatoo

poruka: 9
|
čitano: 3.891
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Htc Tatoo

Naime, namjeravam kupiti Htc Tatoo, pa me zanima ima li on hrvatski izbornik jer su na vip-ovoj stranici napisali da nema, a na recenzijama nekih drugih stranica piše da ima hrvatski izbornik.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 21:20 (IT pro.).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Htc Tatoo

Ja mislim da nema, rijetko koji Android ima hrvatski jezik..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Htc Tatoo

Nema. Koliko znam niti jedan Andorid nema hrvatski izbornik, samo: engleski, njemacki, spanjolski, francuski, talijanski i mozda jos koji jezik.Izlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Htc Tatoo
Lion King kaže...

Nema. Koliko znam niti jedan Andorid nema hrvatski izbornik, samo: engleski, njemacki, spanjolski, francuski, talijanski i mozda jos koji jezik.Izlanuo se

Ima Xperia X10

16 godina
protjeran
Htc Tatoo

Ma,dobro je,predomislio sam se jer kada sam vidio htc legend onda sam se ipak odlučio za njega, btw on ima hrvatski izbornik

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Htc Tatoo

Onda ocito Android 2.1 ima vise podrzanih jezika, 1.5 i 1.6 verzije imaju ove koje sam nabrojao.Iznenađen

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Htc Tatoo
IT pro. kaže...

Ma,dobro je,predomislio sam se jer kada sam vidio htc legend onda sam se ipak odlučio za njega, btw on ima hrvatski izbornik

Neznam, nisam ništa čitao da bi mogao imati. Računaj bolje da nema nego da ima pa se možda i iznenadiš, bolje nego razočaraš.

16 godina
neaktivan
Htc Tatoo

a može li se Hrvatski meni naknadno staviti odnosno može li se nadograditi verzija os-a koja podržava hrvatski jezik

0 0 hvala 0
17 godina
Htc Tatoo

Ako postoji da, što mislim da ni nema hr verzije za Tatoo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice