opet bi rađe da mi mob bude od aluminija s manjom memorijom neg s plastikom pa sa više memorije...
I ja sam tako mislio,dok nisam vidio da SGS II jedino sto ima plasticno je straznji poklopac, sto je zapravo i prednost, jer je plastika fleksibilnija i prilikom pada ostecenja su manje vidljiva nego na aluminiju. Ostalo je sve u korist SGS II koji je definitivno kompletniji uredaj od Sensationa.
kako misliš kompaktibilniji, misliš bolje raspolaže hardverom? Ja se dvoumim između sensationa i samsunga i htc mi je puno ljepši i draži a pogotovo sense UI nasprema tuchwizu.....
Nisam rekao kompaktibilniji, vec kompletniji, kako hardwerski tako i softwareski. Kad vidis onaj 4.3" super AMOLED+ na samsungu i S-LCD na Sensationu odmah vidis razliku. Kamera na SGS II nema problema sa ISO-om ili snimanjem videa pri losem osvijetljenju. I naravno tu je i 16Gb interne memorije kod SGS-a II, dok pak HTC raspolaze sa traljavih 1Gb. A sad kad je SGS II dosao u VIP stvarno nevidim zasto bi uzeo HTC naspram samsunga.
Kada sam osobno kupovao novi mob, pazio sam na puno detalja, da sada po 248 puta ne elaboriram problem, i jedan od BITNIH detalja/činjenica je bila masivnost i težina koju s guštom osjećaš držeći taj mob u ruci, upravo ono s čime me je Samsung sa svojom pero lakoćom, ha, odbio !
Još jedan razlog, bitan za OSTANAK na HTC mobovima, ono što kod njih dobijem s mobom serijski predinstalirano je, jednostavno ljepše i bolje nego što je to riješeno kog Samsunga , da o brzini sa update-ima ne pričam, a kada govorimo o bojama na displayu, osobno, one kao takve su meni, pre pre jake, prenaglašene, dočim vidljivost na suncu, Gingerbread 2.3.3 je to i na DHD-u kod mene uvelike popravio stvar, IceCream će nadam se stvar JOŠ više popraviti
!
Tako da na kraju, 148 grama mi je samo +, dobitak, ono što se traži !!
P.S. onaj plastični poklopac na Samsungu, koliko je on vodootporan i otporan na vlagu uopće, tko vam garantira da TAKAV oblik izvedbe poklopca baterije moba NEĆE biti problematičan tijekom nošenja u džepu vaših hlača
!!??