HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 362.131
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC Sensation, skori dolazak !?
microman kaže...
dec54 kaže...
microman kaže...
dec54 kaže...

opet bi rađe da mi mob bude od aluminija s manjom memorijom neg s plastikom pa sa više memorije...

I ja sam tako mislio,dok nisam vidio da SGS II jedino sto ima plasticno je straznji poklopac, sto je zapravo i prednost, jer je plastika fleksibilnija i prilikom pada ostecenja su manje vidljiva nego na aluminiju. Ostalo je sve u korist SGS II koji je definitivno kompletniji uredaj od Sensationa.

kako misliš kompaktibilniji, misliš bolje raspolaže hardverom? Ja se dvoumim između sensationa i samsunga i htc mi je puno ljepši i draži a pogotovo sense UI nasprema tuchwizu.....

Nisam rekao kompaktibilniji, vec kompletniji, kako hardwerski tako i softwareski. Kad vidis onaj 4.3" super AMOLED+ na samsungu i S-LCD na Sensationu odmah vidis razliku. Kamera na SGS II nema problema sa ISO-om ili snimanjem videa pri losem osvijetljenju. I naravno tu je i 16Gb interne memorije kod SGS-a II, dok pak HTC raspolaze sa traljavih 1Gb. A sad kad je SGS II dosao u VIP stvarno nevidim zasto bi uzeo HTC naspram samsunga.

Kada sam osobno kupovao novi mob, pazio sam na puno detalja, da sada po 248 puta ne elaboriram problem, i jedan od BITNIH detalja/činjenica je bila masivnost i težina koju s guštom osjećaš držeći taj mob u ruci, upravo ono s čime me je Samsung sa svojom pero lakoćom, ha, odbio {#}!

Još jedan razlog, bitan za OSTANAK  na HTC mobovima, ono što kod njih dobijem s mobom serijski predinstalirano je, jednostavno ljepše i bolje nego što je to riješeno kog Samsunga {#}, da o brzini sa update-ima ne pričam, a kada govorimo o bojama na displayu, osobno, one kao takve su meni, pre pre jake, prenaglašene, dočim vidljivost na suncu, Gingerbread 2.3.3 je to i na DHD-u kod mene uvelike popravio stvar, IceCream će nadam se stvar JOŠ više popraviti {#}!

Tako da na kraju, 148 grama mi je samo +, dobitak, ono što se traži {#}  !!

P.S. onaj plastični poklopac na Samsungu, koliko je on vodootporan i otporan na vlagu uopće, tko vam garantira da TAKAV  oblik izvedbe poklopca baterije moba NEĆE{#}  biti problematičan tijekom nošenja u džepu vaših hlača  {#} !!??

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
microman kaže...
dec54 kaže...
microman kaže...
dec54 kaže...

opet bi rađe da mi mob bude od aluminija s manjom memorijom neg s plastikom pa sa više memorije...

I ja sam tako mislio,dok nisam vidio da SGS II jedino sto ima plasticno je straznji poklopac, sto je zapravo i prednost, jer je plastika fleksibilnija i prilikom pada ostecenja su manje vidljiva nego na aluminiju. Ostalo je sve u korist SGS II koji je definitivno kompletniji uredaj od Sensationa.

kako misliš kompaktibilniji, misliš bolje raspolaže hardverom? Ja se dvoumim između sensationa i samsunga i htc mi je puno ljepši i draži a pogotovo sense UI nasprema tuchwizu.....

Nisam rekao kompaktibilniji, vec kompletniji, kako hardwerski tako i softwareski. Kad vidis onaj 4.3" super AMOLED+ na samsungu i S-LCD na Sensationu odmah vidis razliku. Kamera na SGS II nema problema sa ISO-om ili snimanjem videa pri losem osvijetljenju. I naravno tu je i 16Gb interne memorije kod SGS-a II, dok pak HTC raspolaze sa traljavih 1Gb. A sad kad je SGS II dosao u VIP stvarno nevidim zasto bi uzeo HTC naspram samsunga.

Kada sam osobno kupovao novi mob, pazio sam na puno detalja, da sada po 248 puta ne elaboriram problem, i jedan od BITNIH detalja/činjenica je bila masivnost i težina koju s guštom osjećaš držeći taj mob u ruci, upravo ono s čime me je Samsung sa svojom pero lakoćom, ha, odbio {#}!

Još jedan razlog, bitan za OSTANAK  na HTC mobovima, ono što kod njih dobijem s mobom serijski predinstalirano je, jednostavno ljepše i bolje nego što je to riješeno kog Samsunga {#}, da o brzini sa update-ima ne pričam, a kada govorimo o bojama na displayu, osobno, one kao takve su meni, pre pre jake, prenaglašene, dočim vidljivost na suncu, Gingerbread 2.3.3 je to i na DHD-u kod mene uvelike popravio stvar, IceCream će nadam se stvar JOŠ više popraviti {#}!

Tako da na kraju, 148 grama mi je samo +, dobitak, ono što se traži {#}  !!

P.S. onaj plastični poklopac na Samsungu, koliko je on vodootporan i otporan na vlagu uopće, tko vam garantira da TAKAV  oblik izvedbe poklopca baterije moba NEĆE{#}  biti problematičan tijekom nošenja u džepu vaših hlača {#} !!??

Sve to stoji,što se tiče fizičkog djela htc ima potpunu prednost i po izgledu i po funkcionalnosti...samo me muči onaj softwerski dio npr.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 17:15 (dec54).
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Uvijek bi prije uzeo HTC nek Samsung, takodjer moje misljenje!

A eto vidis mislim da je to jako zalosno. Pitas se zasto? Zato sto smatram da nije bitno dal na vrhu pise Samsung,HTC,Nokia,SE,Motorola,il neki deseti. Osobno kad u tom segmentu uzimam uredaj, uzimam najkompletniji uredaj koji ima sto manje nepravilnosti. Takoder u tom segmentu je tesko nac uredaj koji dizajnom je ruzan i tada sam dizajn stavljam na stranu, jer u ovom slucaju i Sasmung i HTC su ljepo dizajnirani uredaji. Kad bi gledao na Ime i njegovu popularnost tada nebi gledao dalje od Appleovog iPhona4.
I'll be back
15 godina
microman kaže...
jurica_m kaže...

A eto vidis mislim da je to jako zalosno. Pitas se zasto? Zato sto smatram da nije bitno dal na vrhu pise Samsung,HTC,Nokia,SE,Motorola,il neki deseti. Osobno kad u tom segmentu uzimam uredaj, uzimam najkompletniji uredaj koji ima sto manje nepravilnosti. Takoder u tom segmentu je tesko nac uredaj koji dizajnom je ruzan i tada sam dizajn stavljam na stranu, jer u ovom slucaju i Sasmung i HTC su ljepo dizajnirani uredaji. Kad bi gledao na Ime i njegovu popularnost tada nebi gledao dalje od Appleovog iPhona4.

Ne kužim ovu spiku od ovog samoled+ ekrana, ima više subpixela što znači da je slika oštrija nego uobičajno na toj rezoluciji?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
microman kaže...
jurica_m kaže...

zasto zalosno? nekom se mozda vise svida izrada htc uredaja nego samsunga, nekom se mozda vise svida sense od touchwiza... taj neko bi uvijek izabrao htc a ne samsung. da mi samsung nudi ono kaj htc radije bi uzeo samsung, ali ne nudi. a to da htc imaju premalo memorije to je istina i nadam se da bude u buducnosti bar16gb.

hobi: androidhr.blogspot.com
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...

zasto zalosno? nekom se mozda vise svida izrada htc uredaja nego samsunga, nekom se mozda vise svida sense od touchwiza... taj neko bi uvijek izabrao htc a ne samsung. da mi samsung nudi ono kaj htc radije bi uzeo samsung, ali ne nudi. a to da htc imaju premalo memorije to je istina i nadam se da bude u buducnosti bar16gb.

Ne govorim o onome što nude uređaji, vec o odabiru uređaja na temelju Firme koja ga proizvodi. Uostalom SGSII nudi više nego Sensation, kako Hardwerski tako i Softwareski. Navedi barem jednu stvar koju Samsung nema, a HTC ima. I molim te nemoj spominjati onaj plastični poklopac.

I'll be back
17 godina
nsoul kaže...

ocito je da je sense 3.0 raden za 3D ekran..., tako da je meni touchwiz minimalizom ljepsi, govorim o homescreenu...

sgs 2 ima vise toga nego sensation, pocevsi od ekrana i baterije.

jedini plus sensationa nad SGS2 jest qHD reza...nista vise, ocito je da samsung ide prema brzem i snaznijem uredaju, a htc forsira dizajn...kao da su HTC i samsung zamijenili uloge.

imas novinarsku usporedbu o2x-a, SGS2 i sensationa. 

Zakljucak usporedbe jest "da je sensation dobar telefon, no nije savrsen, ako volite htc uzmite ga, no mi bi rade isli na SGS2"

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
microman kaže...
nsoul kaže...

Ne govorim o onome što nude uređaji, vec o odabiru uređaja na temelju Firme koja ga proizvodi. Uostalom SGSII nudi više nego Sensation, kako Hardwerski tako i Softwareski. Navedi barem jednu stvar koju Samsung nema, a HTC ima. I molim te nemoj spominjati onaj plastični poklopac.

dual led flash! {#}

Kaj češ sad?

16 godina
neaktivan
dec54 kaže...
microman kaže...
nsoul kaže...

dual led flash! {#}

Kaj češ sad?

i Sense sučelje

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
16 godina
neaktivan
dec54 kaže...

dual led flash! {#}

Kaj češ sad?

Samsungova na SGSII je dovoljno jaka, uostalom nije bitan LED Flash, kad je Software od kamere Bugovit i u koncnici SGSII radi bolje slike i nema problema sa snimanjem u lošim uvijetima osvijetljenja iaoko ima samo jedan LED Flash.

Mitsuoka kaže...

i Sense sučelje

Koje je usput budi receno Bugovito i bezpotrebno usporava uređaj. I meni osobo prekicasto, al o ukusima se ne raspravlja

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 21:21 (microman).
15 godina
Ja ne znam stvarno sti bi bilo prekicasto i prebugovito? Ako zelis znati, Sense je zastitni znak od HTCa. A to sto je tebi prekicasto, to necemo komentirati. U konacnici, ti zastupas Samsung, drugi HTC. Koja korist? Nikakva. Kupi si Samsung i budi zadovoljan do kraja zivota. I kaj ces onda? Opet ce ti i on dosadit i opet ces kupit drugi i tak u nedogled. Uostalom, ja necu kupit Sensationa. Meni je Desire super, a ono kaj mi se kod Sensationa dopada je Sense kojeg cu nabaciti na Desire i ja zadovoljan.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
Posto se tu dosta pise, nisam mogo nac temu o Omniji 7 pa da pitam ako netko ima i da napise iskustva i to.

BTW : Kakav je DesireZ?
3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
17 godina
8ax kaže...
Posto se tu dosta pise, nisam mogo nac temu o Omniji 7 pa da pitam ako netko ima i da napise iskustva i to.

BTW : Kakav je DesireZ?

kakve to veze ima sa ovom temom ?

al svejedno cu odgovorit, solidan telefon sa fizickom tipkovnicom ali je u nekim segmentima previse hardverski oslabljen za sense i za ono sto nudi (ekran, kamera, a/v formati)

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 11:25 (Mitch).
17 godina
neaktivan
HTC Sensation, skori dolazak !?

Pozz ekipa.

Jel zna netko hoće li i kada doći Sensation u TELE2??

THX!!

BUGjunkie

0 0 hvala 0
16 godina
Mislim da VIP ima exluzivu na 30/60 dana, pa ce valjda nakon toga biti dostupan i kod ostalih operatera.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina

Može li natko napisati, tko je kupio Sensation, dal je Made in China ili Taiwan?

Izgleda da su oni iz Kine kvalitetniji, s većim kutovima gledanja i bez bugova...

0 0 hvala 1
14 godina
sardax kaže...
Mislim da VIP ima exluzivu  na 30/60 dana, pa ce valjda nakon toga biti dostupan i kod ostalih operatera.

Mene pak interesira tko će ga 1 imati u slobodnoj prodaji, kao na primjer Mikronis, koji doduše po neki puta kao s DHD-om imaju {#}  prenapuhanu/e cijene, ALI da mob nikako nije lockan, jer sam načuo kako sada svi operateri lockaju mobove na svoju mrežu, što se meni {#}  {#} nikako NE SVIĐA, pa makar ga kupovao kao sami mob, bez obveza pretplate ili nekog drugog oblika obveze!!!!

Osobno mi se ne dopada kada recimo T-mobile stavlja NEŠTO svojeg softwarea, a primjer za to imam kada sam prije nekih 6-7 godina kupovao Nokiu N80, jedna je kao dragulj došla u T centar, software-ski od T-mobile obrađena, radila je čovjeku 4 dana, zamračilo pola ekrana i zblokiralo komplet software, normalno, čovjeku su od srama platili čini mi se neki   novi mob da se kao ne proširi loš glas, pa zato poučen iskustvom jako pazim što kupujem, pa sam osobno DHD kupio u TELE2, dok oni sigurno nisu   lockali mobove {#}!! 

ATJ Lučko
14 godina
MariusEight kaže...

Može li natko napisati, tko je kupio Sensation, dal je Made in China ili Taiwan?

Izgleda da su oni iz Kine kvalitetniji, s većim kutovima gledanja i bez bugova...

Osim što je moguće jako važno gdje je proizveden, ja bih zamolio cijenjene usere HTCSensationa neka uzmu trenutak svog vremena i obrate pozornost na još jedan detalj, koja je proizvodna serija moba, žašto; žato jer su se u Rvackoj prodavali modeli 9191, za ISTOČNA{#}  tržišta, a za gospodu na zapadu 9192, koji je {#}  {#} ha VALJDA BIO BOLJI pa i nedostupan za nas "šugavce" s juga!!!!??

Ako se slučajno primjeti može bitna razlika u broju serije, možda bi se mogli upariti testni video zapisi koji bi pokazali i dokazali IMA LI TU NEČEGA!!??

BTW; samo malo OT, znate li da u Alfa Romeu postoje 4 trake za rad automobila {#}  ;

1 za ameriku; bez ikakve greške,

2 za njemačku, imala je malu grešku, uočena, evidentirana, ispravljena,

3 za italiju, ima veliku grešku, uočena, evidentirana, ispravljena,

4 za Hrvatsku, ima veliku grešku, uočena, evidentirana, nije ju moguće ispraviti {#},

eto tako vam je i sa našim mobovima, tržištem, ekonomijom, ...  {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina

oduvijek za balkan idu lošije stvari...

auto kupljen u njemačkoj je puno bolji auto...

17 godina

Pa, onda ima li koga s Sensationom?  Da napiše koji je datum pakovanja i gdje je proizveden...

Piše se po XDA da ovi raniji modeli imaju velikih bugova i problema, a kasniji da rade ko urice...

Ne bih se baš složio što se tiče mobitela.

Kad sam kupio SE Satio, radio je besprijekorno, dok su ovi iz Njemačke, Engleske i slični, imali jako puno problema s resitiranjem, lagom i slično....

Tonchek kaže...

oduvijek za balkan idu lošije stvari...

auto kupljen u njemačkoj je puno bolji auto...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 23:08 (MariusEight).

0 0 hvala 0
16 godina

Taiwan. Za prizvodnju pise samo 2011.

Jucer sam bio sa prijateljem koji ima DHD, i boje na sensationu su klasu bolje (DHD je update-an na 2.3.3)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 9:28 (zaki).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
zaki kaže...

Taiwan. Za prizvodnju pise samo 2011.

Jucer sam bio sa prijateljem koji ima DHD, i boje na sensationu su klasu bolje (DHD je update-an na 2.3.3)

Koliko ti traje baterija?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 14:16 (dec54).
17 godina

Nakon pročitanih i pregledanih nekoliko sati recenzija kupio:

HTC Sensation i... KOJI STROJ!

GS2 mi izgleda sad smješno pokraj HTC-a i novoga Sensa 3.0. XDDD

Da i isprobavao jednog i drugog sve skupa više od par sati...

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MariusEight kaže...

Sense 3.0 i je nešto što donosi prevagu kod kupnje smartphonea. Posebno ako je u izboru neki mob s touchwizom, onda nema dileme.

...
16 godina
neaktivan

Koliko kosta u slobodnoj prodaji (ima li ga u VIPa u slobodnoj)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Koliko kosta u slobodnoj prodaji (ima li ga u VIPa u slobodnoj)

4999,00 kn u vip-u.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 22:10 (kingmedo).
17 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Ma oba su strava i vrijedni su novca.

Samo nekom paše više jedan, nekom drugi. Uglavnom nek ljudi probaju oba i s nijednim nećete falit :)

Ipak oba imaju ispod haube android i praktički mogu iste stvari (i imaju sličan hardver), na kraju se sve svodi koji ti je 'ljepši' i koji bolje leži u ruci.

17 godina

Ma klizi Sense 3.0. Prvi modeli su imali problema, a svi ovi kasnije nemaju....

0 0 hvala 0
16 godina

Baterija sa ukljucenim 3G-om traje 8 sati koristenja (igre, surfanje, video, pozivi) i obicno oko 22h bez punjaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kada se kupi u vipa kolika dođe memorijska kartica ako uopće dođe?

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice