opet bi rađe da mi mob bude od aluminija s manjom memorijom neg s plastikom pa sa više memorije...
I ja sam tako mislio,dok nisam vidio da SGS II jedino sto ima plasticno je straznji poklopac, sto je zapravo i prednost, jer je plastika fleksibilnija i prilikom pada ostecenja su manje vidljiva nego na aluminiju. Ostalo je sve u korist SGS II koji je definitivno kompletniji uredaj od Sensationa.
kako misliš kompaktibilniji, misliš bolje raspolaže hardverom? Ja se dvoumim između sensationa i samsunga i htc mi je puno ljepši i draži a pogotovo sense UI nasprema tuchwizu.....
Nisam rekao kompaktibilniji, vec kompletniji, kako hardwerski tako i softwareski. Kad vidis onaj 4.3" super AMOLED+ na samsungu i S-LCD na Sensationu odmah vidis razliku. Kamera na SGS II nema problema sa ISO-om ili snimanjem videa pri losem osvijetljenju. I naravno tu je i 16Gb interne memorije kod SGS-a II, dok pak HTC raspolaze sa traljavih 1Gb. A sad kad je SGS II dosao u VIP stvarno nevidim zasto bi uzeo HTC naspram samsunga.
Kada sam osobno kupovao novi mob, pazio sam na puno detalja, da sada po 248 puta ne elaboriram problem, i jedan od BITNIH detalja/činjenica je bila masivnost i težina koju s guštom osjećaš držeći taj mob u ruci, upravo ono s čime me je Samsung sa svojom pero lakoćom, ha, odbio
!
Još jedan razlog, bitan za OSTANAK na HTC mobovima, ono što kod njih dobijem s mobom serijski predinstalirano je, jednostavno ljepše i bolje nego što je to riješeno kog Samsunga
, da o brzini sa update-ima ne pričam, a kada govorimo o bojama na displayu, osobno, one kao takve su meni, pre pre jake, prenaglašene, dočim vidljivost na suncu, Gingerbread 2.3.3 je to i na DHD-u kod mene uvelike popravio stvar, IceCream će nadam se stvar JOŠ više popraviti
!
Tako da na kraju, 148 grama mi je samo +, dobitak, ono što se traži
!!
P.S. onaj plastični poklopac na Samsungu, koliko je on vodootporan i otporan na vlagu uopće, tko vam garantira da TAKAV oblik izvedbe poklopca baterije moba NEĆE
biti problematičan tijekom nošenja u džepu vaših hlača
!!??

I'll be back

prenapuhanu/e cijene, ALI da mob nikako nije lockan, jer sam načuo kako sada svi operateri lockaju mobove na svoju mrežu, što se meni
nikako NE SVIĐA, pa makar ga kupovao kao sami mob, bez obveza pretplate ili nekog drugog oblika obveze!!!!
ha VALJDA BIO BOLJI pa i nedostupan za nas "šugavce" s juga!!!!??
,