Molim Vas vase uvazeno misljenje o ova dva phone-a, koji bi prije uzeli i zasto, i zasto drugi ne bi nikad uzeli...
Zahvaljujem!!!
16 | HTC Sensation-Android |
---|---|
12 | HTC Titan-WP7 |
Molim Vas vase uvazeno misljenje o ova dva phone-a, koji bi prije uzeli i zasto, i zasto drugi ne bi nikad uzeli...
Zahvaljujem!!!
16 | HTC Sensation-Android |
---|---|
12 | HTC Titan-WP7 |
Titan jer više volim Windows Phone. Sensation bolje leži u ruci, ali ako baš želiš Android uzmi Galaxy S2.
I Sensation i Android su ako ništa ljepši, kako na samo viđenje tako i na rad sa njim i na njemu, bez sumnje.
Ono što se meni ne sviđa kod Titana i W OS-a, možda je jednostavan i pregledan, ali je i po meni tragično dosadan, pomalo kao stil LEGO kocaka za malu djecu, samo što se boje mogu mijenjati, meni apsolutno niti dovoljno interesantno, a još manje developerski izrađeno.
Ovo je samo moj, osobni i subjektivan dojam, što nije i zabranjeno podložno daljnjoj diskusiji, od strane drugih forumaša sa konkretnim argumentima u daljnjoj diskusiji tko je i što je bolje, za koga, po čijem mišljenju i stavu !
Ako već uzimaš sensation pripremi se na kratko trajanje baterije.
Custom ROM može nešto produžiti autonomiju no ne puno. Ja sam si zato uzeo 1900mAh bateriju (original 1520mAh) i sada traje po dan i pol - dva dana inače sa orginal baterijom sam jedva do 24h dogurao.
Ja bih pričekao još su kupovinom jer će uskoro doći motorolini i novi HTC-ovi mobiteli sa AMOLED ekranima i 1280x720 rezolucijama.
htc titan, jel to ona cigla od 4.7 incha? il sam ga pomijesao sa nekim drugim
htc titan, jel to ona cigla od 4.7 incha? il sam ga pomijesao sa nekim drugim
Da.
Ja sam uzeo Titana u Vipu, mobitel je sto se tice izrade, tj. kvalitete stvarno vrhunski....a sad, win phone 7 ili volis ili ne volis...imao sam i android i win phone 7 mobitele, i mogu reci da sam prezadovoljan sa windows platformom...
Sto se tice ekrana i rezolucije, u usporedbi s Omniom 7 koju sam imao prije, razlika je velika, hebiga....
Cak i ovaj S-lcd ekran nije toliko los u usporedbi sa amoled ekranima, samo sto se "zrnatost" fakat primijeti (glupa Microsoftova ogranicenja rezolucije:))
A velicina, vrhunski je osjecaj surfati i citati mailove na ovako velikom ekranu....
Trebao bi uskoro produziti ugovor u Vipu, i ne mogu se odluciti koji da uzmem, Sensation ili Titan.
Svaki od njih ima svoje prednosti, ali i nedostatke, i jako tesko mi se odluciti.
Cijena u tarifi im je ista, sto mi nimalo ne olaksava odluku.
Trebao bi uskoro produziti ugovor u Vipu, i ne mogu se odluciti koji da uzmem, Sensation ili Titan.
Svaki od njih ima svoje prednosti, ali i nedostatke, i jako tesko mi se odluciti.
Cijena u tarifi im je ista, sto mi nimalo ne olaksava odluku.
Najprije odluci koji OS zelis, pa onda ces lakse znati koji mob uzeti.
Ja sam prije imao htc hd2 sada imam titan, znači obadva sa win platformom.
Na wp 7 sve su funkcionalnosti tu ali nema previše čačkanja i sve radi i bez dodatnih podešavanja, npr. spajanje na wi-fi sakrivene mreže.
Ja sam sa titano przadovojan baš zbog toga, mada je android kao "ljepši" no sve kaj može android može i wp7.
No neki testovi govore drukčije http://www.knowyourmobile.com/comparisons/1086626/htc_titan_vs_htc_sensation_xl.html tak da se na kraju opet moraš odlučiti sam.