- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brijem da je to neka Kina ili neš deseto, kako mobitel moze biti kod nas kad još nije ni službeno od HTCa pušten???
nedvno je leakala ova slika pa je mnogi nisu jos vidjeli na portalima pa vam se i cini da ga ima
Ma tip je šverc komerc, prodaje 22 mobitela ...
Ma nek je on švercer, ma nek ima i dućan, nebitno no kako može imati nešto što HTC još nije ni službeno potvrdio i uvrstio u svoju ponudu a kamoli da on ima gotov proizvod tko je tu lud?
Nažalost čini se da je prava stvar. Bio je jedan lik na Njuškalu koji je i prije imao prototipove HTC-a. Pyramid aka Sensation će doći za tjedan dana na tržište.
Ja osobno sam vidio IPAD 1 na isti dan kad je trebao izaci u americi u svom gradu u kaficu kod jedne djevojke nisam vjerovao dok nisam sam probao raditi na njemu i uvjerio se da je stvarno! tako da ima svega iako mi ta osoba nije htjela reci odakle ga je nabavila!
Već je bila ista stvar sa HTC Desire Z, odnsono Vision. Tip je legit.
lik očito ima neke veze u HTC-u
A zašto ne bi u HR netko imao vezu sa tim kompanijama? Šta mi smrdimo pa se leakati može samo u USA-i?
Bilo je i leakanih Sony Ericssona.
A koje su specifikacije te piramide/senzacije? Jel to HTC-ov dual core predstavnik?