HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.418
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC One

Pa zar Google automatski ne vrati sve instalirane aplikacije, kada se loguješ na svoj account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC One

ma skinuo sam tu postavku jer instalirava previse gluposti koje sam bio lijen obrisati ionako. ali da, instalira sve, cak i htc backup super posao napravi :) 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
16 godina
Tnakir, jeli ti radi sad?
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
HTC One

Ne, ista prica. Prije sam znao igrati sat dva i jos bi mi bilo baterije, a sada jedva izdrzim dan.

Koliko imamo garancije, ja sam svog uzeo u tcoma na pretplatu. U dogledno vrijeme bih reklanirao mob zbog plavih fotki (nije da mi smetaju al imam par ogrebotina kojih bi se htio rujesit, a koliko kuzim oni ne popravljaju mobitele nego daju nove)

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina
tnakir kaže...

Ne, ista prica. Prije sam znao igrati sat dva i jos bi mi bilo baterije, a sada jedva izdrzim dan.

Koliko imamo garancije, ja sam svog uzeo u tcoma na pretplatu. U dogledno vrijeme bih reklanirao mob zbog plavih fotki (nije da mi smetaju al imam par ogrebotina kojih bi se htio rujesit, a koliko kuzim oni ne popravljaju mobitele nego daju nove)

24 mjeseca. I ja sam u identično situaciji, dati ću ga na reklamaciju zbog kamere, a pravi razlog su baterija i ogrebotine 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Dobit cete novi odmah :)
11 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav ljudi zanima me gdje bi bilo najisplativije kupit HTC One na pretplatu kod nekog operatera (da bude pretplata oko 200tinjak kuna)?

I zanima me jel se isplati cekati i kupiti M8 ili je i M7 isto ok jer nevidim neko preveliko poboljsanje te mi se cak M7 i vise svidja zbog beats by dr dre

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 11:42 (naPerk777).

0 0 hvala 0
16 godina
Kao netko tko vec punu godinu koristi M7, nemam zamjerki i da pace, telefon je vrh i najbolje sta je bilou 2013. Ako ti lova nije problem, sacekaj jos 10ak dana dok ne dodje M8 u operatera i vidi. Ja prelazim na M8 cim dodje :)
11 godina
neaktivan
sardax kaže...
Kao netko tko vec punu godinu koristi M7, nemam zamjerki i da pace, telefon je vrh i najbolje sta je bilou 2013. Ako ti lova nije problem, sacekaj jos 10ak dana dok ne dodje M8 u operatera i vidi. Ja prelazim na M8 cim dodje :)

Hmm neznam ni sam bas,koliko sam vidio dolazi kod operater u prvom tjednu 5. mjeseca. Neznam zasto prelazis jer kolko sam vidio promjene su minijaturne ili se varam?!

16 godina

Bio sam skeptičan i neodlučan hoću li ga uzeti, ali prošli tjedan sam jedno sat vremena radio na njemu. 

Jednostavno, dovoljan korak naprijed. Bio sam skeptičan radi povećane visine uređaja i težine od dodatnih 20g, ali to se ne osjeti. Imam veliku ruku i M8 je ugodniji za držanje, a radi dobrog balansiranja težine uređaja, jednostavno pari još laganiji. Stvarno, ja sam sa M7 super zadovoljan, još su mi ga zamijenili u servisu i dobio sam novi, koji ću sada jako dobro prodati, tako će me M8 koštati 0,00 kn na ugovor. 

Sviđa mi se sve u odnosu na M7, jednostavno je samo malo bolji upgrade sa par featura koji će vjerovatno biti dostupni i na M7 kada dođe Sense 6. Ja sebe smatram pravim heavy userom telefona, gdje mi najviše kod korištenja otpada na telefonske razgovore, mailove i razne messaging appove uz streamanje glazbe i razgovore putem BT-a u autu gdje sam dosta. 

Ne koristim nikakve power savere, sve mi je on, uključujući i Auto Sync i ja sam super zadovoljan. Evo u prilogu i slika korištenja. Ne mogu bolje poželjeti, ali M8 će ovo još dodatno unaprijediti. 

Battery stats Battery stats
App Usage App Usage
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 14:58 (sardax).
15 godina
sardax kaže...

Bio sam skeptičan i neodlučan hoću li ga uzeti, ali prošli tjedan sam jedno sat vremena radio na njemu. 

Jednostavno, dovoljan korak naprijed. Bio sam skeptičan radi povećane visine uređaja i težine od dodatnih 20g, ali to se ne osjeti. Imam veliku ruku i M8 je ugodniji za držanje, a radi dobrog balansiranja težine uređaja, jednostavno pari još laganiji. Stvarno, ja sam sa M7 super zadovoljan, još su mi ga zamijenili u servisu i dobio sam novi, koji ću sada jako dobro prodati, tako će me M8 koštati 0,00 kn na ugovor. 

Sviđa mi se sve u odnosu na M7, jednostavno je samo malo bolji upgrade sa par featura koji će vjerovatno biti dostupni i na M7 kada dođe Sense 6. Ja sebe smatram pravim heavy userom telefona, gdje mi najviše kod korištenja otpada na telefonske razgovore, mailove i razne messaging appove uz streamanje glazbe i razgovore putem BT-a u autu gdje sam dosta. 

Ne koristim nikakve power savere, sve mi je on, uključujući i Auto Sync i ja sam super zadovoljan. Evo u prilogu i slika korištenja. Ne mogu bolje poželjeti, ali M8 će ovo još dodatno unaprijediti. 

Upravo zbog ovoga on ne vrijedi te novce,pogotovo ako se ima M7 prelazak na na M8 je samo tako da bi se imalo novi model.Ali ako cemo preciznije promatrat sve sto moze M7 moze i M8.A za pravu vrijednost tj gledanje omjera ulozeno/dobiveno je onaj kinez Oppo Find 7 bolji.

Ja sam prvi htio imat M8,ali sto ga duze cekam to mi pada volja za imat taj mob,jednostavno cijena je prenapuhana,a upgrade od M7 vrlo slab.

Di2 & EPS FTW!
16 godina
HTC One

Ne slažem se. Nije ni moguće očekivat veći upgrade, s obzirom da je M7 bio revolucija, ovo je samo evolucija. 

Drugi nitko nije ponudio ama baš ništa revolucionarno, ali ono, ništa ... Svi drugi su manje više c/p jedan drugog po mom mišljenju, a tu se M8 odvaja, kao i prošle godine M7!

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Hmm ok hvala na savjetima. Mislim da cu se malo strpit pa cu vidjeti koja ce cijenovna razlika biti izmedju M7 i M8. Ali nesto me svrbi dzep pa imam osjecaj da necu docekati da M8ica izadje :D

1 0 hvala 0
16 godina
Heheh, jasno :)
Svakako, ni sa jednim nećeš pogriješit.
11 godina
neaktivan
HTC One

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HTC One

hello
moze netko preporuciti custom rom za m7?
po mogucnosti da je noviji sense, double tap za unlock i da ima hrpu novotarija nutra? kitkat ofc :D hvala  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mihaeeel kaže...

hello
po mogucnosti da je noviji sense, double tap za unlock i da ima hrpu novotarija nutra? kitkat ofc :D hvala  

Ja koristim ARHD koji ima sve što tražiš(Sense 6, i Sense 6 toolbox koji ima zbilja hrpu opcija tako da novotarija ne fali) u kombinaciji s ElementalX kernelom(za double tap koji mi ne radi u ROMu i under/over clockanje procesora)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
power_user kaže...
mihaeeel kaže...

hello

Ja koristim ARHD koji ima sve što tražiš(Sense 6, i Sense 6 toolbox koji ima zbilja hrpu opcija tako da novotarija ne fali) u kombinaciji s ElementalX kernelom(za double tap koji mi ne radi u ROMu i under/over clockanje procesora)

a sta mislis on venom viper one ? vidim da ima hrpu gluposti koje bi me zaokupile neko vrijeme. se moze elementalx kernel instalirati na druge romove onda? hvala

15 godina
neaktivan
sardax kaže...

Jako dobro prodati?

Neznam koliko poznajes hrvatsko trziste, nemaju ti ljudi bas para.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 12:16 (yeo).
16 godina
mihaeeel kaže...
power_user kaže...
mihaeeel kaže...

hello

a sta mislis on venom viper one ? vidim da ima hrpu gluposti koje bi me zaokupile neko vrijeme. se moze elementalx kernel instalirati na druge romove onda? hvala

Njega nisam ni probao jer sam jako zadovoljan s ARHD, ali ElementalX bi trebao raditi sa svakim ROMom baziranim na Senseu(verzija 14) ili Google Play Edition(verzija 11.7)

16 godina
neaktivan
HTC One

evo stavio sam sta si preporucio, overclockao cpu na ~2.0 ghz i gpu  na 475mhz, radi tap2wake i slicno, super super super :) 
jedino sense 6.0 toolbox ne reagira bas na cackanje po postavkama, valjda budu rijesili to brzo. tipa stavim long press power za lampicu ali nula bodova :P ni nakon par restarta nista..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mihaeeel kaže...

evo stavio sam sta si preporucio, overclockao cpu na ~2.0 ghz i gpu  na 475mhz, radi tap2wake i slicno, super super super :) 
jedino sense 6.0 toolbox ne reagira bas na cackanje po postavkama, valjda budu rijesili to brzo. tipa stavim long press power za lampicu ali nula bodova :P ni nakon par restarta nista..  

Jesi instalirao xposed? Ako si stavio ARHD imaš program koji se zove Xposed installer, otvori ga, idi na framework, install/update, pa se vrati na početni ekran i u modules aktiviraj Sense 6 toolbox. Rebootaj i trebalo bi raditi

16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Dobit cete novi odmah :)

to znači dođem u tmobile, reklamiram i daju mi odmah zbog kamere, jer već je opće poznati problem ta kamera? ili to trebam nositi njima u agram, pa mi tamo daju odmah ili je ipak par dana čekanja? bitno mi je jer nemam niti jedan drugi micro sim mobitle, općenito smartphone, a vrijeme bez mobitela bi bilo poželjno da bude što kraće. jel daju možda u tmobile neke zamjenske dok ne dobim novi?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
16 godina
Ja sam ga donio u srijedu u 1745, a rade do 1800, te novi preuzeo u petak u 11:00h. Mora ga serviser pogledat, nece ti ga samo "dat". Nikako ici preko TMobile, jer ce ti to trajat bar 10ak dana, nego direktno u Agramservis.
15 godina
neaktivan

Sardax@ ,reci mi da li sa novim uređajem kojeg dobiješ na servisu ide i nova garancija od 24 mjeseca ili se samo nastavlja stara garancija ?

Logično bi bilo da novi proizvod ima i novu garanciju ali...jeli to tako?

17 godina
sardax kaže...
Ja sam ga donio u srijedu u 1745, a rade do 1800, te novi preuzeo u petak u 11:00h. Mora ga serviser pogledat, nece ti ga samo "dat". Nikako ici preko TMobile, jer ce ti to trajat bar 10ak dana, nego direktno u Agramservis.

Malo mi je to nezgodno jer sam iz Splita, a nema Agramovog servisa u Splitu.

Rvat katolik!
12 godina
neaktivan
brtulin kaže...

Sardax@ ,reci mi da li sa novim uređajem kojeg dobiješ na servisu ide i nova garancija od 24 mjeseca ili se samo nastavlja stara garancija ?

Logično bi bilo da novi proizvod ima i novu garanciju ali...jeli to tako?

Ako se promijenjeni cijeli uređaj onda garancija teče na novo. Ako je promijenjen dio uređaja onda garancija teče na novo za promijenjeni dio a na ostatak uređaja teče po starom od dana kupnje. Garancija na uređaj se produžuje za onoliko dana koliko je uređaj bio na servisu.

15 godina
neaktivan

Uređaj sam dao na servis zbog neispravne kamere koja je neupotrebljiva u lošijim svjetlosnim uvjetima. Tada su slike crvene,roze,plave. Kada je uređaj kupljen u 8.mj 2013 odmah je bilo vidljivo da su noćne snimke blago obojane ali kako je vrijeme prolazilo situacija je bila sve lošija. U zadnje vrijeme čak i po danu slike u sjeni su bile blago obojane rozo,pogotovu tamniji djelovi slike i rubovi.

Do sad sam to tolerirao jer mi je uređaj bio super ako zanemarim kameru u noćnim uvjetima. Ali kad sam vidio i na dnevnim slikama roze boje pukao mi je film:-) 

16 godina
@brtulin, da, garancija je nova na 24 mjeseca. Napraviš backup i poslije restoraš i sve ko prije izgleda :) Samo prebaci slike i glazbu ...
15 godina
neaktivan

Ok, hvala na informaciji. Trebala mi je, Čisto da budem spreman na diskusiju sa serviserom :-) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice